Διεθνής Έκθεση Γάτας !!

Απάντηση: 14η & 15η Διεθνής Έκθεση Γάτας !!!!

Εχει.
2ευρώ.
Είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.
Τόσα γατούνια μαζεμένα και καλά και πανέμορφα και.... και.... και..... .
Να πάτε αύριο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:clapup:Θα πάω αύριο το πρωί. Τέλεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(Επισκευτείτε το σταντ της Royal Canin. Τα δείγματα και 2-3 παιχνιδάκια που θα σας δώσουν υπερκαλύπτουν το εισητήριο των 2 ευρώ.
Χεχχεχεχεχχεχεχεεεεε.
Θα έχετε τρελαθεί και στα γατούνια θα σας έρθει και τζάμπα.)

Σιγά όμως μην μας ακούσουνε, εντάξει;;;

Κρίμα που είναι στην Αθήνα.. :( Εδώ πέρα στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει ποτέ καμιά έκθεση??

ισως απο τις σημαντικοτερες γατοπροσωπικοτητες της εκθεση. Μια ομορφη και γλυκια γατα του φλοισβου με ενα χαρακτηρα ονειρικο που ειχε δεχτει χαδια σχεδον απο ολους χωρις να δειχνει τη παραμικρη ενοχληση. Ηταν τοσο ηρεμη που σχεδον την επαιρνε ο υπνος χαιδευοντας την. Θα μου κανει εντυπωση εαν δεν εχει υιοθετηθει ηδη.

p1010793k.jpg

συντομες εντυπωσεις:

πρωτη εκθεση στην οποια εχω παει. Ο χωρος αρκετα καλος, τα γατονια αμετρητα.
Χαρηκα που ειδα γνωστα ατομα αλλα οι περισσοτεροι ετρεχαν για τις παρουσιασεις των γατιων τους οποτε ανταλλαξαμε λιγα λογια. Υπηρχαν ατομα που προσπαθησα να χαιρετησω οπως τη luna αλλα δεν καταφερα καν αφου μια την εχανα μια την εβρισκα :confused:
Κινητήρια δυναμη για να παω ηταν για να δω τη Σεμελη η οποια και απο κοντα ειναι πανεμορφη αλλα φυσικα και τα γατονια της Αναστασιας που δεν ειχα δει απο κοντα.

Χαρηκα πολυ που γνωρισα και αλλο βιρμανογονεα που ηταν της αντίληψης εαν ξεκινησεις με ενα βιρμανακι θες να εχει χιλιαδες μετα.

Το stand με τις γατες αιγαίου μου προκαλεσε αναμικτες εντυπωσεις.[...]

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πήγα κι εγώ τελικά σήμερα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω όσο νωρίς θα ήθελα, με αποτέλεσμα να μην απολαύσω την έκθεση όσο θα μπορούσα, γιατί είχε μαζευτεί άπειρος κόσμος.
Αυτό που με συγκλόνισε πάντως παιδιά (και αν κανείς από εσάς που πήγατε το πρόσεξε, ας σχολιάσει) ήταν το πολύχρωμο θηλυκό μωράκι Sphynx!!:inlove::inlove::inlove: Τι απίστευτο, ανεπανάληπτο, ονειρικό γατί ήταν αυτό! Έμεινα άναυδη να το κοιτάζω. Αν και ήδη έβρισκα αρκετά ενδιαφέρουσα τη ράτσα αυτή, και για τη μοναδική εμφάνιση και για τον (απ' ο, τι έχω ακούσει) υπέροχο χαρακτήρα της, από κοντά τα γατάκια αυτά με άφησαν με πεσμένο σαγόνι, χωρίς πλάκα:hypno::hypno::hypno:. Παραλίγο να γίνω κι εγώ έκθεμα:alljumpy:.
Κι όταν έδωσαν στο μωράκι ένα ποντικάκι-παιχνίδι για να παίξει, έλιωσε η καρδιά μου. Δεν θυμάμαι να έχω δει πιο χαριτωμένο πλάσμα (με εξαίρεση τον κυριούλη μας).
Η καρδιά μου έλιωσε κι άλλο όταν πληροφορήθηκα από την συμπαθέτατη εκτροφέα ότι μπορούσα να το πάρω επιτόπου για 700 (700?! :bye:) Ευρώ... Ειλικρινά αν μου περίσσευαν, θα το είχα βουτήξει και θα είχα φύγει τρέχοντας. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι υπέρ της αγοράς ζώου όταν υπάρχουν γατάκια που ζητούν σπίτι - αλλά το γατί Sphynx μου έκανε την ηθική μαρμελάδα!!!
Μακάρι μια μέρα να έχω την οικονομική δυνατότητα να ζήσω με ένα από αυτά... Προς το παρόν πίνω για να το ξεχάσω:drunk:

Χαρηκα που ειδα γνωστα ατομα αλλα οι περισσοτεροι ετρεχαν για τις παρουσιασεις των γατιων τους οποτε ανταλλαξαμε λιγα λογια. Υπηρχαν ατομα που προσπαθησα να χαιρετησω οπως τη luna αλλα δεν καταφερα καν αφου μια την εχανα μια την εβρισκα

Ηρθες και δεν σε ειδα? αληθεια??? πολυ στεναχωρηθηκα!!:(:( που ημουνα η σιχαμενη???
το αγορακι μου το ειδες τουλαχιστον ή δεν ειχα ερθει ακομα? γιατι σημερα αργησα πολυ να παω!!:redface::redface:

Δαναη μου σε καταλαβαινω απολυτα!!! κι εγω θελω ενα Sphynx σαν τρελη!! ηταν τοοοοσο γλυκα τα μωρακια!!
καποια στιγμη λεω κι εγω!! δεν μπορει!! :P:P

Επειδη θελω και εγω να παω θελω να ρωτησω πληρωνεις εισητηριο, που ειναι η εκθεση και μεχρι ποτε ειναι??????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!!!!

Ηταν το Σαββ/κο που περασε. Αν πας στην πρωτη σελιδα του θεματος θα το δεις. Απο οτι διαβασα η τιμη ηταν 2 euro.

Ήταν υπέροχη έκθεση την οποία καταευχαριστήθηκα. Είδα τους φίλους μου και τα υπέροχα γατόνια τους και ενώ πήγα για κάνα δύωρο του άλλαξα τα φώτα. Συγνώμη Μικάκι για το στήσιμο αλλά ήμουν σαν υπνωτισμένη δεν ήθελα να πάω πουθενά. Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που διαγωνίστηκαν και τα μαζί και τα υπέροχα αδεσποτάκια που κέρδισαν την θεσούλα τους σε οικογένειες.:)

Έχω πάει σε 4 εκθέσεις του ΕΟΓ.Σαν εκθέτης αυτή ήταν η δεύτερη και πιστεύω πως οργανωτικά ήταν η πιο άρτια.
Μπράβο σε όλους μας για την συμμετοχή μας , μπράβο στους διοργανωτές , μπράβο στους χορηγούς!!!!
2 μέρες γεμάτες πέρασαν γρήγορα και καλά χωρίς να βαρεθούμε στιγμή.
Αν και εμείς είχαμε ένα μικρό θεματάκι με την συμπεριφορά μας σε τέτοια έκθεση ξαναπάω σίγουρα , ελπίζω να
έχει και η Έρση μου την ίδια γνώμη με εμένα .

Μερικές φωτογραφίες από την έκθεση:

Συνχαρητηρια στους διοργανωτες και σε ολες τις συμμετοχες!!! η εκθεση ηταν αψογη!!! μπραβο και εις ανωτερα !!! περασα υπεροχα!!! ευχαριστω και τους σπονσορες!!! μπραβο μπραβο μπραβο !!!!:clapup:
:clapup::D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

H μπεμπα μας φωτογραφημενη απο τον Νίκο:

Και το αρκουδι μας φωτογραφημενο επισης απο τον Νικο:

Η Σεμελη,ή αλλιως ένας πίνακας ζωγραφικής σε γατίσιο καμβά :inlove::inlove::inlove:

Η Θενια με τον Freki μας

Ευχαριστουμε τη Χριστινα και τη Μελινα για τις υπεροχες φωτογραφιες!

άλλη μια γατο-έκθεση έλαβε τέλος με πολλές πολλές συμμετοχές και κόσμο! ευχαριστούμε όσους μας προτίμησαν να φωτογραφίσουν τα μωρά τους μαζί μας ! :clapup:

https://www.pet-photography.gr/index...athens-14-15-international-cat-show&Itemid=29

εδώ θα βρείτε γενικές τις έκθεσης και σύντομα θα ανανεωθεί και με τις υπόλοιπες φωτογραφίες οπότε κάντε μια επίσκεψη πάλι ;)

(Δώρα σούπερ τα μικρά σου!!!!! :clapup::clapup::clapup:)

Nικο σε ευχαριστουμε πολυ για την υπομονη και τις υπεροχες φωτογραφιες.Τα πρωτα μας γατακια ειναι On the way,και μου εχεις υποσχεθει οτι θα τα φωτογραφισεις,μαζευε τα μπογαλακια σου για Καλυμνο!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back