Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εάν μείνει η καταγγελία στον διευθυντή στου σχολείου όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα έχει καμία συνέπεια ο κτηνάνθρωπος που σκότωσε το γατάκι (άντε το πολύ να "του την πουν" για τα μάτια του κόσμου) γιαυτό πρέπει να γίνουν μηνύσεις όταν μαθευτεί το όνομα του. (στη σελίδα του ΕρεΣΟΣ λέει ότι ήδη έχουν επικοινωνήσει με δικηγόρο στην Αθηνά αλλά περιμένουμε update για να δούμε τι ακριβώς θα γίνει)
Τώρα όσο για αυτό που διάβασα για τη σφαγή βοοειδών εν είδει εθίμου από τις ελάχιστες γνώσεις περί ζωοτεχνίας και ανατομίας αγροτικών ζώων από τη σχολή μου εάν η σφαγή ενός αγροτικού ζώου δεν γίνει κάτω από συγκεκριμένες προδιαγραφές και σε ειδικό σφαγείο είναι εντελώς παράνομο και μπορεί με τις ανάλογες καταγγελίες και κινήσεις κτηνιατρικής της νομαρχίας και υγειονομικού να έχουν σοβαρές συνέπειες.
Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το έθιμο, μαζεύουν το αιμοδιψές φιλοθεάμον κοινό και σφάζουν το ζώο στο γόνατο με το αίμα να τους πιτσιλάει? καλά ελπίζω αυτό που έγραψα να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλιώς "σε τι κόσμο με έφερες μαμά"
Στην Ελλάδα σε έφερε

αχ πόσο συμφωνώ μαζί σου, αλλά νομίζεις ότι ιδρώνει αυτονών το αφτί κορίτσι μου??? Πάντως το να βλέπουν παιδιά μικρά σφαγές ζώων μπορεί να έχει διάφορες συνέπειες... εγώ άκουσα πολύ μικρή να σφάζουν κουνελάκια

κ έχω ακόμα τις κραυγές τους στα αυτιά μου. Δεν έχω φάει ποτε κουνέλι, ούτε λαγό, κ γενικά δεν τρώω κρέατα... εγώ όμως. Αλλα παιδιά μπορεί να τους βγει αλλιώς, να γίνουν κυνηγοί, δολοφόνοι, να κόβουν κεφάλια ανθρώπων, θυμάστε την περίπτωση της σαντορίνης με το κεφάλι της κοπέλας??? Sorry για το off topics αλλά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evaki1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Την επόμενη φορά που θα έχει το έθιμο δεν μαζευόμαστε όλες μαζι με μελικά κιλά κόκκινη μπογια φορόντας μάσκες βοδιοών να τους κάνουμε όλους κατακόκκινους να το ευχαριστηθούν οι αιμοδιψείες κτηνάνθρωποι?
Ρε παιδια, δεν θελω να κανω παλι τον δικηγορο του διαβολου, αλλα υπαρχει μια διαφορα αναμεσα στο να σκοτωνεις για να φας, και στο να σκοτωνεις για την πλακα σου. Αν τα σφαζουν τα βοδια και τα ψηνουν σε πανηγυρι, επειδη εσυ εισαι χορτοφαγος και σου φτανει να ζησεις με σογια, δεν σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι που τρωμε κρεας ειμαστε δολοφονοι.
Εμενα ο πατερας μου ειναι κυνηγος, απο χομπυ, αλλα λαγους που κυνηγαει δεν τους κορνιζαρει. Τους φερνει και τους κανει η μαμα μου στιφαδο. Και η γιαγια μου ανατρεφει κουνελια, και δινει σε ολο το χωριο. Εγω δεν μπορω να φαω πια κουνελι, γιατι ειχα κατοικιδιο ενα. Αλλα δεν θα πω την γιαγια μου δολοφονο 
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Δυτυχω ς και ο νομος περι σφαγης εχει παραθυρακιαΕάν μείνει η καταγγελία στον διευθυντή στου σχολείου όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα έχει καμία συνέπεια ο κτηνάνθρωπος που σκότωσε το γατάκι (άντε το πολύ να "του την πουν" για τα μάτια του κόσμου) γιαυτό πρέπει να γίνουν μηνύσεις όταν μαθευτεί το όνομα του. (στη σελίδα του ΕρεΣΟΣ λέει ότι ήδη έχουν επικοινωνήσει με δικηγόρο στην Αθηνά αλλά περιμένουμε update για να δούμε τι ακριβώς θα γίνει)
Τώρα όσο για αυτό που διάβασα για τη σφαγή βοοειδών εν είδει εθίμου από τις ελάχιστες γνώσεις περί ζωοτεχνίας και ανατομίας αγροτικών ζώων από τη σχολή μου εάν η σφαγή ενός αγροτικού ζώου δεν γίνει κάτω από συγκεκριμένες προδιαγραφές και σε ειδικό σφαγείο είναι εντελώς παράνομο και μπορεί με τις ανάλογες καταγγελίες και κινήσεις κτηνιατρικής της νομαρχίας και υγειονομικού να έχουν σοβαρές συνέπειες.
Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το έθιμο, μαζεύουν το αιμοδιψές φιλοθεάμον κοινό και σφάζουν το ζώο στο γόνατο με το αίμα να τους πιτσιλάει? καλά ελπίζω αυτό που έγραψα να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλιώς "σε τι κόσμο με έφερες μαμά"
, αν η σφαγη του ζωου ειναι μερος θρησκευτικου εθιμου η τελετουργικου για ορισμενες θρησκευτικες ομαδες επιτρεπεται η σφαγη του με αλλο τροπο και εκτος σφαγειου με τον ορο να καταναλωθει αμεσως και μονο για τα ατομα που θα συμετασχουν στο τελετουργικο
lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;386397:Ρε παιδια, δεν θελω να κανω παλι τον δικηγορο του διαβολου, αλλα υπαρχει μια διαφορα αναμεσα στο να σκοτωνεις για να φας, και στο να σκοτωνεις για την πλακα σου. Αν τα σφαζουν τα βοδια και τα ψηνουν σε πανηγυρι, επειδη εσυ εισαι χορτοφαγος και σου φτανει να ζησεις με σογια, δεν σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι που τρωμε κρεας ειμαστε δολοφονοι.Εμενα ο πατερας μου ειναι κυνηγος, απο χομπυ, αλλα λαγους που κυνηγαει δεν τους κορνιζαρει. Τους φερνει και τους κανει η μαμα μου στιφαδο. Και η γιαγια μου ανατρεφει κουνελια, και δινει σε ολο το χωριο. Εγω δεν μπορω να φαω πια κουνελι, γιατι ειχα κατοικιδιο ενα. Αλλα δεν θα πω την γιαγια μου δολοφονο
![]()
Και εγώ θα μπω στο "δικηγορικό σου γραφείο" υποστηρίζοντας το διάβολο. Έχει διαφορά το να θανατώνεις ένα ζώο για τροφή απ το να θανατώνεις ένα ζώο για την πλάκα σου!
Στο κάτω κάτω, οι πέρισσότεροι από μας που δεν είμαστε χορτοφάγοι, περιμένουμε κάποιον να σφάξει το ζώο που θα φάμε. Ας μη τους λέμε "εγκληματίες". Μη γινόμαστε υπερβολικοί γιατί αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, να προφυλάξουμε τα ζώα από σκληρή μεταχείριση, δύσκολα θα επιτευχθεί αν εμείς που το κυρήττουμε περάσουμε στο άλλο άκρο. Είμαστε παμφάγα ζώα και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να σκοτώνουμε για την τροφή και τίποτε άλλο.
Δείτε το και αλλιώς, η γάτα μου τρώει κρέας ζώων που κάποτε ήταν ζωντανά και μπορεί κάποια στιγμή να σκοτώσει κάποιο πουλί αλλά αυτό το κάνει λόγω ενστίκτου, όχι για πλάκα. Δεν είναι έγκλημα, είναι η φύση του.
Επίσης, απ' όσο γνωρίζω, στην Ελλάδα δεν έχουμε αμιγώς αιμοχαρή έθιμα. Δηλαδή δε σκοτώνουμε ένα ζωό για να το σκοτώσουμε και γι αυτό δε σκοτώνουμε ζώα που δεν τρώμε. Ίσως να κάνω και λάθος σε αυτό...
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ θα μπω στο "δικηγορικό σου γραφείο" υποστηρίζοντας το διάβολο. Έχει διαφορά το να θανατώνεις ένα ζώο για τροφή απ το να θανατώνεις ένα ζώο για την πλάκα σου!
Στο κάτω κάτω, οι πέρισσότεροι από μας που δεν είμαστε χορτοφάγοι, περιμένουμε κάποιον να σφάξει το ζώο που θα φάμε. Ας μη τους λέμε "εγκληματίες". Μη γινόμαστε υπερβολικοί γιατί αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, να προφυλάξουμε τα ζώα από σκληρή μεταχείριση, δύσκολα θα επιτευχθεί αν εμείς που το κυρήτουμε περάσουμε στο άλλο άκρο. Είμαστε παμφάγα ζώα και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να σκοτώνουμε για την τροφή και τίποτε άλλο.
Δείτε το και αλλιώς, η γάτα μου τρώει κρέας ζώων που κάποτε ήταν ζωντανά και μπορεί κάποια στιγμή να σκοτώσει κάποιο πουλί αλλά αυτό το κάνει λόγω ενστίκτου, όχι για πλάκα. Δεν είναι έγκλημα, είναι η φύση του.
Επίσης, απ' όσο γνωρίζω, στην Ελλάδα δεν έχουμε αμιγώς αιμοχαρή έθιμα. Δηλαδή δε σκοτώνουμε ένα ζωό για να το σκοτώσουμε και γι αυτό δε σκοτώνουμε ζώα που δεν τρώμε. Ίσως να κάνω και λάθος σε αυτό...
Γεια σου κεφαλονητισσα
Ετσι οπως το πες, θα μας κατηγορησουν για σατανισμο εδω μεσα

Ουτε εγω εχω ακουσει κατι παρομοιο. Βεβαια δεν ηξερα και για το εθιμο στην Λεσβο.

lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;386512:Γεια σου κεφαλονητισσα.......
![]()
Καλά, το ότι δεν είμαι απ την Κεφαλονιά (απλά μένω εδω) δύσκολα θα το μάντευες, αλλά το ότι είμαι γυναίκα πως το συμπερανες??? Είναι κάτι που φαίνεται? κάτι που μου βγαίνει? και δεν το έχω καταλάβει?
Ηλίας
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
off topic
Καλά, το ότι δεν είμαι απ την Κεφαλονιά (απλά μένω εδω) δύσκολα θα το μάντευες, αλλά το ότι είμαι γυναίκα πως το συμπερανες??? Είναι κάτι που φαίνεται? κάτι που μου βγαίνει? και δεν το έχω καταλάβει?
Ηλίας
Οχοχοχο. Μπραβο μου. Stimorol κανείς?
Μεταφρασα το ψευδωνυμο στα ελληνικα και μου βγηκε το θηλυκο λογω της μεταφρασεως (τυχερη γατα?
) Ασε που το ΧΧ εχει παντοδυναμια εδω μεσα 
Τωρα, οκ, για το κεφαλονητικο βιαστηκα να κρινω, ειδα το αργοστολι και χαρηκα

Ελπιζω να μη σε προσεβαλλα?

lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;386551:...
Ελπιζω να μη σε προσεβαλλα?![]()
Ε καλά, δεν είμαι και τόσο εύθικτος!
Back on topic...
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα τα νεα!Θα γινει δικη...
Σοβαρά?? για πες μας λεπτομέρειες αν ξέρεις, που το έμαθες

ιβανα
Επιφανές μέλος

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.facebook.com/pages/Ereso...r-Animals/54563592891?v=wall&viewas=517305769
Ενημερώθηκε ο γυμνασιάρχης του βρωμόπαιδου και θα γίνει καταγγελία στην αστυνομία...Εντωμεταξύ, θα κινηθεί δικαστικά και δικηγόρος από την Αθήνα και τα μέλη της οργάνωσης Eresos for Animals φτιάχνουν τη λίστα των μαρτύρων και κατηγόρων...
Όχι που δεν θα το εντόπιζαν το κάθαρμα...
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

αναμένουν λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η τιμωρία του

Ευχαριστούμε για το λινκ, αλλά οποιος μπορεί να γράφει κ εδώ εξελίξεις, για όσους δεν έχουν fb ας το κάνει (εγώ έχω, αλλά σαν τεμπέλα δεν πολυμπαίνω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

evaki1
Νεοφερμένο μέλος
Ζητούν άτομα να καταθέσουν στη δίκη, όσοι είδαν το video ή τα καρέ με τις εικόνες
Eresos for Animals UPDATE ON CATMURDER - collecting names of people who are willing to testify and identify the boy in court.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ(διαβολικο γελιο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evaki1
Νεοφερμένο μέλος
https://www.facebook.com/topic.php?uid=38749219814&topic=9533
UPDATE ON CAT KILLING ON LESVOS
Gerbien, of Eresos for Animals (Lesvos) sent the following message:
"....I just got the names of the boy and his parents and sent them to a lawyer. I have now a better picture of what happened. There is a group of 16-17 years old punks, who have a lot of influence over other children. They often drive around on motorbikes and terrorize the streets.... I believe there was a 20-euro bet involved in regard to the killing of the cat. I do not know yet who made the film, this a am still trying to find out. Also, I am trying to get the names of all boys involved, so the school director can visit all parents with the cd - hope he will do this. But we have to send out the message that things like these will be punished, so there will be a law-suit
I do not think this was an isolated incident - that's why I want to find a way to get to the others, but it's very difficult because most kids are afraid of them... the girl who gave the film (I don't know her name) is now terrified and from what I hear, many of people in the village are talking about it and the parents are very embarrassed... The school director spoke to them. I know small-village-dynamics, but I do think it has caused a lot of commotion, spoke to locals and not all of them are indifferent...."
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
αγαπητη μου φιλη EVAKI επειδη εχω faceebook βπεικα και στο σαιτ αυτο που μας αναρτησες, και εψαξα τις φωτογραφιες που ειχε με τις κακοποιησης των ζωων. παρα παρα πολλυ φριχτες. καλο ειναι τις φωτο αυτες να τις δουν ορισμενοι που ειναι εναντια στην θανατικη ποινη των δολοφονων. εγω παντος μια ζωη θα το φωναζω οσω και αν δεν αρασει σε ορισμενους. η θανατηκη ποινη κτηνων που κακοποιουν ζωα ειναι προς οφελος της κοινονιας.αυτος που βασανιζει και σκοτωνη αθωα ζωα ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και την βρισκει με τετοιου ιδους πραξεις.πριν καποιος διαφονηση μαζι μου ας δει τις φωτογραφιες πρωτα και μετα ας γραψει.Απο το facebook βρηκα το εξής
https://www.facebook.com/topic.php?uid=38749219814&topic=9533
UPDATE ON CAT KILLING ON LESVOS
Gerbien, of Eresos for Animals (Lesvos) sent the following message:
"....I just got the names of the boy and his parents and sent them to a lawyer. I have now a better picture of what happened. There is a group of 16-17 years old punks, who have a lot of influence over other children. They often drive around on motorbikes and terrorize the streets.... I believe there was a 20-euro bet involved in regard to the killing of the cat. I do not know yet who made the film, this a am still trying to find out. Also, I am trying to get the names of all boys involved, so the school director can visit all parents with the cd - hope he will do this. But we have to send out the message that things like these will be punished, so there will be a law-suit
I do not think this was an isolated incident - that's why I want to find a way to get to the others, but it's very difficult because most kids are afraid of them... the girl who gave the film (I don't know her name) is now terrified and from what I hear, many of people in the village are talking about it and the parents are very embarrassed... The school director spoke to them. I know small-village-dynamics, but I do think it has caused a lot of commotion, spoke to locals and not all of them are indifferent...."
Desdemona
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool