Διατροφή γάτας με νεφρική ανεπάρκεια

πιστευω οτι αν το ζωο αρνειται να φαει, καλυτερα ειναι να τρωει οποιαδηποτε κονσερβα, παρα να μην τρωει καθολου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει σε κονσέρβα και κροκέτα.
Δες και δω αν θες: https://www.purinaveterinarydiets.com/FelineProductDetail.aspx?prod=235
Δε θυμάμαι τώρα τιμή θα σου πω το βράδυ.

Edit: θυμήθηκα!!! 1,75 ευρώ τα 195 γραμμάρια.

Thank you!!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικα παραγγειλα την nf purina στην αρχη ετρωγε αλλα παλι σημερα δεν τρωει.σημειωστε οτι τον εχω παει ακομα μια φορα στο γιατρο για ορο διοτι δεν ετρωγε και αφυδατωθηκε.το πιο παραξενο απο ολα ειναι οτι παει και κρυβεται μεσα στο σπιτι εκει που δεν φανταζεσται και μενει εκει με τις ωρες.τι μπορει να συμβαινει?

παει και κρυβεται μεσα στο σπιτι εκει που δεν φανταζεσται και μενει εκει με τις ωρες.τι μπορει να συμβαινει?
Ηλία, αυτό σίγουρα σημαίνει πως ο γάτος δεν αισθάνεται καλά, νιώθει άρρωστος. Μήπως πρέπει να τον ξαναπάς στον γιατρό του για επανεκτίμηση της θεραπείας του; :hmm:Ίσως να χρειάζεται κάποια αλλαγή στην αγωγή του.
Περαστικά του και πάλι! :)

Άλλη τροφή που μπορείς να βρεις είναι η NF της Purina. Η δική μου δεν τρώει καθόλου σε νωπή τις ειδικές τις royal και hills. Την NF τη συνήθισε και την τρώει πλέον. Συνήθως οι τροφές για νεφρική ανεπάρκεια είναι άνοστες. Μέχρι να τη συνηθίσει το ζώο θέλει υπομονή και επιμονή. Στην ανάγκη αν την δεν την τρώει καθόλου αρχικά ας την ανακατεύεις με μικρή ποσότητα από κάποια αγαπημένη του και σταδιακά τη μειώνεις.

Ειναι ισαξια ποιοτικα με την k\d της χιλλς;;;:hmm:

ρε παιδια δεν καταλαμβαινω τι συμβαινει.ουτε τη τροφη που ετρωγε πριν δεν τρωει.σημερα σταματησε να πινει και νερο.βαζει το κεφαλι του πανω απο το νερο και κανει πως πινει αλλα δεν πινει.απλα βγαζει τη γλωσσα του.

δεν μπορω να σε βοηθησω, αλλα εξετασεις για λοιμωδη περιτονιτιδα κανατε?:/:

Αυτή τη φορά θα το πω όχι εμφατικά, εμφατικότατα.
Στον γιατρό τ-ρ-έ-χ-ο-ν-τ-α-ς!!! Όχι περπατώντας, τρέχοντας! Πρωί-πρωί, μόλις ξημερώσει Παρασκευή!

Τι εγινε το γατακι,πηγατε στον κτηνιατρο;;;

εχει δικιο η ζωη παντως........πολυ σοβαρα μου φαινονται τα πραγματα.....παντως ο μπουκακος οταν ειναι αρρωστος...ακριβως αυτο κανει...μενει κρυμμενος συνεχεια...το να ειναι ομως πανω απο το φαγητο και το νερο και να μην τρωει...ειναι πολυ ασχημο δειγμα...ας ελπισουμε να πανε καλυτερα τα πραγματα...:hmm::hmm:

Τι εγινε το γατακι,πηγατε στον κτηνιατρο;;;
το πηγα σημερα τον εβαλε στον ορο...αναμονη μεχρι αυριο για να μου πει τι αποφασισε να κανει

το πηγα σημερα τον εβαλε στον ορο...αναμονη μεχρι αυριο για να μου πει τι αποφασισε να κανει
περαστικα !ελπιζω να γινει καλα το γατακι..

μακαρι να παει καλα.....:):)

Αχ,ελπιζω να γινει καλα!ανχωθικα κι εγω για την γατουλα σου τωρα!:(

Πολλές φορές τα γατιά με νεφρική ανεπάρκεια δείχνουν να είναι εντελώς χάλια. Αλλά με μια σωστή αγωγή επανέρχονται πλήρως. Θέλει στενή συνεργασία με τον κτηνίατρο.
Εύχομαι και ο δικός σου να το ξεπεράσει και σιδερένιος να είναι! :)

τελικα ποια τροφη ειναι πιο δεκτικη απο τα γατια? και εννοω τα ιδιοτροπα και δυστροπα γατια οπως η δικια μου..πρεπει να ξεκινησουμε απο αυριο ειδικη διατροφη κι εμεις:/:

τελικα ποια τροφη ειναι πιο δεκτικη απο τα γατια? και εννοω τα ιδιοτροπα και δυστροπα γατια οπως η δικια μου..πρεπει να ξεκινησουμε απο αυριο ειδικη διατροφη κι εμεις:/:
εγω παρατηρησα οτι αυτου του ειδους οι τροφες δεν ειναι και πολυ αποδεκτες απο τα γατια.επειδη ο δικος μου δεν του αρεσε ποτε η ξηρη τροφη εχω τεραστιο προβλημα.

εγω παρατηρησα οτι αυτου του ειδους οι τροφες δεν ειναι και πολυ αποδεκτες απο τα γατια.επειδη ο δικος μου δεν του αρεσε ποτε η ξηρη τροφη εχω τεραστιο προβλημα.
Αν δέχεται καλύτερα την κονσέρβα, μπορείς να του παίρνεις κονσέρβα. Φτάνει να είναι ειδική για νεφρά.

εμενα θα μου πεις, την αφηνω νυστικια για να φαει..και το προβλημα δεν ειναι μονο στη ξηρη τροφη, αλλα και στις κονσερβες..ασε που εχει αλλεργια στο κοτοπουλο. οι κονσερβες τις hills οι υποαλλεργικες ουτε να τις φτυσει..
εσυ συμπατριωτη τι του δινεις??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back