Διοργάνωση Garage sale. Ελάτε να βοηθήσουμε τις γατούλες του Φλοίσβου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναταλία,
εσύ τι γλυκό σκεφτόσουν να κάνεις?
Έλεγα μήπως έφτιαχνα κάτι σε ατομικά κέικ...ή brownies...ή και τα δύο..κάτι που να ταιριάζει για πρωί και με τον καφέ τους..:):)
Όποιος έχει να μου προτείνει κάτι, ευπρόσδεκτο!!![/QUOTE]

Σιγουρα γλυκα που δεν θελουν ψυγειο.....Οπως μπακλαβας,γαλακτομπουρικο.....κεικ πορτοκαλιου,σοκολατας ,μπραουνις .
Σαμαλι ,ραβανι .....δεν μου ερχεται κατι αλλο.....Αν μου ρθει καμμια καλυτερη ιδεα θα σου την γραψω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλεγα μήπως έφτιαχνα κάτι σε ατομικά κέικ...ή brownies...ή και τα δύο..κάτι που να ταιριάζει για πρωί και με τον καφέ τους..:):)
Όποιος έχει να μου προτείνει κάτι, ευπρόσδεκτο!!!

Σιγουρα γλυκα που δεν θελουν ψυγειο.....Οπως μπακλαβας,γαλακτομπουρικο.....κεικ πορτοκαλιου,σοκολατας ,μπραουνις .
Σαμαλι ,ραβανι .....δεν μου ερχεται κατι αλλο.....Αν μου ρθει καμμια καλυτερη ιδεα θα σου την γραψω.[/quote]
Σε ευχαριστώ πολύ Σοφάκι μου!!!:P:P:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναταλία,
εσύ τι γλυκό σκεφτόσουν να κάνεις?
Όποιος έχει να μου προτείνει κάτι, ευπρόσδεκτο!!![/quote]
Μια χαρά Ναταλία μου ακούγεται.
Το κεικ ειναι ευρεως γνωστό οτι αρέσει στον περισσότερο κόσμο και ιδιαιτέρως σε εμάς τις γυναίκες και με σοκολάτα.
Οκ. Τοτε αλμυρά σε τυρόπιτα η Βούλα και κεικάκια γλυκά ατομικά εσύ.

μα καλά γιατι μου την έβγαλε ετσι την απάντηση?

μα καλά γιατι μου την έβγαλε ετσι την απάντηση?
Και μου την βγάζει καμιά φορά έτσι, αλλά διορθώνεται μετά..:):)
Από ποσότητες τι κάνω?? Πόσα να φτιάξω???:hmm::hmm:

Και μου την βγάζει καμιά φορά έτσι, αλλά διορθώνεται μετά..:):)
Δεν ξέρω !!!
15 απο το κάθε είδος θα ειναι καλά? ή μηπως θα ειναι λίγα?
για πείτε και οι άλλες βρε κορίτσια

Εχουν αρχίσει και μου τρέχουν τα σάλια εδώ μέσα....:blink::blink::slourp::slourp::slourp:
Δεν ξέρω πόσος κόσμος μαζεύεται σε αυτές τις περιπτώσεις....τι να πω....

Felice μου μπορείς να μου πεις ποια μέρα θα έρθεις στην έκθεση για να σου έχω και τα πραγματάκια μου έτοιμα;

Felice μου μπορείς να μου πεις ποια μέρα θα έρθεις στην έκθεση για να σου έχω και τα πραγματάκια μου έτοιμα;
Το σίγουρο ειναι οτι την Κυριακη στις 11:00 θα είμαι εκει.

Το garage sale τι ώρες θα γίνει;:hmm:

Το σίγουρο ειναι οτι την Κυριακη στις 11:00 θα είμαι εκει.

Οκ θα στα έχω έτοιμα! :)

Βασικά στο αφισάκι που βλέπω εγώ δεν αναφέρει καθόλου ώρα...........:hmm:

Βασικά στο αφισάκι που βλέπω εγώ δεν αναφέρει καθόλου ώρα...........:hmm:
Μην μου λες τέτοια και με τρομάζεις!!!!:(
Κάτω απο το κινητό δεν εμφανίζεται το ωράριο?

Ναταλία αν μπορεις καλύτερα κάντα 20 απο την κάθε γεύση.:D
Σκεφτόμουν θα παω να κολλήσω αφίσα στο τρένο και σε Λύκεια.
Που θα πάει δεν θα περάσουν έστω 15 άτομα που θα κάνουν κέφι γλυκό?;)Θα περάσουν.

Εντάξει θα φτιάξω 20 από το καθένα..:):)Έχω μόνο 2 συνταγές: για κεικ σοκολάτας και πορτοκαλιού με κανέλα!!:):)Αν έχει κάποιος να μου δωσει και κάποια άλλη..:):)

Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ να βοηθήσω στο garage sale που διοργανώνετε. Μπορώ να φτιάξω από φαγητά ή γλυκά ότι θέλετε, επίσης μπορώ να φτιάξω πολύ ωραία σαγκρία. Τώρα προς πώληση, όλο και κάτι θα βρω, αλλά μπορώ και να φτιάξω κοσμήματα και διάφορα μικροαντικείμενα.

Υ.Γ. Στην αφίσα που κατέβασα δεν φαίνεται η ώρα γιατί έχει μετακινηθεί η κάτω εικόνα αν κάποιος την μετακινήσει πιο πάνω μπορεί να διαβάσει την ώρα. (όσοι θέλουν να την τυπώσουν θα πρέπει να κάνουν αυτή την κίνηση). Αν θέλεις μπορώ να σου τη μετατρέψω σε φωτογραφία για να την postαρουμε στο FB.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ να βοηθήσω στο garage sale που διοργανώνετε. Μπορώ να φτιάξω από φαγητά ή γλυκά ότι θέλετε, επίσης μπορώ να φτιάξω πολύ ωραία σαγκρία. Τώρα προς πώληση, όλο και κάτι θα βρω, αλλά μπορώ και να φτιάξω κοσμήματα και διάφορα μικροαντικείμενα.

Υ.Γ. Στην αφίσα που κατέβασα δεν φαίνεται η ώρα γιατί έχει μετακινηθεί η κάτω εικόνα αν κάποιος την μετακινήσει πιο πάνω μπορεί να διαβάσει την ώρα. (όσοι θέλουν να την τυπώσουν θα πρέπει να κάνουν αυτή την κίνηση). Αν θέλεις μπορώ να σου τη μετατρέψω σε φωτογραφία για να την postαρουμε στο FB.

Αχ !ναι σε παρακαλώ αν μπορεις κάντο και βάλε την και εδώ μεσα στο θεματάκι της. Να σαι καλα για την πληροφορία.:D
Θα σε πάρω αύριο τηλέφωνο για να συννενοηθούμε.
Η Σαγκριά ακούγεται πολυ ωραια και δροσιστική.
Βασικά χρειαζόμαστε και εναν εθελοντή βάρδιας.

Ποιο ειναι το προσωπικό σου gourmet? που οταν το φτιάχνεις ολη η οικογένεια σου λέει "υγεια στα χερια σου";)!!!!?

Για τα διαδικαστικά μιλάμε αύριο το πρωί. Την αφίσα θα την ετοιμάσω αύριο και θα την έχεις μέχρι νωρίς το απόγευμα (φυσικά θα την κάνω post στο FB). Για βάρδια μπορώ μέχρι τις 2-3 το μεσημέρι μετά πρέπει να γυρίσω πίσω. Αλλά αυτό κανονίζεται αύριο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back