nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λες βρε Νονικά μου που μου ζητάς και συγνώμη.Λεττα μου σορρυ που αργησα κι εγω να στειλω το κουτι,υπαρχει μια περιπτωση να τα φερω με αμαξι την Κυριακη,αν τελικα ερθω με τρενο θα δω πως θα το κανω...μαλλον θα το στειλω παλι.![]()

Εδώ δεν έχουμε ακόμη βρει ημερομηνία
Οι μισές λένε Πάσχα και οι άλλες μετά.Βασικά το μεγάλο πρόβλημα ειναι ο καιρός εδώ στην Αθήνα το Σ/Κ που μας πέρασε ήταν βαρυχειμωνιά με κρύο και αέρηδες.Σήμερα πάλι έφτιαξε , πράγματι ο Μάρτης ειναι πολύ τρελός και δεν μπορείς να βασιστείς καθόλου.
Α! σε περίπτωση που τελικά κατέβεις την Κυριακή δεν ξέρω πως θα γίνει αλλά να ξέρεις ότι θα μαζευτούμε και θα βγούμε τα κορίτσια παρεούλα. Εάν έχεις χρόνο έλα και εσύ.
Κανόνισε το ταξίδι σου και στείλε μου πμ για να έρθω να σε βοηθήσω με το κουτί.
Φιλάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
23 ποιανού μήνα? του Μαρτίου?Νομιζω καλυτερα μετα το Πασχα...μην εχουμε θεμα με καιρο κτλ...Εγω 23 θα ειμαι Αθηνα...θα μπορω να αφησω καπου και δικα μου πραγματα?!
Πάντως να ξέρεις ότι εγώ μαζεύω τα πράγματα όποτε θες στειλε μου πμ.
φιλάκια

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου Όλγα μου,Τώρα το είδα το θεματάκι .....Μπορώ να βοηθήσω ?Να μαζέψω και εγώ πραγματάκια?Προλαβαίνω?
ναι άνετα προλαβαίνεις. Ο καιρός ειναι που μας καθυστερεί.

Αυριο λέει
ότι πάλι το πάει για βροχή
, με έχει τρελάνει πια. 
Φέτος έχω παρακολουθήσει τόσο πολυ μετεωρολογικό δελτίο που νομίζω ότι ειμαι το πιο ενημερωμένο άτομο στην Αττική, ένα εγώ και ο μετεωρολόγος βρε παιδάκι μου.

Όταν μαζέψεις τα πραγματάκια σου ή φέρτα μου σε κάποια συνάντηση ή στείλε μου πμ να σε συναντήσω κάπου.
φιλιά.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Θα ερθω νωρις για να παραδωσω τον Ραμση στην κοπελα που θα τον υιοθετησει και αργοτερα θα βρω καποια κοριτσια,τις ρωτησω αν γινεται να το συνδυασουμε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!!!!

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
κατόπιν συζήτησης με τα άλλα κορίτσια και αφού η Ανοιξη έχει μπει πια για τα καλά σκέφτομουν ότι ιδανική ημερομηνία για το παζάρι μας ειναι η Κυριακη 25 Απριλίου 2010.
Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι απο εδώ και πέρα δεν θα χαλάσει ξανά ο καιρός.

Voula
Διάσημο μέλος
..ιδανική ημερομηνία για το παζάρι μας ειναι η Κυριακη 25 Απριλίου 2010..![]()
Αχ επιτέλους, άντε να γίνει κι αυτό να δούμε ρε συ Λετάκι τι θα βγει.
Ότι προσπάθεια έχει γίνει μέχρι τώρα για τον Φλοίσβο και όλα τα υπόλοιπα αδέσποτα που φροντίζουμε έχει πάει από αρκετά ως πολύ καλά αλλά για να είμαι ειλικρινής περίμενα περισσότερη ανταπόκριση μέσα από το φόρουμ.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι εχω ριξει πολύ τρέξιμο για να μαζέψω τα πράγματα και έχω φτιαξει και θα φτιαξω και τωρα το Πάσχα και άλλα γατοαντικείμενα για να πουλήσω και έτσι και δεν έρθει κόσμος και μου μείνουν να δώ μετά τι θα κάνω.

Κορίτσια θέλω ολες να βοηθήσετε να ενημερώσετε και να καλέσετε οσους γνωστούς έχετε.
Να πειτε ότι ειναι για καλό σκοπό και ότι θα έχω εκτος απο τα παλιά και καινουργια φθηνά αντικείμενα και γλυκά.
Πρέπει να το διαφημίσουμε σε όλους τους γνωστούς μας!!!

natalouko
Επιφανές μέλος

Καλή επιτυχία εύχομαι!!!
Θα ενημέρωσω και όσους ξέρω!!!!

ria23
Διάσημο μέλος

!!θα πω σε ολους τους γνωστους..επισης θα φερω και γλυκα απο τα χερακια μου..πορτοκαλοπιτα,σοκολατοπιτα και οτι αλλο μου κατσει..να ρωτησω τα πραγματα που εχω μαζεψει εγω μπορω να τα φερω τοτε? λογω φορτου εργασιας δεν ξερω αν θα εχω την δυνατοτητα να στα φερω πιο νωρις..πιστευω δεν υπαρχει προβλημα!???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
επιτελουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!! ΛΕΤΤΑΚΙ μου βλεπω ημερομηνια..τελεια!!!!!!θα πω σε ολους τους γνωστους..επισης θα φερω και γλυκα απο τα χερακια μου..πορτοκαλοπιτα,σοκολατοπιτα και οτι αλλο μου κατσει..να ρωτησω τα πραγματα που εχω μαζεψει εγω μπορω να τα φερω τοτε? λογω φορτου εργασιας δεν ξερω αν θα εχω την δυνατοτητα να στα φερω πιο νωρις..πιστευω δεν υπαρχει προβλημα!???
Αχ! να'σαι καλά Ρία μου,
ΝΑΙ! ΝΑΙ! ότι έχεις καλή διάθεση να φτιάξεις ευπρόσδεκτο.
Στην έκθεση στις 17-18 θα έρθεις ? Εκείνο το Σ/Κ επ'ευκαιρίας που θα μαζευτούμε όλες στην έκθεση θα μαζέψω ότι αντικείμενα τελευταία έχετε. Την ίδια ημέρα δεν γίνεται γιατι θα πρέπει απο πριν να ομαδοποιηθουν.
Όποιο κορίτσι θέλει να φέρει κατι για το garage sale ας μου στείλει πμ.

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξέρω να ρωτησω πρώτα.Καποια που "πιανει το χερι της" στα γραφιστικα ας φτιαξει μια ωραια διαφημιση για να την προωθουε καθημερινα στο φεις!!!![]()
Θα δώ

ria23
Διάσημο μέλος
Αχ! να'σαι καλά Ρία μου,
ΝΑΙ! ΝΑΙ! ότι έχεις καλή διάθεση να φτιάξεις ευπρόσδεκτο.
Στην έκθεση στις 17-18 θα έρθεις ? Εκείνο το Σ/Κ επ'ευκαιρίας που θα μαζευτούμε όλες στην έκθεση θα μαζέψω ότι αντικείμενα τελευταία έχετε. Την ίδια ημέρα δεν γίνεται γιατι θα πρέπει απο πριν να ομαδοποιηθουν.
Όποιο κορίτσι θέλει να φέρει κατι για το garage sale ας μου στείλει πμ.![]()
οκ τοτε θα προσπαθησω να ερθω στην εκθεση και να τα φερω εκει.!!!μονο στειλε μου με πμ Λεττα το κινητο σου να μιλησουμε να ξερω στανταρ οτι εκεινη την μερα και ωρα που θα ερθω θα εισαι εκει!!!
μια επιπλεον ιδεα ειναι με αφισσουλες να διαφημισουμε και στην εκθεση το garage sale!
με μια δυο ωραιες φωτο απο την Σοφια των φλοισβογατων και καποιον να γραψει ενα μικρο κειμενακι πιστευω θα εχουμε μεγαλη προσελευση!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειναι κατι σαν το bazaar που κανουν οι φιλοζωικες?
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελενά μου,Τι ακριβως ειναι το Garage sale?Μπορει να μου ειχατε ξαναεξηγησει αλλα να το ξεχασα...ενημερωστε με αν εχετε την καλοσυνη.
Ειναι κατι σαν το bazaar που κανουν οι φιλοζωικες?
Οταν καθαρίζοντας το σπίτι μας , το γκαραζ ή την αποθήκη μας και βγαίνουν πολλα αντικείμενα που δεν τα χρειαζόμαστε ή μας είναι άχρηστα τότε μπορούμε να κάνουμε ένα garage sale (ο οποιοσδήποτε μπορει να κάνει, σε μια γωνια του κήπου του).
Είναι μία καθαρά ξενική συνήθεια και δυστηχώς τελειως άγνωστη για την Ελλάδα. Στην Ελλαδα περνάει ο παλιατζής και του δίνουμε όλη αυτήν την "σαβουρα" που όμως ο παλιατζης μετά την μεταπωλει και βγάζει ΧΟΝΔΡΟ χρήμα. Στο εξωτερικό ειναι μια συνηθισμένη κίνηση γιατί πρώτον βοηθάει στην ανακύκλωση και επομένως την προστασία του περιβάλλοντος, δεύτερον γίνεται εποικοδομητική ανταλλαγή και τέλος ενισχύει και το ταμειο μας. Μάλιστα σε μια πολη της Αμερικής κάθε Κυριακή ο κάθε γείτονας βγάζει στο πεζοδρόμιο ότι δεν του ειναι χρήσιμο και το αγοραζει ο γείτονας που το χρειάζεται .
Τώρα πια όμως garage sale γίνονται και στην Ελλαδα βέβαια τα συνηθίζουν κυρίως οι ξένες γιατι γιαυτές ειναι κάτι το συνηθισμένο. Οπως έκαναν το garage sale με τα παλια βιβλία οι ξενες κυρίες απο το φιλοζωικό στου Παπαγου.

Εγώ ψάχνω στην εφημερίδα και όποτε βρω πηγαίνω . Μου αρέσει πολυ γιατι βρίσκεις πολύ ωραία αντικείμενα.
Πρόσφατα πήγα σε ένα garage sale που έκανε ενας σύλλογος και αγόρασα καταπληκτικά πραγματα(βρήκα κούκλα σώμα 40cm που ειναι για τα κολιέ ολοκαινουργια μονο 10 euro, παλιο τραπεζομαντηλο βελονακι παρακαλω και το πηρα μονο 20 που για να στο φτιαξουν αυτο θέλουν 250 και παραπάνω).Επίσης πηγα και στο παζάρι της gallery Ζουμπουλακη βεβαια εκει ήταν λίγο ακριβα για εμενα αλλα και πάλι βρήκα και αγόρασα κάτι ωραίο.
Και που θα μου παει καποια στιγμη ψαξε ψαξε κάπου θα βρω και εναν μικρο θησαυρο

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
σχετικα με την διαφήμιση και το αφισακι που αναφέρετε οτι πρέπει να φτιαχτει.
Το garage sale για νομικους λογους πρεπει να φαίνεται οτι ειναι καθαρά ιδιωτικο(σαν ιδιωτης εχεις δικαιομα να πουλησεις κατι στον κήπο σου σαν οργάνωση ομως πρέπει να βγάλεις άδεια), γιαυτον τον λογο δεν ξερω πως να φτιάξουμε την αφισα? η οποία να το διαφημίζει αλλα να φαίνεται και οτι γίνεται για φιλοζωικο σκοπό!? !
Καπως να εχει αντικειμενα και μια γατα αναμεσα τους? πρέπει να περιεχει τις πληροφορίες για το garage sale και κατω κατω σκεφτόμουν απλα να αναφέρεται οτι τα λεφτα θα τα διαθέσω για καθαρα φιλοζωικό σκοπο χωρίς να ονοματίζεται τίποτα και καμία οργάνωση. Γιατι υπάρχουν δυστηχώς και καλοθελητες

Να φτιάξουμε δύο μια πολυ ομορφη για το ιντερνετ που θα την στείλουμε στους φίλους μας και ενα ποιο απλο για να μην ειναι ακριβο να το φωτοτυπισουμε και να το μοιράσουμε.
Οτι ιδεες φτιαξετε αναρτηστετες εδω για να τις δουμε και να διαλέξουμε.

θα δοκιμασω και εγώ .

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool