felix
Δραστήριο μέλος
ΤΗΝ 28η ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ, ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ (ΟΧΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΖΩΟ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΜΟΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 18:00μμ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
undertow
Δραστήριο μέλος

felix
Δραστήριο μέλος
Εναν μονο να βρούμε.......τόσα χρόνια....ποτέ δεν μου έκατσε ένας να του πιω το αίμα ρε παιδιαΕλεος!!Φτάνει πια..Καθάρματα..![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Πηρα την αστυνομία και μου είπαν οτι αφού δεν υπάρχει ένοχος, η μύνηση κατ'αγνώστων θα μπει στο συρτάρι και δεν θα κάνω ΠΟΤΕ τίποτα.Το ζωακι τελικα ποιος το κατεβασε;Πηρες την αστυνομια;
Το γατάκι το πέταξε κάποιος την ώρα που το είχα αφήσει για λίγο, στον σκουπιδοντενεκε.
Εγώ απο αντίδραση, πήρα το γατί και το έβαλα μέσα στο κωλοσχολείο τους αλλα με πήρε χαμπάρι ο φύλακας και το είδε και το ξαναπέταξε στα σκουπίδια φωνάζοντας.
Δεν ήξερα τι να κ'ανω.
ΤΟ ΓΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ.Αλλα οι μαλάκες οι φύλακες, τους χάλαγε την θέα ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????????????????????
Είμαι τοσο θυμωμένη και έχω επίσης καταρρεύσει....πολεμάω απο χτές να έρθει ο σκαι.....τελικά θα βγεί το ρεπορτάζ με τις φωτό μόνο και το κείμενο...
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

αυτοι οι άνθρωποι νομίζω δεν έχουν θέση στον πολιτισμένο κόσμο. Ότι κ να πεις γι αυτούς θα είναι λίγο. Πραγματικά τέτοιες εικόνες ξυπνάνε μέσα μου το ζώο κ θέλω να παίσω στο επίπεδό τους κ να τους κάνω κινέζικα βασανιστήρια (αλλά νομίζω ότι είναι μεγάλη η χάρη τους να ξεπαίσω όσο αυτοί) απλά το μόνο που ελπίζω είναι να βρεθούν όπως βρέθηκε κ το άλλο βλήμα που κακοποίησε τη γάτα κ αυτή τη φορά η τιμωρία να είναι τιμωρία όχι κοροϊδία. Ανέβασε κ εδώ την είδηση αν μπορείςhttps://www.facebook.com/group.php?gid=21489359762
felix
Δραστήριο μέλος
Δεν έχω ιδεα απο facebook, θα περιμενω τον αδερφό μου να μου το ανεβάσει (εχω account ομως)Έχω φρίξει τόσο πολύ που πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψωαυτοι οι άνθρωποι νομίζω δεν έχουν θέση στον πολιτισμένο κόσμο. Ότι κ να πεις γι αυτούς θα είναι λίγο. Πραγματικά τέτοιες εικόνες ξυπνάνε μέσα μου το ζώο κ θέλω να παίσω στο επίπεδό τους κ να τους κάνω κινέζικα βασανιστήρια (αλλά νομίζω ότι είναι μεγάλη η χάρη τους να ξεπαίσω όσο αυτοί) απλά το μόνο που ελπίζω είναι να βρεθούν όπως βρέθηκε κ το άλλο βλήμα που κακοποίησε τη γάτα κ αυτή τη φορά η τιμωρία να είναι τιμωρία όχι κοροϊδία. Ανέβασε κ εδώ την είδηση αν μπορείς
https://www.facebook.com/group.php?gid=21489359762
Αν δεν το δω στα νεα του σκαι σήμερα θα πέσει ενημέρωση σε όλα τα κανάλια
elvenstar
Επιφανές μέλος
Στο Σκαι θα το πουν σίγουρα αν όχι σήμερα (γιατί ίσως έχουν ήδη έτοιμη την ύλη) αυρίο σίγουρα επισης μπορείς να το στείλεις κ στο Eco news που είναι ένθετο στο δελτίο του ΣΚΑΙ κ στο παρα τρίχα. όσο για το λινκ που σου έδωσα είναι για να σταματήσει η κακοποίηση ζώων στην Ελλάδα πες στο αδελφό σου να το βάλει οπωσδήποτεΔεν έχω ιδεα απο facebook, θα περιμενω τον αδερφό μου να μου το ανεβάσει (εχω account ομως)
Αν δεν το δω στα νεα του σκαι σήμερα θα πέσει ενημέρωση σε όλα τα κανάλια
felix
Δραστήριο μέλος
θα το κάνω όπωςδήποτε!Στο Σκαι θα το πουν σίγουρα αν όχι σήμερα (γιατί ίσως έχουν ήδη έτοιμη την ύλη) αυρίο σίγουρα επισης μπορείς να το στείλεις κ στο Eco news που είναι ένθετο στο δελτίο του ΣΚΑΙ κ στο παρα τρίχα. όσο για το λινκ που σου έδωσα είναι για να σταματήσει η κακοποίηση ζώων στην Ελλάδα πες στο αδελφό σου να το βάλει οπωσδήποτε
Όσον αφορα τον σκαι, το ξέρουν απο χτες 6.30 το απογευμα.....εχουν χρόνο να το βάλουν σήμερα.
Εχει κανείς το λινκ του τρωκτικού?
stellak
Διάσημο μέλος
και το τρωκτικό https://troktiko.blogspot.com/
felix
Δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ!Φε'υγω για 1, 1/2 ώρα και είμαι πίσω να κάνω αυτή τη δουλειά.Να είσαι καλά.Τάνυα, μπορείς να στείλεις μήνυμα και στη Χριστίνα Βίδου, εξαιρετικά φιλόζωη παραγωγό του ραδιοφώνου ΣΚΑΙ (και παρουσιάστρια της TV ΣΚΑΙ). Φιλοξενεί στην απογευματινή ραδιοφωνική εκπομπή της (4 με 5) 2 φορές την εβδομάδα, αν θυμάμαι καλά, την Κλέα Μοριανού του Παρά Τρίχα και "τα λένε" και ραδιοφωνικά. Είναι πολύ ευαίσθητη με θέματα ζώων. Εδώ είναι η σελίδα της στο site του ΣΚΑΙ https://www.skai.gr/1003/producer/?prodid=8
και το τρωκτικό https://troktiko.blogspot.com/
Στην Βιδου το στελνω τωρα!
moukelis
Επιφανές μέλος
https://troktiko.blogspot.com/Εχει κανείς το λινκ του τρωκτικού?
skai-animals
Δραστήριο μέλος
(Συγνώμη για τα κεφαλαία, είναι ακριβώς το άρθρο που έστειλα στον σκαι με τις παρακάτω φωτό.Μόλις είχα βγεί την βολτίτσα μου,μουσικούλα, τρεξιματάκι.....και είδα αυτό.....)Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές.Δεν ξέρω να τις βάζω αλλιώς δηλαδή λίνκ.Είπαν οτι θα το βγάλουν στο δελτίο ειδήσεων...
ΤΗΝ 28η ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ, ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ (ΟΧΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΖΩΟ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΜΟΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 18:00μμ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
αν θελεις στειλε μου τις φωτογραφίες με επισυναψη στο μαιλ info@skaisat.com ωστε να προβάλω το γεγονός στην εκπομπή όπου έχω αναλάβει... δεν μπορώ να τισ πάρω από εδώ...
τέτοιοι άνθρωποι χρηζουν αμεσης ψυχιατρικής βοήθειας, και φανερόνουν για μια ακόμη φορα το τριτοκοσμικό επίπεδο τησ χώρας μας. δυστηχώς...
felix
Δραστήριο μέλος
στο έστειλα!χιλια ευχαριστώ για την αμεση επεμβαση!αν θελεις στειλε μου τις φωτογραφίες με επισυναψη στο μαιλ info@skaisat.com ωστε να προβάλω το γεγονός στην εκπομπή όπου έχω αναλάβει... δεν μπορώ να τισ πάρω από εδώ...
τέτοιοι άνθρωποι χρηζουν αμεσης ψυχιατρικής βοήθειας, και φανερόνουν για μια ακόμη φορα το τριτοκοσμικό επίπεδο τησ χώρας μας. δυστηχώς...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool