felix
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
παιδια θα ηθελα παρα πολυ να ειμουν ή γαλλιδα ή γερμανιδα ή να ζουσα στην αρχαια αγυπτο,μονο εκει υπαρχουν αληθινοι ανθρωποι γιατι στην αρχαια αγυπτο αν σκοτωνες ή βασανιζες ενα ζωο η πηνη ειναι....
θανατος
skai-animals
Δραστήριο μέλος
παιδια θα ηθελα παρα πολυ να ειμουν ή γαλλιδα ή γερμανιδα ή να ζουσα στην αρχαια αγυπτο,μονο εκει υπαρχουν αληθινοι ανθρωποι γιατι στην αρχαια αγυπτο αν σκοτωνες ή βασανιζες ενα ζωο η πηνη ειναι....
θανατος
ποπο, να δεις πόσες φρές το έχω πει κι εγώ αυτό!!!

tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
skai-animals
Δραστήριο μέλος
αλλωστε ολοι οι φιλοζωοι νομιζω οτι το λενε
και καλά κάνουν και το λ΄'ενε! στην ελλάδα δυστηχώς αξίες όπως η ζωφιλία βρίσκουν απήχιση σε ανθρώπους όπου οι πολλοί τους χαρακτηρίζουν ως γραφικούς ή εγωιστές... κρίμα βέβαια, διότι έτσι ξεκινούν φαινίομενα όπως οι φωτογραφίες όπου είδαμε παραπάνω

tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
εεεεεε μια μερα δεν αντεξα και γυρισα και εριξα μια φαπα σε ενα εκτακι ακομα την θημαται και ετσι επαψαν ολοι
skai-animals
Δραστήριο μέλος
εμενα στο σχολειο με ελγαν να το χαζο το φιλοζωοεεεεεε μια μερα δεν αντεξα και γυρισα και εριξα μια φαπα σε ενα εκτακι ακομα την θημαται και ετσι επαψαν ολοι
![]()
κατι παρομοιο ειχα παθει κι εγω γιατι στο σχολειο υπηρχαν πολλα αδεσποτα, μεσα στο προαβλιο και σε καθε διαλυμα θυμαμαι πωσ ετρεχα να τα ταισω και να παιξ μαζι τους... οι αντιδρασεις συμαθητών? δράμα σου λέω!!!
βλέπεις εγω τοτε δεν εια ουτε καν ψαρι, δεν ήθελαν οι δικοι μου!!! τώρα βέβαια η υπερζωοφιλία μου συνεχίστηκε!!! ακλόνιτη πάντα!
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
skai-animals
Δραστήριο μέλος
και εμενα το ιδιο αλλα το θεμα ειναι οτι ο διευθηντης μας τα κλοτσουσε και τα εδιωχνε με τις πετρες
ετσι εκαναν κι σε εμασ...
παλιανθρωποι!!!δεν νοητε ανθρωποσ που να μην αγαπα τα ζωα. γιατι και ο ανθρωποσ ειναι ζωο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος

zenia1
Νεοφερμένο μέλος
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Εθναρχου Μακαριου, ειναι διπλα στο σπιτι που εμενα 2 χρονια, ενω επι αλλα δυο χρονια καθε κυριακη περνουσα απο τον δρομο για να βγω βουλιαγμενης, μπροστα απο το τεχνικο. Τους εχω δει τους κωλοκαγκουρες που αραζουν απεξω με τα μηχανακια τους, και με κοιτανε καθε φορα σαν λουκουμακι και σιχαινομαι. Δεν ειναι σχολειο παιδια, του οαεδ σχολη ειναι. Δεν εχει παιδακια, μαντραχαλους εχει. Μακαρι να τους βρουν ποιοι ειναι, γελιοιοι κομπλεξικοι ελληναραδες.

felix
Δραστήριο μέλος
Σας στέλνω μόνο μερικά λινκς απο το SKAISAT.COM να δείτε περι τίνος πρόκειται.
https://skaisat.com/
https://skai.ws/pagetwo.html (Αυτό είναι πολύ καλό)
https://skai.ws/ekpompi/index.html?tid=19
https://discovery-planet.net/clip/videos.php
Η εκπομπή θα αναρτηθεί το σαββατο βραδυ στο σαιτ και γυρω στις 22.00 με 22.30 στο HIGH Channel καθώς και σε πολλές χώρες του κόσμου...δεν θυμάμαι πόσες αλλα είναι πάρα πολλές.
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν τα φερνει ρε γαμωτο η συγκηρια να τους πετυχαινουμε εκεινη ακριβως την στιγμη που βασανιζουν τα ζωακια,,,μετα να δεις που σε πονει και που σε σφαζει....ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΥς ΚΑΡΠΟΥΣ....
ειναι αυτο που λεμε........ξυλο που παει χαμενο!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool