ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως είχα συζητήσει με τον κ. Πάνο (αιλουρος) και συμφωνούσε να δίνω στη δικιά μου γατούλα Duphalac ως καθαρκτικό, καθώς και τις Hills a/d. Και πράγματι βοήθησαν πάρα πολύ!
Για να δούμε τι θα γίνει με το γατούλη..!!
:cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SIMON1
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν μόλις γύρισα από τον γιατρό ο οποίος του έκανε μια ένεση πριμεραν για την κινητικότητα του εντέρου ,την οποία θα επαναλάβω το απόγευμα και μου είπε να συνεχίσω το παραφινέλαιο γιατί στην φάση αυτή είναι το πιο δραστικό και ότι δεν υπάρχει κίνδυνος .Το ενθαρρυντικό είναι ότι το γατί περπατάει καλύτερα ,ουρεί με λιγότερη δυσκολία και λιγότερο αίμα και ότι τα κόπρανα έχουν προχωρήσει λίγο προς τα έξω σύμφωνα με την ψηλάφηση που του έκανε .Αγαπητοί φίλοι έχω αρκετή εμπιστοσύνη στον γιατρό αυτό και πρέπει νομίζω να ακολουθήσω τις οδηγίες του για τουλάχιστον 1-2 μέρες ακόμα και μετά βλέπουμε.Πάω τώρα μήπως βρω την τροφή Hills a/d..
Να είστε καλά!
Θα σας ενημερώσω για ότι νεότερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε Π Ι Μ Ε Ν Ω... Δεν είμαι κτηνίατρος, το γνωρίζω όμως από κτηνίατρο!
SIMON1
Νεοφερμένο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσωπικά, εγώ θα το έλεγα στον κτηνίατρο.
SIMON1
Νεοφερμένο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
SIMON1
Νεοφερμένο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ανεπιφύλακτα!!!Σου συνιστώ να κάνεις ενα ΤΗΛ. στον Αίλουρο (https://www.ailouros.gr)

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Ελπίζω να βρήκες την hills a/d... Αν πάλι δεν την βρήκες, σου συνιστώ να δίνεις στο γατουλάκι σου για λίγες μέρες τουλάχιστον μία απλή κονσέρβα.
Πες μας νεότερα!!!

SIMON1
Νεοφερμένο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Εύχομαι σύντομα να βελτιωθεί η κατάσταση του γατούλη σου..
SIMON1
Νεοφερμένο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Είναι και για ανθρώπους, αλλά κάλλιστα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για ζωάκια.
Μη σε ανησυχεί η ποσότητα. Είναι κάτι μικρά δοχειάκια. Κάθε δοχείο και μία δόση!!!
Πάρε 2-3 συσκευασίες για να έχεις. Όταν τα δεις θα καταλάβεις τι σου λέω. Τοποθετείς το σωληνάκι στο πωπό του, πιέζεις ώστε να αδειάσει η γλυκερίνη στο πωπάκι του (να προσπαθήσεις να κρατήσεις λίγο τον γατούλη σου σχετικά ανάποδα προκειμένου να μπει η γλυκερίνη και να μην βγει κατευθείαν, και ύστερα από μερικά λεπτά (θέλω να πιστεύω και να εύχομαι) ότι θα έχουν βγει μερικά κακάκια.
Βάλε πολλά χαρτιά υγείας εκεί που θα κάθεται ο γατούλης σου για να μη λερώσει τον χώρο.
Θα σου συνιστούσα να αγοράσεις απόψε τα κλυσματάκια. Το συντομότερο το καλύτερο.. Είναι και φθηνά!
Ό,τι χρειαστείς ρώτα με!
Jeannine
Δραστήριο μέλος

SIMON1
Νεοφερμένο μέλος
Πάει καλύτερα αλλά βεβαίως όχι τελείως καλά, γιατί ακόμα τα ουρα του έχουν λίγο αίμα και έχει και συχνουρία. Το περπάτημα μου έχει βελτιωθεί και παρόλο που δεν τον έχω δει να αφοδεύει πρέπει κάτι να έχει κάνει τις τελευταίες 3-4 μέρες, τις στιγμές που χάνεται στο διπλανό οικόπεδο.Αυτό μου είπε και ο γιατρός που ψηλάφισε την κοιλιά του και την βρήκε σχεδόν άδεια. Ετσι δεν πρέπει να είναι αφού έχουν περάσει 8-9 μέρες από το ατύχημα ?Θα μου πεις γιατί δεν τον έχω όλη μέρα μέσα σπίτι για να ελέγχω? Απλά γιατί δεν αντέχω να τον βλέπω στη πόρτα να παρακαλάει να βγει.Η θεραπευτική αγωγή περιλαμβάνει κορτιζόνη,αντιβίωση για το αίμα ,ντουφαλακ ,επίσης βρήκα την hills, την οποία την έφαγαν όλες οι άλλες γάτες εκτός από αυτόν. Τώρα είναι καθισμένος στα πόδια μου. Και επειδή θα λείπω σε ταξίδι όλη την άλλη βδομάδα κανόνισα με φίλη να μείνει σπίτι μου να τον προσέχει.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
SIMON1
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool