prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia13
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia13
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Βασικά μισή!!! και είμαστε μάλλον γειτόνισσες!
Πατήσια και εγώ. Τα ξέρω, υπάρχει μεγάλη διαφορά...
αλλά κάνουμε ότι μπορούμε εδω μέσα, αλλά και η καθεμιά μόνη της!
Φτιάξε αφισσούλες, βάλε φώτο παντού.. να στείλεις αγγελίες! Είναι δύσκολα τώρα όλοι φεύγουν.
και στείλε και ΕΔΩ
julia13
Νεοφερμένο μέλος
είναι πάρα, πάρα πολύ δυσκολά! και εγώ θα φύγω για διακοπές...πραγματικά δεν ξερώ τι να κάνω! θα στείλω e-mail σε αυτά, ευχαριστώ για την συμβουλή!! Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε, έχεις δίκιο, δεν έχει νόημα να γριναξουμε..... τα γατάκια ακόμα υπάρχουνε....και χρειάζουνται ένα σπίτι! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος

julia13
Νεοφερμένο μέλος
!!!! και κάθε μέρα και πιο γλυκά! Ευχαριστώ πολύ, καλό βράδι, Julia.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Julia θέλεις αφισούλα για το δεύτερο γατάκι;Αν ναι,πες μου να σου στείλω με ΡΜ το Mail μου να σου φτιάξω μία με τις φωτό.Καλησπέρα! Είχα τα γατάκια για το σαββατοκύριακο σε μία φίλη μου, τα γατάκια είναι μια χαρά, πήγα και στο κτηνιατρο, ολα πολύ καλά. Μπορεί να έχω βρεί σπίτι για το ένα γατάκι.... δεν είναι σιγουρο, αλλά μπορεί! Τώρα ψσάχνω για το άλλο γατάκι ένα σπιτάκι! Θα σας στείλω πολύ ευχαριστώς φοτογραφιες! Στειλτε μου e-mail στο julia.hruschka@gmx.at και θα σας στείλω!!! Είναι πανέμορφα!!!! και κάθε μέρα και πιο γλυκά! Ευχαριστώ πολύ, καλό βράδι, Julia.

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
julia13
Νεοφερμένο μέλος
τι να σας πω παιδιά....είμαι τόσο χαρούμενη!!! Μόλις έδωσα τα δυο όμορφα γατάκι μου!!!
Μία φίλη μου έχει έναν φίλο, Ολλανδός είναι...και αυτός πήρε και τα δύο! Στην αρχή ήθελε μόνο το ένα, αλλά μόλις τα είδε πήρε και τα δύο! Και αυτός τα αγαπάει πραγματικά
Έχει ήδη μία γάτα, και τώρα έχει τρεις!! Πραγματικά έμαθα οτι αξίζει να τα μαξέψεις!!! Και θα τα ξαναέκανα!! Και θα τα ξανακάνω αν πρέπει! Αυτά τα γατάκια θα έχουνε μια πολύ ομορφή ζωή και μπορούνε να μείνουνε μαζί!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!! Καλό σας βράδι και πραγμάτικα θα βοηθήσω όποτε μπορώ να βρούνε και άλλα γατάκια ένα σπίτι στο όποιο έχουνε κάποιον που τους αγαπάει!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
julia13
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Μπράβο για αυτο που έκανες.
moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Και δεν ξέρω αν το είδες, αλλά σου έβαλα πιο πρίν το άρθρο για την Αλλεργία που λέγαμε....
Για παν ενδεχόμενο!
ΜΑΡΙΑ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Οι οδηγιες για καθε γαλα ειναι διαφορετικες,και αναγραφονται πανω στο κουτι.Το λεω γιατι πολυ πηχτο ή αραιο γαλα μπορει να δημιουργησει προβλημα σε νεογνα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool