μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
λεει οτι οπου ηταν δασος θα γινει δασος.![]()
θέλω πολύ να το πιστέψω αυτό!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
λεει οτι οπου ηταν δασος θα γινει δασος.![]()
θέλω πολύ να το πιστέψω αυτό!!!!!!!!
Δεν το πιστεύω. Αποφεύγω τουλάχιστον να απογοητευτώ μετά.

mimikaki
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...μα δεν πιστεύετε τον πρωθυπουργό μας???![]()

:cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...:cry::cry::cry:
μάλλον να κλάψεις!!!!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Διάβασε τα χείλια.Δυστυχώς δεν έχω ηχεία....

Ismini
Διάσημο μέλος
Τωρα μάλιστα... Ετσι όπως μιλάει αυτός.....Διάβασε τα χείλια.![]()
Πάντως το καταπληκτικό με τους πολιτικούς είναι ο μη αποσαφηνισμός των εννοιών. Δηλαδή εάν το "δάσος" δεν ξαναγίνει δάσος, πολύ πιθανό να βγει να πει "Μα "δάσος" εννοούσα κάτι άλλο"...
Ειμαστε Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

aretha
Περιβόητο μέλος
To Blackle είναι η οικολογική, μαύρη εκδοχή του Google. Το σκούρο χρώμα της οθόνης εξοικονομεί μια μικρή ποσότητα ενέργειας. Δεδομένης της δημοφιλίας του Google, έχει υπολογιστεί ότι το Blackle θα μπορούσε να εξοικονομεί μέχρι και 750 μεγαβατώρες το χρόνο! Χρησιμοποιήστε το αντί για το Google. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα είναι ακριβώς τα ίδια.

(Χμμμ... μήπως να ζητούσαμε απ' τη Μισέλ και μια πιο σκουρόχρωμη - οικολογική εκδοχή του MyCat??

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Θα το χρησιμποιω κι εγω
RedCat
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
I don't see the point, αφού τον περισσότερο χρόνο στο ίντερνετ τον περνάει κανείς διαβάζοντας άλλα σάιτ και όχι κοιτώντας την οθόνη του google. Και ιδίως απ' τη στιγμή που η ετήσια ζήτηση ενέργειας μόνο στην Ελλάδα είναι σχεδόν 90 εκατομμύρια μεγαβατώρες.Χώρια που βρίσκω κάπως κουραστικό το μαύρο...

Αν φυσικά η Μισέλ αποφασίσει να μας φτιάξει το MyBlackCat, τότε αλλάζει το πράγμα! Εκεί να δεις εξοικονόμηση!

χριστινα
Διάσημο μέλος

Θυηθηκα το γνωστο τραγουδι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Αλίκη δεν το ξαναβάζεις?
aretha
Περιβόητο μέλος
Α, μάλλον χάθηκε λόγω της βλάβης...Τι έγινε το θέμα που ειχε βάλει εδώ η Αλίκη με τα πράσινα μπαλκόνια?
Αλίκη δεν το ξαναβάζεις?

Το link είναι αυτό:
https://makeathensgreen.gr/
Είναι το blog ενός τύπου που είχε την καταπληκτική ιδέα να μοιράζει γλάστρες σε όσους του το ζητήσουν, προκειμένου να πρασινίσουν λίγο τα μπαλκόνια της Αθήνας.
Ismini
Διάσημο μέλος
Α, μάλλον χάθηκε λόγω της βλάβης...
Το link είναι αυτό:
https://makeathensgreen.gr/
Είναι το blog ενός τύπου που είχε την καταπληκτική ιδέα να μοιράζει γλάστρες σε όσους του το ζητήσουν,

Διάβασα στα πεταχτά ότι κάνει delivery φυτών. Βέβαια αυτό το κάνουν και τα φυτώρια με πληρωμή.
Εάν πάντως εννοεί δωρεάν φυτά και delivery....τσαντίστηκα
γιατίδεν έχω άλλο χώροοοοο!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Απ' ό,τι κατάλαβα, δωρεάν τα δίνει τα φυτά. Απευθύνεται όμως σε όσους δεν έχουν ΚΑΘΟΛΟΥ πράσινο στο μπαλκόνι τους, θέλοντας να τους δώσει μια αφορμή να ξεκινήσουν να το "πρασινίζουν"Εάν πάντως εννοεί δωρεάν φυτά και delivery....τσαντίστηκαγιατί
δεν έχω άλλο χώροοοοο!!!![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool