catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι για πωληση θα το έχουμε γιαυτον τον λόγο ή θα ειναι σε ατομικό μέγεθος ή θα λέμε π.χ. 3 κοτοπιτάκια 1€.Δεν ξέρω τι ζητάτε, λογικά finger food… οπότε μου λέτε αν θέλετε γλυκό ή αλμυρό και σας κάνω τις ανάλογες προτάσεις. Το φαγητό θα το πουλάτε ή θα είναι δωρεάν; Μπορώ να σας κάνω κοτοπιττάκια τα οποία είναι ανεπανάληπτα… ή μία συνταγή για cookies με βρώμη τα οποία είναι πιο light και με βιολογικά υλικά.
Αχ πείνασα τώρα , τι με βάζεις και σκέφτομαι
. Σλουρρρρπππ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι για πωληση θα το έχουμε γιαυτον τον λόγο ή θα ειναι σε ατομικό μέγεθος ή θα λέμε π.χ. 3 κοτοπιτάκια 1€.
Αχ πείνασα τώρα , τι με βάζεις και σκέφτομαι. Σλουρρρρπππ!
![]()
Αν είναι προς πώληση τότε να γίνουν σαν μικρές ατομικές τυρόπιτες (περίπου σαν αυτές που αγοράζουμε απο τα τυροπιττάδικα) είναι καλύτερα από 3 τεμ. γιατί δίνεται με μία χαρτοπετσέτα ενώ τα τρία θα θέλουν σακουλάκι. Αν δεν έχετε πολλά αλμυρά αυτά θα φτιάξω, είναι πραγματικά υπέροχα (39 κατασκευαστές finger food τα συνιστούν
... στο λέει κάποιος που έχει να φάει κοτόπουλο σχεδόν 30 χρόνια
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
!!!! Είναι φωτογραφικό αρχείο αλλά το μέγεθος είναι μικρό για εκτύπωση, σε μέγεθος Α4 και με καλύτερη ανάλυση δεν ξέρω αν μπορώ να το ανεβάσω. Είναι 880 kb. Αν γίνεται το κάνω αμέσως...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Felice;2248888[/quote:Λεττάκι θέλω πολύ να έρθω κι εγώ. Πρέπει να σου το πω? Αν ναι, σου το λέω![]()
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου Ελενη μου,Λεττάκι θέλω πολύ να έρθω κι εγώ. Πρέπει να σου το πω? Αν ναι, σου το λέω![]()
οχι, δεν υπαρχουν συμμετοχες γιατι δεν θα ειμαστε μονες μας.
Ειναι ανοιχτη προσκληση για ολους

Πολυ θα χαρω να σε δω παντως

Φιλακια
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνημμένα
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
στην Athens news . Κόστος
20?
Κορίτσιαααααα!!!
! έτσι και δεν γίνει τίποτα δεν το γλιτώνω " θα πηδηχτώ
απο το παράθυρο"!!!!!!!!

natalouko
Επιφανές μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Όλα καλά θα πάνε Λέττα μου, θα δεις!!!![]()
Λέτα και εγώ πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά
Προς πείσμα πολλών που θα ήθελαν το αντίθετο, η σκέψη που έκανες για τα αδεσποτάκια του Φλοίσβου (και όχι μόνο..) θα αποδώσει
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή δεν κατάφερα να έρθω τελικά στην έκθεση σήμερα ή αύριο το απόγευμα θα φέρω τα πραγματάκια μου....[/quote
Όλγα μου επειδή τρέχω και δεν ξερω τι ώρες θα ειμαι σπίτι . Πες μου που θα ήθελες να δώσουμε ραντεβού. Στείλε μου μηνυμα τι ώρα να έρθω να σε συναντήσω στην έξοδο της Αττικής στο Ν. Ηράκλειο.![]()
konstans
Περιβόητο μέλος
.Κατά τις 12 μάλλον και θα κάτσουμε 2-3 ώρες
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Σωστά .
We must keep good faith!!!!!

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Επειδή δεν κατάφερα να έρθω τελικά στην έκθεση σήμερα ή αύριο το απόγευμα θα φέρω τα πραγματάκια μου....[/quote
Όλγα μου επειδή τρέχω και δεν ξερω τι ώρες θα ειμαι σπίτι . Πες μου που θα ήθελες να δώσουμε ραντεβού. Στείλε μου μηνυμα τι ώρα να έρθω να σε συναντήσω στην έξοδο της Αττικής στο Ν. Ηράκλειο.![]()
Λέττα μου καλησπέρα θα μπορώ αύριο το απόγευμα κατά τις 18:00-18:15 αν μπορείς και εσύ το κανονίζουμε
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κωνσταντίνα μου,Λέττα υπολόγισε ότι την Κυριακή θα έρθω κι εγώ με την Στέλλα για βοήθεια.
Κατά τις 12 μάλλον και θα κάτσουμε 2-3 ώρες.
συννενοήσουμε την Βούλα εσύ που βρίσκεστε μαζί κάθε μερα για να αναλάβεις το πόστο της μετά το μεσημέρι.
Το πόστο με τα γλυκά θα το αναλάβουν μισό μισό η natalouko (πρωί) με την catuara(απόγευμα).
Διαφήμιση ειναι το βασικό που χρειάζομαστε. Πάρτε ολους τους γνωστούς που θα ενδιαφερόντουσταν τηλεφωνο

Για άλλο πόστο καθίστε να οργανώσω των χώρο το Σάββατο και θα σας πώ εάν χρειάζομαι άτομο.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ. Ολγα θα περιμένω στην έξοδο Αττικής οδού (Ν. Ηρακλείου)στις 18:00-18:15 αύριο το απόγευμα.(κοκκινο hunday Getz)Λέττα μου καλησπέρα θα μπορώ αύριο το απόγευμα κατά τις 18:00-18:15 αν μπορείς και εσύ το κανονίζουμε
Εάν γίνει τίποτα το τηλέφωνο μου το έχεις.
Ευχαριστώ για την βοήθειανα'σαι καλά.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Οκ. Ολγα θα περιμένω στην έξοδο Αττικής οδού (Ν. Ηρακλείου)στις 18:00-18:15 αύριο το απόγευμα.(κοκκινο hunday Getz)
Εάν γίνει τίποτα το τηλέφωνο μου το έχεις.
Ευχαριστώ για την βοήθειανα'σαι καλά.
΅Εντάξει λοιπον και εγώ είμαι με ένα μαύρο OPEL Astra
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool