aretha
Περιβόητο μέλος
Για ελαφριές περιπτώσεις πάντως, και όταν δεν υπάρχει σοβαρό παθολογικό αίτιο για τη δυσκοιλιότητα, βοηθάει μια καλή ποσότητα από την πάστα για τις τριχόμπαλες, γιατί μαλακώνει τα κόπρανα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
) Κονσέρβα δεν της δίνω γιατί δεν τις πολυτρώει. Δίνω συνήθως κοτόπουλο βραστό ή ψαράκι βραστό. Λες να πάρω κονσέρβες αντί για ψάρι και κοτόπουλο; Της δίνεις κάποιες συγκεκριμένες; Αν δε θες να γράψεις εδώ ποιες αν δε σου κάνει κόπο στείλε μου πμ Και κάθε πότε; Ναι ξέρω σε έπρηξα αλλά τι να κάνω ΑΝΗΣΥΧΏ.
moukelis
Επιφανές μέλος
Προτιμώ τις κονσέρβες της Hill's για να είμαι σιγουρη για την ποιότητα,δες αν εχουν εκει γευση κουνελι ή αρνι,συνηθως αυτο ειναι που βοηθαει.Δεν ξερω ακριβως τι γευσεις εχουν για μεγαλες γατουλες γιατι εγω παιρνω ακομα τις kitten.Αλλα το λαδάκι πιστευω ειναι το πρωτο που πρεπει να δοκιμασεις,δεν κάνει κακό,το τρώνε ευκολα πανω απο τις κροκέτες και κανει καλο και στο τριχωμα.Σε μας έπιασε τουλάχιστον.

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool