Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Υπάρχει σε κονσέρβα και κροκέτα.
Δες και δω αν θες: https://www.purinaveterinarydiets.com/FelineProductDetail.aspx?prod=235
Δε θυμάμαι τώρα τιμή θα σου πω το βράδυ.
Edit: θυμήθηκα!!! 1,75 ευρώ τα 195 γραμμάρια.
Thank you!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ηλία, αυτό σίγουρα σημαίνει πως ο γάτος δεν αισθάνεται καλά, νιώθει άρρωστος. Μήπως πρέπει να τον ξαναπάς στον γιατρό του για επανεκτίμηση της θεραπείας του;παει και κρυβεται μεσα στο σπιτι εκει που δεν φανταζεσται και μενει εκει με τις ωρες.τι μπορει να συμβαινει?
Ίσως να χρειάζεται κάποια αλλαγή στην αγωγή του.Περαστικά του και πάλι!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Άλλη τροφή που μπορείς να βρεις είναι η NF της Purina. Η δική μου δεν τρώει καθόλου σε νωπή τις ειδικές τις royal και hills. Την NF τη συνήθισε και την τρώει πλέον. Συνήθως οι τροφές για νεφρική ανεπάρκεια είναι άνοστες. Μέχρι να τη συνηθίσει το ζώο θέλει υπομονή και επιμονή. Στην ανάγκη αν την δεν την τρώει καθόλου αρχικά ας την ανακατεύεις με μικρή ποσότητα από κάποια αγαπημένη του και σταδιακά τη μειώνεις.
Ειναι ισαξια ποιοτικα με την k\d της χιλλς;;;

ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Στον γιατρό τ-ρ-έ-χ-ο-ν-τ-α-ς!!! Όχι περπατώντας, τρέχοντας! Πρωί-πρωί, μόλις ξημερώσει Παρασκευή!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
το πηγα σημερα τον εβαλε στον ορο...αναμονη μεχρι αυριο για να μου πει τι αποφασισε να κανειΤι εγινε το γατακι,πηγατε στον κτηνιατρο;;;
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
περαστικα !ελπιζω να γινει καλα το γατακι..το πηγα σημερα τον εβαλε στον ορο...αναμονη μεχρι αυριο για να μου πει τι αποφασισε να κανει
ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
σε ευχαριστω...περαστικα !ελπιζω να γινει καλα το γατακι..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Dema
Νεοφερμένο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πολλές φορές τα γατιά με νεφρική ανεπάρκεια δείχνουν να είναι εντελώς χάλια. Αλλά με μια σωστή αγωγή επανέρχονται πλήρως. Θέλει στενή συνεργασία με τον κτηνίατρο.το πηγα σημερα τον εβαλε στον ορο...αναμονη μεχρι αυριο για να μου πει τι αποφασισε να κανει
Εύχομαι και ο δικός σου να το ξεπεράσει και σιδερένιος να είναι!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
εγω παρατηρησα οτι αυτου του ειδους οι τροφες δεν ειναι και πολυ αποδεκτες απο τα γατια.επειδη ο δικος μου δεν του αρεσε ποτε η ξηρη τροφη εχω τεραστιο προβλημα.τελικα ποια τροφη ειναι πιο δεκτικη απο τα γατια? και εννοω τα ιδιοτροπα και δυστροπα γατια οπως η δικια μου..πρεπει να ξεκινησουμε απο αυριο ειδικη διατροφη κι εμεις![]()
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αν δέχεται καλύτερα την κονσέρβα, μπορείς να του παίρνεις κονσέρβα. Φτάνει να είναι ειδική για νεφρά.εγω παρατηρησα οτι αυτου του ειδους οι τροφες δεν ειναι και πολυ αποδεκτες απο τα γατια.επειδη ο δικος μου δεν του αρεσε ποτε η ξηρη τροφη εχω τεραστιο προβλημα.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εμενα θα μου πεις, την αφηνω νυστικια για να φαει..και το προβλημα δεν ειναι μονο στη ξηρη τροφη, αλλα και στις κονσερβες..ασε που εχει αλλεργια στο κοτοπουλο. οι κονσερβες τις hills οι υποαλλεργικες ουτε να τις φτυσει..εγω παρατηρησα οτι αυτου του ειδους οι τροφες δεν ειναι και πολυ αποδεκτες απο τα γατια.επειδη ο δικος μου δεν του αρεσε ποτε η ξηρη τροφη εχω τεραστιο προβλημα.
εσυ συμπατριωτη τι του δινεις??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool