Δολοφόνοι γιόρτασαν την 28η γελοιοποιώντας ακόμα μια φορά την τριτοκοσμική Ελλάδα

Εστειλα και στην Βίδου, μένει το τρωκτικό, θα το κάνω όταν γυρίσω σε καμια ώρα δηάδη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επικοινωνησα κ με τη μαρινα του παρα τριχα μηπως το αναφερουν στην εκπομπη τους......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ θεε μου

παιδια θα ηθελα παρα πολυ να ειμουν ή γαλλιδα ή γερμανιδα ή να ζουσα στην αρχαια αγυπτο,μονο εκει υπαρχουν αληθινοι ανθρωποι γιατι στην αρχαια αγυπτο αν σκοτωνες ή βασανιζες ενα ζωο η πηνη ειναι....
θανατος

παιδια θα ηθελα παρα πολυ να ειμουν ή γαλλιδα ή γερμανιδα ή να ζουσα στην αρχαια αγυπτο,μονο εκει υπαρχουν αληθινοι ανθρωποι γιατι στην αρχαια αγυπτο αν σκοτωνες ή βασανιζες ενα ζωο η πηνη ειναι....
θανατος

ποπο, να δεις πόσες φρές το έχω πει κι εγώ αυτό!!!:hmm::hmm::hmm:

αλλωστε ολοι οι φιλοζωοι νομιζω οτι το λενε

αλλωστε ολοι οι φιλοζωοι νομιζω οτι το λενε

και καλά κάνουν και το λ΄'ενε! στην ελλάδα δυστηχώς αξίες όπως η ζωφιλία βρίσκουν απήχιση σε ανθρώπους όπου οι πολλοί τους χαρακτηρίζουν ως γραφικούς ή εγωιστές... κρίμα βέβαια, διότι έτσι ξεκινούν φαινίομενα όπως οι φωτογραφίες όπου είδαμε παραπάνω:mad:

εμενα στο σχολειο με ελγαν να το χαζο το φιλοζωο:mad: εεεεεε μια μερα δεν αντεξα και γυρισα και εριξα μια φαπα σε ενα εκτακι ακομα την θημαται και ετσι επαψαν ολοι:)

εμενα στο σχολειο με ελγαν να το χαζο το φιλοζωο:mad: εεεεεε μια μερα δεν αντεξα και γυρισα και εριξα μια φαπα σε ενα εκτακι ακομα την θημαται και ετσι επαψαν ολοι:)

κατι παρομοιο ειχα παθει κι εγω γιατι στο σχολειο υπηρχαν πολλα αδεσποτα, μεσα στο προαβλιο και σε καθε διαλυμα θυμαμαι πωσ ετρεχα να τα ταισω και να παιξ μαζι τους... οι αντιδρασεις συμαθητών? δράμα σου λέω!!!

βλέπεις εγω τοτε δεν εια ουτε καν ψαρι, δεν ήθελαν οι δικοι μου!!! τώρα βέβαια η υπερζωοφιλία μου συνεχίστηκε!!! ακλόνιτη πάντα!

και εμενα το ιδιο αλλα το θεμα ειναι οτι ο διευθηντης μας τα κλοτσουσε και τα εδιωχνε με τις πετρες

και εμενα το ιδιο αλλα το θεμα ειναι οτι ο διευθηντης μας τα κλοτσουσε και τα εδιωχνε με τις πετρες

ετσι εκαναν κι σε εμασ...:mad: παλιανθρωποι!!!δεν νοητε ανθρωποσ που να μην αγαπα τα ζωα. γιατι και ο ανθρωποσ ειναι ζωο!

γενικως αυτουνου το μυαλο ειταν συνεχεια στα θρησκευτικα και στην ιστορια τιποτα αλλο.μια φορα θημαμαι στην τριτη ελειπε η δασκαλα μας και επρεπε καπιος να μας κανει μαθημα αυτος δεν δεχθηκε να μας κανει μαθημα και τι εκανε εφερε δασκαλο απο την περεα για να μας κανει μαθημα ταχα μου πως ειχε δουλεια και οταν πηγα εγω τουαλετα τον ειδα στο γραφειο του με τις ποδαρες πανω στο γαρφειο και με το τσιγαρακι:|

εχεις σκεφτει μηπως ηταν αυτοι οι ηλιθιοι οι φυλακες?

Δεν είδα φωτογραφίες... δεν τα αντέχω αυτά... Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πόσο ντρέπομαι που ανήκω στο ανθρώπινο είδος όταν ακούω τέτοια... Τί να πω, κουράγιο..

καλα εκανες felix που τις εβγαλες δεν μπορουσα ειθελα να φραψω κατι καινουργιο και εβλεπα την φρικη, για πες το εβγαλε το θεμα ο σκαι????????? δεν ειδα καθολου τηλεοραση εχθες:/:

Tωρα ανακαλυψα το θεμα,τι εγινε τελικα;;;

χθες ειδα ολο το δελτιο του σκαι κ δν ειδα το θεμα το παιζει. θα βγει ισως σημερα?:hmm:

Τι να πω... Ειδα την μικρογραφια της φωτογραφιας, και θα με στοιχειωνει.

Εθναρχου Μακαριου, ειναι διπλα στο σπιτι που εμενα 2 χρονια, ενω επι αλλα δυο χρονια καθε κυριακη περνουσα απο τον δρομο για να βγω βουλιαγμενης, μπροστα απο το τεχνικο. Τους εχω δει τους κωλοκαγκουρες που αραζουν απεξω με τα μηχανακια τους, και με κοιτανε καθε φορα σαν λουκουμακι και σιχαινομαι. Δεν ειναι σχολειο παιδια, του οαεδ σχολη ειναι. Δεν εχει παιδακια, μαντραχαλους εχει. Μακαρι να τους βρουν ποιοι ειναι, γελιοιοι κομπλεξικοι ελληναραδες.:mad::mad:

Λοιπόν παιδιά ήρθαν οι άνθρωποι απο το SKAISAT.COM είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ φιλόζωοι, καλύψαν το θέμα και με το παραπάνω.
Σας στέλνω μόνο μερικά λινκς απο το SKAISAT.COM να δείτε περι τίνος πρόκειται.
https://skaisat.com/
https://skai.ws/pagetwo.html (Αυτό είναι πολύ καλό)
https://skai.ws/ekpompi/index.html?tid=19
https://discovery-planet.net/clip/videos.php
Η εκπομπή θα αναρτηθεί το σαββατο βραδυ στο σαιτ και γυρω στις 22.00 με 22.30 στο HIGH Channel καθώς και σε πολλές χώρες του κόσμου...δεν θυμάμαι πόσες αλλα είναι πάρα πολλές.

δεν τα φερνει ρε γαμωτο η συγκηρια να τους πετυχαινουμε εκεινη ακριβως την στιγμη που βασανιζουν τα ζωακια,,,μετα να δεις που σε πονει και που σε σφαζει....ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΥς ΚΑΡΠΟΥΣ....

δεν τα φερνει ρε γαμωτο η συγκηρια να τους πετυχαινουμε εκεινη ακριβως την στιγμη που βασανιζουν τα ζωακια,,,μετα να δεις που σε πονει και που σε σφαζει....ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΥς ΚΑΡΠΟΥΣ....

ειναι αυτο που λεμε........ξυλο που παει χαμενο!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back