Δολοφονία γάτας ΣΟΚ στη Λέσβο

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;385343:
Ρε παιδια, το γατακι σκοτωθηκε σιγουρα? :cry: Δεν ειδα το βιντεο, δεν τα μπορω εγω αυτα, εχω και μωρο γατι. :/:

Αναλογίζομαι τη στεναχώρια σας,γιατί και εγώ έχω γάτα και δεν μπόρεσα να δω το κείμενο.Παρόλα αυτά διάβασα τα κείμενα και εκλεγα.Σας καταλαβαίνω λοιπόν,όλοι εδώ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειδα ξανα καρε καρε το βιντεο και η γατα δεν πρεπει να σκοτωθηκε..
Βεβαια δεν μετραει το αποτελεσμα...η πραξη μετραει..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια συμφωνω σε αυτα που λετε για αυτο το κωλοπεδο, και συμφωνω απολυτα με αυτα που λεει ο/η shadowdancer γιατι ειμαι και εγω απο αυτο το νησι και με πειραζει λιγο που το γενηκευετε το θεμα γιατι δεν φταιει το νησι αλλα οι γονεις του παιδιου οπως λετε και εσεις.
Εχεις απόλυτο δίκιο κοπελιά. Δεν είναι σωστό να γενικεύονται οι κατάρες και η κατακραυγή. :hmm:Παντού υπάρχουν τέτοιοι ανώμαλοι και ανώμαλα και απαίδευτα κωλόπαιδα που απο το σπίτι τους δεν έχουν διδαχθει όχι μόνον την φιλοωία αλλα και την αγάπη γενικώς για τα πλάσματα γύρω μας.... :(Ειναι θλιβερό καθώς και θλιβερή επίσης είναι η βία γενικώς γύρω μας και σε ζωα και σε παιδάκια και σε αδύναμα πλάσματα... Τι να πω... εγώ δεν αντέχω να βλέπω βίντεο με κακοποιήσεις ζώων ή ανθρώπων ή παιδιών ή γενικως εμβιων πλασμάτων. Αλλα έκανα τη διαμαρτυρία μου όπως εσεις. Ανωμαλία δυστυχώς που κατακλύζει ολον τον πλανήτη και ιδίως στην χώρα μας, έλλειψη αγάπης και παιδίας για τα ζωάκια τα απροστατευτα...:(Ευχομαι το παλιοτόμαρο που έκανε αυτη την πράξη να πληρώσει .

Ότι και να πω θα είναι λίγο για να εκφράσει τα αισθήματα που ένιωσα όταν το διάβασα. Ευτυχώς δεν είδα το βίντεο γιατί τότε δεα ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω την ημλερα μου. Αν αυτό το αχαρακτήριστο ανθρωποειδές το είχα μπροστά μου τώρα και γω δεν ξέρω πως θα αωτιδρούσα. Έτσι για να κάνουν την πλάκα τους σκώτωσαν πριν 12 χρόνια το Μωρό μου και γω το έψαχνα για 1 χρόνο. Τότε δεν ήξερ. Σήμερα όμως θα ήθελα να είχα αυτά τα τέρατα μόνο για 10 λεπτα , μόνο για 10 λεπτά στα χέρια μου.........
Γιαυτό ασ προσπαθήσουμε να μάθουμε ή καλύτερα να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας ότι η κλαθα ζωή μικρή ή μεγάλη έχει μεγάλη σημασία και αξία, ότι στη θέση ενός ανήμπορου μικρού ζώου θα μπορούσε να ήταν τα ίδια. Θα τους άρεσε άραγε να πάθουν κάτι ανάλογο; Θα τους άρεσε να ήταν στη θέση του μικρού ζώου που βασάνιζαν;Δεν το νομίζω.
Ηόργισμένη μαμά του Μπέμπη μου.

Έχω στείλει κ εγώ από την πρώτη στιγμή μαιλ διαμαρτυρίας στο τροκτικό - να πω κ μπραβο στην αγνούλα για τα κείμενα της, όταν τα διάβασα δεν φαντάστηκα ότι τα έγραψε ένα τόσο μικρό παιδάκι :) μπράβο κοριτσάκι μου να συνεχίσεις πάντα να μάχεσαι για όσα σε ενοχλούν -
Θέλω να σας πω σε όσους είναι απο την Μυτιλίνη ότι τους καταλαβαίνω ότι αγανακτούν που γενικεύτηκε το θέμα για το νησί τους, το ίδιο είχε γίνει κ για την κρήτη και την Πάρο αν θυμάμαι καλά:mad::mad:
Δυστηχώς όμως αν πρώτα από όλους εσείς που κατάγεστε από αυτά τα μέρη δεν διαμαρτυρηθήτε, και αφήνεται να προσβάλουν μερικά κτήνη τον τόπο σας τότε ποιος θα το κάνει?? Κ δεν είναι μόνο τα 2-3 κολόπαιδα, όλο κ κάποιοι θα τους είδαν, όλο κ κάπου θα το είπαν, σίγουρα θα το έχουν ξανακάνει... αλλά κανένας ντόπιος δεν μίλησε. Η καταγωγή του πατέρα μου είναι από την Αρκαδία, είχε δημιουργηθεί ένα θέμα με αδέσποτα σκυλιά που "εξαφανιζόνταν" κ γράφτηκε ότι τα έτρωγαν αλλοδαποί. Επικοινώνησα με τις αρχές εκεί, με συγγενείς, έκανα κινήσεις, ρώτησα έμαθα και πάνω από όλα διαμαρτυρήθηκα:mad::mad::mad:
Δεν υπάρχει λογος να διαφωνούμε για το αν φταίνε όλοι οι Μυτιλινοί, οι Κρητικοί κλπ
Δράση χρειάζεται παιδιά, ΔΡΑΣΗ γιατί πραγματικά παράγινε το θέμα κακοποίησης των ζώων.
Κάθε ανώμαλο, μ$%/(£"νο υποκείμενο χτυπάει, σκοτώνει, ξεσπάει την μανία του κ την καταπιεσμένη του κακία στα πιο αδύναμα πλάσματα και οι συντοπήτες, οι γνωστοί δεν μιλάνε:mad::mad: ΠΡέπει να σταματήσει αυτό.
Στείλτε με μαιλ στο τροκτικό και στο press.gr που είναι τα μεγαλύτερα μπλογκς την φωτο που αναρτήσατε τουλάχιστον.

Δράση χρειάζεται παιδιά, ΔΡΑΣΗ γιατί πραγματικά παράγινε το θέμα κακοποίησης των ζώων.

συμφωνω απολυτα...σε εμας στηριζονται να τα βοηθησουμε, να αντιδρασουμε. μπας κ καταφερουμε να μη μενουν ατιμωρητα τα τερατα που κακοποιουν ζωα......:/::/:

Συγνώμη αλλά είδατε στο troktiko τις φωτογραφίες από Κίνα με τα πυροβολημένα μικράκια και τη μάνα να θρηνεί? Αυτή τη στιγμή μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι!:mad: Γι' αυτό έπαψα να πιστεύω πλέον, γι'αυτό έχω αρνητισμό στο να κάνω παιδιά. Σιχάθηκα γαμώτη μου, σιχάθηκα την ανθρώπινη κωλοφάρα.

Σήμερα το είδα:mad::mad: κ ευτυχώς που δεν υπάρχει το βίντεο να φρικάρω:(:(:( λέει όμως ότι τους έχουν επικυρήξει:mad::mad: να προτείνω κάτι?? στείλτε όλοι στο τροκτικό στο μαιλ του troktikos@gmail.com τα εξαγριωμένα σας σχόλια, όπως εσύ κουνελάκι, αγνή κλπ, στείλτε τα το τροκτικό μαζεύει τα σχόλια κ τα δημοσιεύει όλα μαζί.:):)
Ας κάνουμε κάτι όλη μαζί παιδιά, ας διαμαρτυρηθούμε ομαδικά, το τροκτικό έχει μεγάλη επισκεψιμότητα 150χιλ.ανθρωποι το διαβάζουν καθε μέρα, ας φωνάξουμε, ας δείξουμε την αγανάκτησή μας, εγώ κάνω τώρα κιόλας την αρχή, και στέλνω μαιλ. χωρίς όνομα όποιος επιθυμεί . Πρέπει να δείξουμε ότι είμαι πολλοί που τα καταδικάζουμε. Οχι απλώς θεατές
κρίμα στη ψυχούλα, θάνατος σε αυτά τα κολόπαιδα:mad:

Και να υπήρχε εσύ να μας κάνεις τη χάρη και να μην μπαινεις καν στη διαδικασια να βλεπεις τετοια πράγματα, άντε! Βλέπει και το μωράκι σου μέσα απο τα ματάκια σου παιδί μου...ειναι ανάγκη;;;
Στον καναπέ σου εσύ λοιπον με ταμπελάκι "μη συγχίζεται την έγγυο"!

Συγνώμη αλλά είδατε στο troktiko τις φωτογραφίες από Κίνα με τα πυροβολημένα μικράκια και τη μάνα να θρηνεί? Αυτή τη στιγμή μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι!:mad: Γι' αυτό έπαψα να πιστεύω πλέον, γι'αυτό έχω αρνητισμό στο να κάνω παιδιά. Σιχάθηκα γαμώτη μου, σιχάθηκα την ανθρώπινη κωλοφάρα.

Εγώ το απέφυγα γιατί δεν αντέχω άλλο πια:mad::mad::mad: τελικά το ανθρώπινο είδος είναι ότι χειρότερο πέρασε ποτε από αυτόν τον πλανήτη. Νομίζουμε ότι η γη μας ανήκει, τρομάρα μας. Ετσι θα νόμιζαν κ οι δεινόσαυροι αλλά τελικα εξαφανίστηκαν.... φανταστείτε εμείς που καταστρέφουμε τόσο εύκολα τα πάντα... φυτά, θάλασσες, ζώα εξαφανίζονται... τα πάντα. Και όταν μας χτυπάει καμια συμφορά τρέχουμε στις εκλησσίες κ παρακαλάμε:mad::mad: κανείς δεν μπορεί ναμας σώσει, εμείς οι ίδιοι, το ανθρώπινο είδος έχουμε την ευθύνη της κατρακύλας μας.
Ντροπή μας,:redface:

Ε ρε ένας καταποντισμός που μας χρειάζεται:mad:

Δυστηχώς όμως αν πρώτα από όλους εσείς που κατάγεστε από αυτά τα μέρη δεν διαμαρτυρηθήτε, και αφήνεται να προσβάλουν μερικά κτήνη τον τόπο σας τότε ποιος θα το κάνει?? Κ δεν είναι μόνο τα 2-3 κολόπαιδα, όλο κ κάποιοι θα τους είδαν, όλο κ κάπου θα το είπαν, σίγουρα θα το έχουν ξανακάνει... αλλά κανένας ντόπιος δεν μίλησε.

Συμφωνώ, οι ψυχοπαθείς είναι ελάχιστοι, αλλά τα πραγματικά εγκλήματα στις μικρές κοινωνίες τα κάνει η ομερτά. Και για να πω την αλήθεια, δεν πιστεύω ότι όλοι αυτοί που βασανίζουν ζώα το κάνουν επειδή έχουν πρόβλημα... αντίθετα, το κάνουν επειδή ξέρουν ότι υπάρχει συγκάλυψη και ατιμωρισία.:/:

Μπράβο στο διευθυντή του σχολείου που τόλμησε να σπάσει τη σιωπή. Δεν ξέρω αν θα το φτάσει μέχρι τέλους, γιατί οι αντιδράσεις θα είναι πολλές (μην ταραχτεί το... "παιδί"),:down: αλλά και να μην τα καταφέρει, είναι σημαντικό κάποιοι να μάθουν επιτέλους ότι οι πράξεις τους έχουν συνέπειες. :mad:

Eresos for Animals UPDATE ON CATMURDER - had a very good meeting with the schooldirector, who was shocked - he is going to take action. He will go to the boy and the parents. In fact he will report it to the police. Then, we got in touch with a lawyer in Athens, who is going to press charges. Will keep you updated.

Τωρα ειδα το θεμα.... ειναι απιστευτο και θα συμφωνησω με οοοολα αυτα που εχουν πει οι προηγουμενοι.
Ειμαι μελος της Κιβωτου, οχι πολυ ενεργο δυστυχως, αλλα τους ξερω αρκετα για να ξερω οτι κανουν οτι μπορουν οι ανθρωποι με τα λιγα μεσα που εχουν.

Αυτες οι γενικευσεις περι κωλονησου και "ξερω τι κανουν εκει οι χωριατες" με εξοργιζουν, ειδικα οταν προερχονται απο καποιον που ζει στο νησι που οι "χωριατες" οι δικοι τους εχουν παρατσουκλια οπως γιδομπηχτες. μμμμμ γιατι αραγε τους λενε ετσι???? :mad::mad:

Sorry αλλα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι οταν το ειδα......

Τωρα ειδα το θεμα.... ειναι απιστευτο και θα συμφωνησω με οοοολα αυτα που εχουν πει οι προηγουμενοι.
Ειμαι μελος της Κιβωτου, οχι πολυ ενεργο δυστυχως, αλλα τους ξερω αρκετα για να ξερω οτι κανουν οτι μπορουν οι ανθρωποι με τα λιγα μεσα που εχουν.

Αυτες οι γενικευσεις περι κωλονησου και "ξερω τι κανουν εκει οι χωριατες" με εξοργιζουν, ειδικα οταν προερχονται απο καποιον που ζει στο νησι που οι "χωριατες" οι δικοι τους εχουν παρατσουκλια οπως γιδομπηχτες. μμμμμ γιατι αραγε τους λενε ετσι???? :mad::mad:

Tι εννοεις καλη μου?

Εμένα πάλι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν βλέπω να δολοφονούν αθώα ζωάκια, που δεν μπορούν να αντιδράσουν:mad::mad:
Ενώ όταν προσβάλουν, έστω κ άδικα, ανθρώπους μπορούν να αντιδράσουν κ να υπερασπιστούν τον εαυτό τους:mad:

Αμάν πια γίναμε όλοι εύθικτοι, αντί να οργιστούν κάποιοι, γίνονται εύθικτοι με τα κοσμιτικά επίθετα...

Εμένα πάλι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν βλέπω να δολοφονούν αθώα ζωάκια, που δεν μπορούν να αντιδράσουν:mad::mad:
Ενώ όταν προσβάλουν, έστω κ άδικα, ανθρώπους μπορούν να αντιδράσουν κ να υπερασπιστούν τον εαυτό τους:mad:

Αμάν πια γίναμε όλοι εύθικτοι, αντί να οργιστούν κάποιοι, γίνονται εύθικτοι με τα κοσμιτικά επίθετα...

Κοπελια χαλαρωσε λιγο, δε το κακοποιησα εγω το γατακι.
τι θες να κανω να νιαουρισω? δεν ειμαστε καλα......

αααααντε

Στην ερεσσο της λεσβου οι ενηλικες καθε χρονο σφαζουν χωρις πολλα πολλα βοδια για το γνωστο εθιμο. ιδου τι προκαλει το εθιμο σαν συνεπεια στα παιδια τωρα. οταν ενηλικοι κακοποιουν ζωα δημοσια θα κολησουν τα παιδια? Γι αυτο παρακαλω γραψτε στο δημαρχο ερεσου κα λεσβου να σαματησει καθε ειδους κακοποιηση στο νησι αυτο θρησκευτική η οχι

Στην ερεσσο της λεσβου οι ενηλικες καθε χρονο σφαζουν χωρις πολλα πολλα βοδια για το γνωστο εθιμο. ιδου τι προκαλει το εθιμο σαν συνεπεια στα παιδια τωρα. οταν ενηλικοι κακοποιουν ζωα δημοσια θα κολησουν τα παιδια? Γι αυτο παρακαλω γραψτε στο δημαρχο ερεσου κα λεσβου να σαματησει καθε ειδους κακοποιηση στο νησι αυτο θρησκευτική η οχι

Δυστυχως δεν ειναι μονο στην Ερεσο. Σε ολη τη Λεσβο, απο κει που ειχαμε 1-2 πανηγυρια που σφαζανε ζωα το χρονο, τωρα εχει γινει χαμος.... πρεπει να εχει καμια 20ρια! Τρομερο....... και πανε με τα παιδια τους!:/::/::/:

Παιδιά και γω έχω δει να σφάζουν κατσίκι ή αρνί αρκετές φορές όταν είμουν παιδί αλλά δεν μου ήρθε ποτέ να βασανίσω κάποιο ζώο.

Το θέμα είναι ότι στο χωριό δεν μαθαίνεις να σέβεσαι τα ζώα κατ' ανάγκη, παρόλο που ζεις πολύ περισσότερο με αυτά, για πολλούς λόγους..

Να σας πω την αλήθεια αυτό που μου περιγράφετε είναι το πιο συνηθες και δεν είναι τίποτα μπροστά στον τρόπο "ελέγχου του πληθυσμού" των μικρών γατιών σε πολλά χωριά, για να μην αναφέρω πως βάζανε/βάζουνε φωτιά στα ξερά σπαρτά στον Βόρειο Έβρο και πολλά άλλα πολύ χειρότερα.

Κοπελια χαλαρωσε λιγο, δε το κακοποιησα εγω το γατακι.
τι θες να κανω να νιαουρισω? δεν ειμαστε καλα......

αααααντε

Συγχαρητηρια. Χαιρομαι να βλεπω ανθρωπους να τρωγονται, και να κοιταζουν να βγαλουν ο ενας το ματι του αλλουνου, αντι να επικεντρωθουν σε αυτον που ξεκινησε το κακο. Πραγματικα, συγχαρητηρια. Ειμαστε ενα αξιοθαυμαστο ειδος. Ευγε.

:down::down::down:

Εγινε τιποτα παιδια? Το βρηκανε το σκατ@παιδο?

Εάν μείνει η καταγγελία στον διευθυντή στου σχολείου όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα έχει καμία συνέπεια ο κτηνάνθρωπος που σκότωσε το γατάκι (άντε το πολύ να "του την πουν" για τα μάτια του κόσμου) γιαυτό πρέπει να γίνουν μηνύσεις όταν μαθευτεί το όνομα του. (στη σελίδα του ΕρεΣΟΣ λέει ότι ήδη έχουν επικοινωνήσει με δικηγόρο στην Αθηνά αλλά περιμένουμε update για να δούμε τι ακριβώς θα γίνει)

Τώρα όσο για αυτό που διάβασα για τη σφαγή βοοειδών εν είδει εθίμου από τις ελάχιστες γνώσεις περί ζωοτεχνίας και ανατομίας αγροτικών ζώων από τη σχολή μου εάν η σφαγή ενός αγροτικού ζώου δεν γίνει κάτω από συγκεκριμένες προδιαγραφές και σε ειδικό σφαγείο είναι εντελώς παράνομο και μπορεί με τις ανάλογες καταγγελίες και κινήσεις κτηνιατρικής της νομαρχίας και υγειονομικού να έχουν σοβαρές συνέπειες.
Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το έθιμο, μαζεύουν το αιμοδιψές φιλοθεάμον κοινό και σφάζουν το ζώο στο γόνατο με το αίμα να τους πιτσιλάει? καλά ελπίζω αυτό που έγραψα να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλιώς "σε τι κόσμο με έφερες μαμά"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back