Διαφήμιση Greenpeace και αφορμή για οικολογικές ανησυχίες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
λεει οτι οπου ηταν δασος θα γινει δασος.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λεει οτι οπου ηταν δασος θα γινει δασος.:hmm:

θέλω πολύ να το πιστέψω αυτό!!!!!!!!

Δεν το πιστεύω. Αποφεύγω τουλάχιστον να απογοητευτώ μετά.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μα δεν πιστεύετε τον πρωθυπουργό μας???:hmm::P:P:P:P:rolleyes:

μα δεν πιστεύετε τον πρωθυπουργό μας???:hmm::P:P:P:P:rolleyes:
Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...:hmm::lol::lol::lol::cry::cry::cry:

Διάβασε τα χείλια.:P
Τωρα μάλιστα... Ετσι όπως μιλάει αυτός.....:down: Αρτζε μπούρτζε...θα καταλάβαινα...

Πάντως το καταπληκτικό με τους πολιτικούς είναι ο μη αποσαφηνισμός των εννοιών. Δηλαδή εάν το "δάσος" δεν ξαναγίνει δάσος, πολύ πιθανό να βγει να πει "Μα "δάσος" εννοούσα κάτι άλλο"...
Ειμαστε Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?:hmm:

Blackle!!

To Blackle είναι η οικολογική, μαύρη εκδοχή του Google. Το σκούρο χρώμα της οθόνης εξοικονομεί μια μικρή ποσότητα ενέργειας. Δεδομένης της δημοφιλίας του Google, έχει υπολογιστεί ότι το Blackle θα μπορούσε να εξοικονομεί μέχρι και 750 μεγαβατώρες το χρόνο! Χρησιμοποιήστε το αντί για το Google. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα είναι ακριβώς τα ίδια.;)

(Χμμμ... μήπως να ζητούσαμε απ' τη Μισέλ και μια πιο σκουρόχρωμη - οικολογική εκδοχή του MyCat?? :hmm::P)

Την έβαλα ως αρχική ήδη. Thanks!:)

:up::up::up:
Θα το χρησιμποιω κι εγω

και εγώ το ήβαλα!!!!:D

Εδώ που τα λέμε και αισθητικά πιο του γούστου μου είναι το μαύρο;):cool::cool:

Ωραίο το Blackle, αλλά για να πω την αμαρτία μου,:redface: I don't see the point, αφού τον περισσότερο χρόνο στο ίντερνετ τον περνάει κανείς διαβάζοντας άλλα σάιτ και όχι κοιτώντας την οθόνη του google. Και ιδίως απ' τη στιγμή που η ετήσια ζήτηση ενέργειας μόνο στην Ελλάδα είναι σχεδόν 90 εκατομμύρια μεγαβατώρες.
Χώρια που βρίσκω κάπως κουραστικό το μαύρο...:redface::redface:
Αν φυσικά η Μισέλ αποφασίσει να μας φτιάξει το MyBlackCat, τότε αλλάζει το πράγμα! Εκεί να δεις εξοικονόμηση!:D

Painted black.... :lol::lol::lol::lol: Θυηθηκα το γνωστο τραγουδι!!!

και γω το έβαλα,μου είναι λίγο δύσκολο βέβαια να συνηθίσω, καθότι μαύρο, που δεν μ'αρεσει κιόλας, άλλα και λόγω γκαβομάρασ:P

Τι έγινε το θέμα που ειχε βάλει εδώ η Αλίκη με τα πράσινα μπαλκόνια?
Αλίκη δεν το ξαναβάζεις?

Τι έγινε το θέμα που ειχε βάλει εδώ η Αλίκη με τα πράσινα μπαλκόνια?
Αλίκη δεν το ξαναβάζεις?
Α, μάλλον χάθηκε λόγω της βλάβης...:hmm:
Το link είναι αυτό:
https://makeathensgreen.gr/
Είναι το blog ενός τύπου που είχε την καταπληκτική ιδέα να μοιράζει γλάστρες σε όσους του το ζητήσουν, προκειμένου να πρασινίσουν λίγο τα μπαλκόνια της Αθήνας.

Α, μάλλον χάθηκε λόγω της βλάβης...:hmm:
Το link είναι αυτό:
https://makeathensgreen.gr/
Είναι το blog ενός τύπου που είχε την καταπληκτική ιδέα να μοιράζει γλάστρες σε όσους του το ζητήσουν,
:blink::blink::blink:
Διάβασα στα πεταχτά ότι κάνει delivery φυτών. Βέβαια αυτό το κάνουν και τα φυτώρια με πληρωμή.
Εάν πάντως εννοεί δωρεάν φυτά και delivery....τσαντίστηκα:mad: γιατί
δεν έχω άλλο χώροοοοο!!!:P

Εάν πάντως εννοεί δωρεάν φυτά και delivery....τσαντίστηκα:mad: γιατί
δεν έχω άλλο χώροοοοο!!!:P
Απ' ό,τι κατάλαβα, δωρεάν τα δίνει τα φυτά. Απευθύνεται όμως σε όσους δεν έχουν ΚΑΘΟΛΟΥ πράσινο στο μπαλκόνι τους, θέλοντας να τους δώσει μια αφορμή να ξεκινήσουν να το "πρασινίζουν" ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back