yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
το ενα απο τα 4 γυρισε πισω και θα παμε να το παρουμε αυριο... ιδου τι εστι συλλεκτης εβρισε και την κυρια που ασχολουνταν τοσο καιρο γιατι δεν της τα πηρε ολα μια και καλη
. Και δυστυχως οταν ο ανθρωπως ειναι τρελος δεν του κανει κανεις καταγγελια απο φοβο και λογω ελειψης καλου νομικου συστηματοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Να δουμε τι αλλο θα δουμε! Παιδια η κατασταση εκτος ελεγχου κ η κυρια θεοτρελη μεταξυ ψευτοπονηριας και βιας. Με το καλο με το αυστηρο, τα καταφεραμε, μας εδωσε την ασπρουλα που γυρισε αλλα μας απειλουσε και μας χτυπησε κι'ολας με μια σκουπα ... χαμος, πηγαμε και στην αστυνομια. Τα εχει σκορπισει σε διαφορετικα σημεια ( εινα αστειρωτα δεν αφηνε να τα στειρωσουμε), πηγαμε σε ενα βρηκαμε τον Μιουλινο με μια γκριζουλα αλλα ειναι φοβισμενα δεν πιανονται, θα δουμε τι θα κανουμε σιγα σιγα. Η σμοκινουλα ειναι σε αλλο σημειο αγνωστο δεν λεει. Το κακο ειναι οτι παιρνει και γατια που ταιζονται και χαιδευονται σε καποια σημεια και τα παει αλλου τελειως παραλογη. Ειναι περιπτωση για ψυχιατρειο κανονικα, ειδε κι επαθε η κυρια αυτη, τοσους μηνες που της παει τροφες προκειμενου να την κανει να τα κρατησει μεχρι να βρουμε σπιτι. Ελπιζω να μην ηταν κανενα μεσα κρυμμενο ακομα, γιατι τα χτυπαει οταν την πιανει. Θα δουμε τι θα κανουμε νομικα εαν γινεται κατι αυριο, αυτα για σημερα ο καθενας πηγε σπιτι του να ησυχασουμε πια.
Πω ρε τι τραβάτε. Την μουρλή. Αν της υψώνατε την φωνή? Αυτές ψιλοχ...αι όταν τους φωνάξεις

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μα το καναμε κι αυτο ( αφου πηραμε το γατι) γι αυτο τις φαγαμε ειχε ανοιξει το παραθυρο ειχε βγαλει τη σκουπα εξω με το κονταρι κι οποιον παρει ο χαρος ..
Έπρεπε να ήμουν εγώ που είμαι νταρντανοκατάσταση να δω θα έβγαζε την σκούπα ή θα έκανε την πάπια
. Με δυο κινήσεις της είχα αρπάξει την σκούπα και της την είχα σπάσει στα δύο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Έπρεπε να ήμουν εγώ που είμαι νταρντανοκατάσταση να δω θα έβγαζε την σκούπα ή θα έκανε την πάπια. Με δυο κινήσεις της είχα αρπάξει την σκούπα και της την είχα σπάσει στα δύο.
Ναι,όμως αν της επιτίθονταν και αυτοί μπορεί καταλάθος να την χτυπούσαν να έπεφτε να χτυπούσε κανά κεφάλι(μπορεί να έμενε και στον τόπο αν είναι ηλικιωμένη) και μετά να τους έτρεχε και στα δικαστήρια...

Πολλα επρεπε... κανει κανεις οτι μπορει σε τετοιες περιπτωσεις... ξερεις σε πιανουν εξ απροοπτου κατι τετοια, δεν ξερω κι αν ειναι νομικα καλο να αντεπιτεθεις δεν μου τυχαν αλλη φορα αυτα. Τωρα παντως αυτη ειναι "μειον" και εχουμε και μαρτυρα
Yπαρχούν τόσο τρελοί άνθρωποι;Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τους γατοσυλλέκτες...Αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να φροντίσουν τόσες γάτες γιατί τις παίρνουν και δεν αφήνουν τα σωματεία να τις στειρώσουν...Αν είναι δυνατόν να τις χτυπάει κιόλας!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ναι,όμως αν της επιτίθονταν και αυτοί μπορεί καταλάθος να την χτυπούσαν να έπεφτε να χτυπούσε κανά κεφάλι(μπορεί να έμενε και στον τόπο αν είναι ηλικιωμένη) και μετά να τους έτρεχε και στα δικαστήρια...![]()
Bρε κουκλίτσα δεν είπα να την δέρνανε
. Απλά αν εμένα μία κυρία μου άπλωνε σκούπα να με χτυπήσει λόγω κυβικών της την είχα αρπάξει και την είχα σπάσει (την σκούπα
). Αλλίμονο αν δέρναμε τον κόσμο στα καλά καθούμενα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Το καλο νεο ειναι οτι θα δειτε συντομα το Ασπρακι για υιοθεσια και αν τα καταφερουμε ισως και τον Μιουλινο
Kαλοτυχα να ειναι,ειδικα μετα απο ολα αυτα που τραβηξαν...
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Bρε κουκλίτσα δεν είπα να την δέρνανε. Απλά αν εμένα μία κυρία μου άπλωνε σκούπα να με χτυπήσει λόγω κυβικών της την είχα αρπάξει και την είχα σπάσει (την σκούπα
). Αλλίμονο αν δέρναμε τον κόσμο στα καλά καθούμενα.
Δεν είπα αυτό.Αλλά είναι εύκολο από μια σπροξιά ο άλλος να πέσει,να χτυπήσει το κεφάλι του και να μείνει στον τόπο!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δεν είπα αυτό.Αλλά είναι εύκολο από μια σπροξιά ο άλλος να πέσει,να χτυπήσει το κεφάλι του και να μείνει στον τόπο!![]()
Oύτε να την σπρώξουν είπα χρυσό μου. Μην το παιδεύεις άμα δεν το καταλαβαίνεις. Είσαι μικρούλα ακόμα άλλωστε

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Oύτε να την σπρώξουν είπα χρυσό μου. Μην το παιδεύεις άμα δεν το καταλαβαίνεις. Είσαι μικρούλα ακόμα άλλωστε![]()
Εντάξει,αλλά εγώ δεν στηρίχτηκα σε κάτι συγκικριμένο που γράφτηκε,απλά είπα τη γνώμη μου!Αλλά αν σας ενοχλεί,ΣΥΓΝΩΜΗ!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοβαρα μιλατε;;;Μηπως πρεπει αν κανουμε ενα σωμα ευσωμων νταρντανοειδών φοβεριστικων γατοφιλων για συλλεκτες???![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μηπως πρεπει αν κανουμε ενα σωμα ευσωμων νταρντανοειδών φοβεριστικων γατοφιλων για συλλεκτες???![]()
A μην σου μπαίνουν ιδέες. Εσύ είσαι ικανή να οργανώσεις ομάδα Αθήνας και Θεσσαλονίκης

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
αλλωστε οι νεες γενιες ειναι και πιο ψηλες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool