Δυο όμορφα γατάκια!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΑΝτε βρε παιδιά. ένας δύο γατογονιοί κάπου θα υπάρχουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θελω να το πιστεύω και εγώ! μακάρι να βρεθούνε γατογονιοί!!!!! αλλά την ελπίδα την έχω......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μέχρι τώρα δεν έχω βρεί κανέναν δυστυχος..... έχω στείλει μήνημα σε όλους που ξέρω! είναι δυο γατάκια που πραγματικά έχουνε πόλυ ανάγκη από αγάπη...όπως όλα τα ζώα όμος! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!!!!! καλό μεσιμέρι!

Hoi Julia!!!! Ich bin aus der Schweitz!!!!:)

Βασικά μισή!!! και είμαστε μάλλον γειτόνισσες! :) Πατήσια και εγώ. Τα ξέρω, υπάρχει μεγάλη διαφορά... :(αλλά κάνουμε ότι μπορούμε εδω μέσα, αλλά και η καθεμιά μόνη της!:)

Φτιάξε αφισσούλες, βάλε φώτο παντού.. να στείλεις αγγελίες! Είναι δύσκολα τώρα όλοι φεύγουν.

και στείλε και ΕΔΩ

hallo!! das ist schön zu hören!!! ich wohne nähe galatsiou! und du?
είναι πάρα, πάρα πολύ δυσκολά! και εγώ θα φύγω για διακοπές...πραγματικά δεν ξερώ τι να κάνω! θα στείλω e-mail σε αυτά, ευχαριστώ για την συμβουλή!! Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε, έχεις δίκιο, δεν έχει νόημα να γριναξουμε..... τα γατάκια ακόμα υπάρχουνε....και χρειάζουνται ένα σπίτι! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

Ich habe dir pm geschickt!!!!.. Είναι καλύτερα!! ;)

Καλησπέρα! Είχα τα γατάκια για το σαββατοκύριακο σε μία φίλη μου, τα γατάκια είναι μια χαρά, πήγα και στο κτηνιατρο, ολα πολύ καλά. Μπορεί να έχω βρεί σπίτι για το ένα γατάκι.... δεν είναι σιγουρο, αλλά μπορεί! Τώρα ψσάχνω για το άλλο γατάκι ένα σπιτάκι! Θα σας στείλω πολύ ευχαριστώς φοτογραφιες! Στειλτε μου e-mail στο julia.hruschka@gmx.at και θα σας στείλω!!! Είναι πανέμορφα:)!!!! και κάθε μέρα και πιο γλυκά! Ευχαριστώ πολύ, καλό βράδι, Julia.

Καλησπέρα! Είχα τα γατάκια για το σαββατοκύριακο σε μία φίλη μου, τα γατάκια είναι μια χαρά, πήγα και στο κτηνιατρο, ολα πολύ καλά. Μπορεί να έχω βρεί σπίτι για το ένα γατάκι.... δεν είναι σιγουρο, αλλά μπορεί! Τώρα ψσάχνω για το άλλο γατάκι ένα σπιτάκι! Θα σας στείλω πολύ ευχαριστώς φοτογραφιες! Στειλτε μου e-mail στο julia.hruschka@gmx.at και θα σας στείλω!!! Είναι πανέμορφα:)!!!! και κάθε μέρα και πιο γλυκά! Ευχαριστώ πολύ, καλό βράδι, Julia.
Julia θέλεις αφισούλα για το δεύτερο γατάκι;Αν ναι,πες μου να σου στείλω με ΡΜ το Mail μου να σου φτιάξω μία με τις φωτό.;)

Μπράβο σου Julia13 που τα έσωσες τα γατάκια. Έκανες πολύ καλά κι άσε τους άλλους να λένε... Αν προσπαθήσουν όλοι μαζί κάτι θα βρεθεί. Κάνε κουράγιο. Σε τελευταία κοίτα μήπως θέλει κάποιο από τα δύο κανένας Αυστριακός φίλος σου. Κι αυτό είναι μια λύση. Πάντως και γω συμφωνώ ότι τα δύο μαζί μπορεί νάναι πιο δύσκολο αλλά θα ήταν το πιο καλό. Ich druecke den Daumen! Viel Erfolg!

Καλημέρα julia13
ΕΔΩ το θέμα που είπαμε! ;)

Καλησέρα σε όλους,

τι να σας πω παιδιά....είμαι τόσο χαρούμενη!!! Μόλις έδωσα τα δυο όμορφα γατάκι μου!!! :) Μία φίλη μου έχει έναν φίλο, Ολλανδός είναι...και αυτός πήρε και τα δύο! Στην αρχή ήθελε μόνο το ένα, αλλά μόλις τα είδε πήρε και τα δύο! Και αυτός τα αγαπάει πραγματικά:) Έχει ήδη μία γάτα, και τώρα έχει τρεις!! Πραγματικά έμαθα οτι αξίζει να τα μαξέψεις!!! Και θα τα ξαναέκανα!! Και θα τα ξανακάνω αν πρέπει! Αυτά τα γατάκια θα έχουνε μια πολύ ομορφή ζωή και μπορούνε να μείνουνε μαζί!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!! Καλό σας βράδι και πραγμάτικα θα βοηθήσω όποτε μπορώ να βρούνε και άλλα γατάκια ένα σπίτι στο όποιο έχουνε κάποιον που τους αγαπάει!!!

Mπράβο, μπράβο σε σένα και στον Ολλανδό φίλο σου. Πόσο χαίρομαι για τα γλυκά γατάκια που ήταν τόσο τυχερά!

Ευχαριστώ!!! Και εγώ χαίρομαι τόσο πολύ!!! Αλλά μου λείπουνε ....... και φαντάσου τα είχα μόνο μία εβδομάδα.... Αν τα είχες βρει εσύ είσαι υπεύθυνη για αυτά τα ζώα! Άλλα αυτό που ήθελα κατάφερα! Πραγματικά μπράβο σε όλους που δεν αφήνουνε αυτά τα ζωάκια στο δρόμο! Καλό βράδι!

Τζουλια, πολύ χάρηκα με τα νέα αυτα! :up:
Μπράβο για αυτο που έκανες.

Μπράβο Τζούλια,πολύ καλά νέα!!!Καλή τους τύχη,πες του Ολλανδού φίλου σου να μας βάζει που και που καμιά φωτό τους!:up:

Μπράβο και απο μένα!!!!:)
Και δεν ξέρω αν το είδες, αλλά σου έβαλα πιο πρίν το άρθρο για την Αλλεργία που λέγαμε....;)
Για παν ενδεχόμενο!

ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ 3 ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΨΩΦΙΣΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 15 ΗΜΕΡΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΝΑΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ 1 ΦΛΙΤΖΑΝΑΚΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

ΜΑΡΙΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το θεμα δημιουργηθηκε πριν δυο χρονια...;)Οι οδηγιες για καθε γαλα ειναι διαφορετικες,και αναγραφονται πανω στο κουτι.Το λεω γιατι πολυ πηχτο ή αραιο γαλα μπορει να δημιουργησει προβλημα σε νεογνα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κι από μένα, δεν θα ήταν καλύτερο να κλειδωθεί αυτό το θέμα απο κ΄ποιον υπέυθυνο για να μην μπερδευόμαστε? Αφού έχουν δωθεί τα μωρά..:):clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back