booky
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
booky
Νεοφερμένο μέλος
p milky
Νεοφερμένο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Τρεις μέρες νομίζω ότι είναι πολύ.
Ρώτα και τον γιατρό σου, αλλά νομίζω ότι σ' αυτές τις περιπτώσεις μπορείς να δώσεις λίγο duphalac (ελπίζω να το γράφω σωστά) για να το βοηθήσεις να ενεργηθεί.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
p milky
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
paidia tha trelatho.to phga xthes sto giatro kai xthes kais shmera energhthike alla shmera den thelei na piei gala h na faei genika parolo pou einai genika zoiro.apo ti fainetai tha to pao pali sto giatro aurio.
ο γιατρος χτες τι σου ειπε;;το βρηκε ενταξει το γατακι;;;
ΥΓ...μην γραφεις γκριγκλις γιατι απαγορευεται απο τους κανονισμους του σαιτ..

booky
Νεοφερμένο μέλος
booky
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool