Δυσκοιλιότητα

• Thread starter Thread starter booky
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

booky

Νεοφερμένο μέλος

Η Ευαγγελία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα.
Η γατούλα μου μετά από εξέταση γιατρού ,συνειδητοποιήσαμε ότι είναι δυσκοίλια.Τα συμπτώματα που έχει πλέον ,γιατί την πιάνει περίπου 2 φορές τον μήνα,είναι να μην μπορεί φυσικά να λερωσει την άμμο της αλλά να αφήνει στίγματα στο μπαλκόνι,δεν τρώει και κλαίει.Της δίνω μόνο κονσέρβα ,γιατί και οι ειδικές κροκέτες την πείραξαν και λάδι από το φαρμακείο.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι να κάνω για να αποφύγει η Μιλού μου την ταλαιπωρεία.Κλαίει και ταλαιπωρείτε και δεν ξέρω τι άλλο να την κάνω.Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία και εαν πως το αντιμετώπισε?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η δική μου ήταν πολύ δυσκοίλια αλλά από τότε που αλλάξαμε κροκέτες σιγά σιγά έστρωσε το έντερό της κ πάει καθημερινά τουαλέτα ίσως κάποιες κροκέτες που να περιέχουν κ σιτηρά οπως της Ρουαγιαλ Κανιν να τη βοηθούσαν κ τη Μιλού σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ.θα δω ποιες πήρα γιατί τις ακριβοπλήρωσα για να είμαι ειλικρινής αλλά μακάρι να έκαναν και δουλειά.και πάλι ευχαριστώ

Καλησπέρα. Νομίζω ότι έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με εσάς. Έχω ένα γατάκι περίπου ενός μηνός που έχει τρεις μέρες να ενεργηθεί, παρά μόνο κάνει τσισάκια. Είναι φυσιοολογικό; Πίνει γάλα και τώρα έχει αρχίσει να τρώει στερεά τροφή.:(

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μήπως του άλλαξες απότομα τροφή; Μπορεί η δυσκοιλιότητα να οφείλεται σ' αυτό - ιδίως αν τρώει κροκέτες.
Τρεις μέρες νομίζω ότι είναι πολύ. :hmm: Ρώτα και τον γιατρό σου, αλλά νομίζω ότι σ' αυτές τις περιπτώσεις μπορείς να δώσεις λίγο duphalac (ελπίζω να το γράφω σωστά) για να το βοηθήσεις να ενεργηθεί.

ναι πραγματικά δεν κάνει πάνω από 2 μέρες πρέπει να συνεννοηθείς οπωσδήποτε με τον γιατρό σου να του δώσει κάτι (εμείς συνήθως δίνουμε Nujol) αλλα καλύτερα να σου πει αυτός γιατί μπορεί κ να έχει πάει το γατάκι κ να μην το κατάλαβες γιατί τα πολύ μικρούλια πολλές φορές δεν καταλαβαίνεις ποτε κ αν πάνε. Πιασε κ τν κοιλίτσα του αν είναι πολύ πρησμένη όντως δεν έχει πάει τουαλέτα αν όμως ειναι μαλακή τότε εχει πάει σίγουρα

Παιδιά, θα τρελαθώ. Το πήγα χτες στο γιατρό και χτες και σήμερα ενεργήθηκε, αλλά σήμερα δεν θέλει να πιει γάλα ή να φάει γενικά παρόλο που είναι γενικά ζωηρό. Απ' ό,τι φαίνεται θα το πάω πάλι στο γιατρό αύριο.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
paidia tha trelatho.to phga xthes sto giatro kai xthes kais shmera energhthike alla shmera den thelei na piei gala h na faei genika parolo pou einai genika zoiro.apo ti fainetai tha to pao pali sto giatro aurio.

ο γιατρος χτες τι σου ειπε;;το βρηκε ενταξει το γατακι;;;
ΥΓ...μην γραφεις γκριγκλις γιατι απαγορευεται απο τους κανονισμους του σαιτ..:)

Καλημέρα.Τι είναι το duphalac Ruko?Εγώ της Μιλού της δίνω ένα λάδι που ούτε θυμάμαι πως το λένε,από το φαρμακείο.Μήπως είναι κάτι ανάλογο?

Ruko το βρήκα στο internet.θα ρωτήσω τον κτηνίατρο γιατί θα πάμε για στείρωση έτσι και αλλιώς.Μακάρι να λύσει το πρόγραμμα γιατί έχω κουραστεί να πλένω μπαλκόνια από τα στίγματα , δεν αφήνω και τις κόρες μου να την χαιδεύουν και αποφεύγω να την βάζω και μέσα στο σπίτι.Λες και είναι τιμωρία η καημένη και είναι τόσο καλή γατούλα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back