melaslog
Δραστήριο μέλος
Εχει.
2ευρώ.
Είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.
Τόσα γατούνια μαζεμένα και καλά και πανέμορφα και.... και.... και..... .
Να πάτε αύριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πάω αύριο το πρωί. Τέλεια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melaslog
Δραστήριο μέλος
(Επισκευτείτε το σταντ της Royal Canin. Τα δείγματα και 2-3 παιχνιδάκια που θα σας δώσουν υπερκαλύπτουν το εισητήριο των 2 ευρώ.
Χεχχεχεχεχχεχεχεεεεε.
Θα έχετε τρελαθεί και στα γατούνια θα σας έρθει και τζάμπα.)
Σιγά όμως μην μας ακούσουνε, εντάξει;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κρίμα που είναι στην Αθήνα..
Εδώ πέρα στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει ποτέ καμιά έκθεση??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
συντομες εντυπωσεις:
πρωτη εκθεση στην οποια εχω παει. Ο χωρος αρκετα καλος, τα γατονια αμετρητα.
Χαρηκα που ειδα γνωστα ατομα αλλα οι περισσοτεροι ετρεχαν για τις παρουσιασεις των γατιων τους οποτε ανταλλαξαμε λιγα λογια. Υπηρχαν ατομα που προσπαθησα να χαιρετησω οπως τη luna αλλα δεν καταφερα καν αφου μια την εχανα μια την εβρισκα

Κινητήρια δυναμη για να παω ηταν για να δω τη Σεμελη η οποια και απο κοντα ειναι πανεμορφη αλλα φυσικα και τα γατονια της Αναστασιας που δεν ειχα δει απο κοντα.
Χαρηκα πολυ που γνωρισα και αλλο βιρμανογονεα που ηταν της αντίληψης εαν ξεκινησεις με ενα βιρμανακι θες να εχει χιλιαδες μετα.
Το stand με τις γατες αιγαίου μου προκαλεσε αναμικτες εντυπωσεις.[...]
danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που με συγκλόνισε πάντως παιδιά (και αν κανείς από εσάς που πήγατε το πρόσεξε, ας σχολιάσει) ήταν το πολύχρωμο θηλυκό μωράκι Sphynx!!

Τι απίστευτο, ανεπανάληπτο, ονειρικό γατί ήταν αυτό! Έμεινα άναυδη να το κοιτάζω. Αν και ήδη έβρισκα αρκετά ενδιαφέρουσα τη ράτσα αυτή, και για τη μοναδική εμφάνιση και για τον (απ' ο, τι έχω ακούσει) υπέροχο χαρακτήρα της, από κοντά τα γατάκια αυτά με άφησαν με πεσμένο σαγόνι, χωρίς πλάκα

. Παραλίγο να γίνω κι εγώ έκθεμα
. Κι όταν έδωσαν στο μωράκι ένα ποντικάκι-παιχνίδι για να παίξει, έλιωσε η καρδιά μου. Δεν θυμάμαι να έχω δει πιο χαριτωμένο πλάσμα (με εξαίρεση τον κυριούλη μας).
Η καρδιά μου έλιωσε κι άλλο όταν πληροφορήθηκα από την συμπαθέτατη εκτροφέα ότι μπορούσα να το πάρω επιτόπου για 700 (700?!
) Ευρώ... Ειλικρινά αν μου περίσσευαν, θα το είχα βουτήξει και θα είχα φύγει τρέχοντας. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι υπέρ της αγοράς ζώου όταν υπάρχουν γατάκια που ζητούν σπίτι - αλλά το γατί Sphynx μου έκανε την ηθική μαρμελάδα!!! Μακάρι μια μέρα να έχω την οικονομική δυνατότητα να ζήσω με ένα από αυτά... Προς το παρόν πίνω για να το ξεχάσω

Luna
Περιβόητο μέλος
Χαρηκα που ειδα γνωστα ατομα αλλα οι περισσοτεροι ετρεχαν για τις παρουσιασεις των γατιων τους οποτε ανταλλαξαμε λιγα λογια. Υπηρχαν ατομα που προσπαθησα να χαιρετησω οπως τη luna αλλα δεν καταφερα καν αφου μια την εχανα μια την εβρισκα
Ηρθες και δεν σε ειδα? αληθεια??? πολυ στεναχωρηθηκα!!

που ημουνα η σιχαμενη???το αγορακι μου το ειδες τουλαχιστον ή δεν ειχα ερθει ακομα? γιατι σημερα αργησα πολυ να παω!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Δαναη μου σε καταλαβαινω απολυτα!!! κι εγω θελω ενα Sphynx σαν τρελη!! ηταν τοοοοσο γλυκα τα μωρακια!!
καποια στιγμη λεω κι εγω!! δεν μπορει!!

goth
Δραστήριο μέλος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!!!!
speri
Διάσημο μέλος
Ηταν το Σαββ/κο που περασε. Αν πας στην πρωτη σελιδα του θεματος θα το δεις. Απο οτι διαβασα η τιμη ηταν 2 euro.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ήταν υπέροχη έκθεση την οποία καταευχαριστήθηκα. Είδα τους φίλους μου και τα υπέροχα γατόνια τους και ενώ πήγα για κάνα δύωρο του άλλαξα τα φώτα. Συγνώμη Μικάκι για το στήσιμο αλλά ήμουν σαν υπνωτισμένη δεν ήθελα να πάω πουθενά. Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που διαγωνίστηκαν και τα μαζί και τα υπέροχα αδεσποτάκια που κέρδισαν την θεσούλα τους σε οικογένειες.

vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβο σε όλους μας για την συμμετοχή μας , μπράβο στους διοργανωτές , μπράβο στους χορηγούς!!!!
2 μέρες γεμάτες πέρασαν γρήγορα και καλά χωρίς να βαρεθούμε στιγμή.
Αν και εμείς είχαμε ένα μικρό θεματάκι με την συμπεριφορά μας σε τέτοια έκθεση ξαναπάω σίγουρα , ελπίζω να
έχει και η Έρση μου την ίδια γνώμη με εμένα .
moukelis
Επιφανές μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
drf
Δραστήριο μέλος

https://www.pet-photography.gr/index...athens-14-15-international-cat-show&Itemid=29
εδώ θα βρείτε γενικές τις έκθεσης και σύντομα θα ανανεωθεί και με τις υπόλοιπες φωτογραφίες οπότε κάντε μια επίσκεψη πάλι

(Δώρα σούπερ τα μικρά σου!!!!!

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Nικο σε ευχαριστουμε πολυ για την υπομονη και τις υπεροχες φωτογραφιες.Τα πρωτα μας γατακια ειναι On the way,και μου εχεις υποσχεθει οτι θα τα φωτογραφισεις,μαζευε τα μπογαλακια σου για Καλυμνο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool