Δυστυχώς

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Η κυρια που ηταν συλλεκτης ζωων και ειχε τα 12 γατακια τελικα πεταξε στο δρομο τη σμοκινουλα το μιουλινο το γκριζακι κι αλλο ενα που γυρισε. Δε μας λεει καν που τα πεταξε και θα παμε τωρα σε λιγο να ψαξουμε σε δυο μερη που υποψιαζομαστε ταιζοντας μπας και τα βρουμε... απο τα δωδεκα καταφεραμε να δωσουμε τα 8 σε καλα σπιτια...:(το ενα απο τα 4 γυρισε πισω και θα παμε να το παρουμε αυριο... ιδου τι εστι συλλεκτης εβρισε και την κυρια που ασχολουνταν τοσο καιρο γιατι δεν της τα πηρε ολα μια και καλη:blink:. Και δυστυχως οταν ο ανθρωπως ειναι τρελος δεν του κανει κανεις καταγγελια απο φοβο και λογω ελειψης καλου νομικου συστηματος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι αλλο θα ακουσουμε-διαβασουμε σε αυτη τη ζωη;;;Παλι καλα που υπαρχετε κι εσεις οι υπευθινοι:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να δουμε τι αλλο θα δουμε! Παιδια η κατασταση εκτος ελεγχου κ η κυρια θεοτρελη μεταξυ ψευτοπονηριας και βιας. Με το καλο με το αυστηρο, τα καταφεραμε, μας εδωσε την ασπρουλα που γυρισε αλλα μας απειλουσε και μας χτυπησε κι'ολας με μια σκουπα ... χαμος, πηγαμε και στην αστυνομια. Τα εχει σκορπισει σε διαφορετικα σημεια ( εινα αστειρωτα δεν αφηνε να τα στειρωσουμε), πηγαμε σε ενα βρηκαμε τον Μιουλινο με μια γκριζουλα αλλα ειναι φοβισμενα δεν πιανονται, θα δουμε τι θα κανουμε σιγα σιγα. Το κακο ειναι οτι ειναι παρκο που παν σκυλια, ειναι κοντα εκει που κατεστρεψαν τρια σκυλια το αλλο γατακι. Η σμοκινουλα ειναι σε αλλο σημειο αγνωστο δεν λεει. Το κακο ειναι οτι παιρνει και γατια που ταιζονται και χαιδευονται σε καποια σημεια και τα παει αλλου τελειως παραλογη. Ειναι περιπτωση για ψυχιατρειο κανονικα, ειδε κι επαθε η κυρια αυτη, τοσους μηνες που της παει τροφες προκειμενου να την κανει να τα κρατησει μεχρι να βρουμε σπιτι. Ελπιζω να μην ηταν κανενα μεσα κρυμμενο ακομα, γιατι τα χτυπαει οταν την πιανει. Θα δουμε τι θα κανουμε νομικα εαν γινεται κατι αυριο, αυτα για σημερα ο καθενας πηγε σπιτι του να ησυχασουμε πια.

Να δουμε τι αλλο θα δουμε! Παιδια η κατασταση εκτος ελεγχου κ η κυρια θεοτρελη μεταξυ ψευτοπονηριας και βιας. Με το καλο με το αυστηρο, τα καταφεραμε, μας εδωσε την ασπρουλα που γυρισε αλλα μας απειλουσε και μας χτυπησε κι'ολας με μια σκουπα ... χαμος, πηγαμε και στην αστυνομια. Τα εχει σκορπισει σε διαφορετικα σημεια ( εινα αστειρωτα δεν αφηνε να τα στειρωσουμε), πηγαμε σε ενα βρηκαμε τον Μιουλινο με μια γκριζουλα αλλα ειναι φοβισμενα δεν πιανονται, θα δουμε τι θα κανουμε σιγα σιγα. Η σμοκινουλα ειναι σε αλλο σημειο αγνωστο δεν λεει. Το κακο ειναι οτι παιρνει και γατια που ταιζονται και χαιδευονται σε καποια σημεια και τα παει αλλου τελειως παραλογη. Ειναι περιπτωση για ψυχιατρειο κανονικα, ειδε κι επαθε η κυρια αυτη, τοσους μηνες που της παει τροφες προκειμενου να την κανει να τα κρατησει μεχρι να βρουμε σπιτι. Ελπιζω να μην ηταν κανενα μεσα κρυμμενο ακομα, γιατι τα χτυπαει οταν την πιανει. Θα δουμε τι θα κανουμε νομικα εαν γινεται κατι αυριο, αυτα για σημερα ο καθενας πηγε σπιτι του να ησυχασουμε πια.

Πω ρε τι τραβάτε. Την μουρλή. Αν της υψώνατε την φωνή? Αυτές ψιλοχ...αι όταν τους φωνάξεις:mad:

Μα το καναμε κι αυτο ( αφου πηραμε το γατι) γι αυτο τις φαγαμε ειχε ανοιξει το παραθυρο ειχε βγαλει τη σκουπα εξω με το κονταρι κι οποιον παρει ο χαρος ..

Μα το καναμε κι αυτο ( αφου πηραμε το γατι) γι αυτο τις φαγαμε ειχε ανοιξει το παραθυρο ειχε βγαλει τη σκουπα εξω με το κονταρι κι οποιον παρει ο χαρος ..

Έπρεπε να ήμουν εγώ που είμαι νταρντανοκατάσταση να δω θα έβγαζε την σκούπα ή θα έκανε την πάπια:lol:. Με δυο κινήσεις της είχα αρπάξει την σκούπα και της την είχα σπάσει στα δύο.

Πολλα επρεπε... κανει κανεις οτι μπορει σε τετοιες περιπτωσεις... ξερεις σε πιανουν εξ απροοπτου κατι τετοια, δεν ξερω κι αν ειναι νομικα καλο να αντεπιτεθεις δεν μου τυχαν αλλη φορα αυτα. Τωρα παντως αυτη ειναι "μειον" και εχουμε και μαρτυρα

Έπρεπε να ήμουν εγώ που είμαι νταρντανοκατάσταση να δω θα έβγαζε την σκούπα ή θα έκανε την πάπια:lol:. Με δυο κινήσεις της είχα αρπάξει την σκούπα και της την είχα σπάσει στα δύο.

Ναι,όμως αν της επιτίθονταν και αυτοί μπορεί καταλάθος να την χτυπούσαν να έπεφτε να χτυπούσε κανά κεφάλι(μπορεί να έμενε και στον τόπο αν είναι ηλικιωμένη) και μετά να τους έτρεχε και στα δικαστήρια...:hmm:

Πολλα επρεπε... κανει κανεις οτι μπορει σε τετοιες περιπτωσεις... ξερεις σε πιανουν εξ απροοπτου κατι τετοια, δεν ξερω κι αν ειναι νομικα καλο να αντεπιτεθεις δεν μου τυχαν αλλη φορα αυτα. Τωρα παντως αυτη ειναι "μειον" και εχουμε και μαρτυρα

Yπαρχούν τόσο τρελοί άνθρωποι;Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τους γατοσυλλέκτες...Αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να φροντίσουν τόσες γάτες γιατί τις παίρνουν και δεν αφήνουν τα σωματεία να τις στειρώσουν...Αν είναι δυνατόν να τις χτυπάει κιόλας!:mad:

Αν ειναι δυνατον ,τι θα ακουσουμε ακομα :mad:

Το καλο νεο ειναι οτι θα δειτε συντομα το Ασπρακι για υιοθεσια και αν τα καταφερουμε ισως και τον Μιουλινο

Ναι,όμως αν της επιτίθονταν και αυτοί μπορεί καταλάθος να την χτυπούσαν να έπεφτε να χτυπούσε κανά κεφάλι(μπορεί να έμενε και στον τόπο αν είναι ηλικιωμένη) και μετά να τους έτρεχε και στα δικαστήρια...:hmm:

Bρε κουκλίτσα δεν είπα να την δέρνανε:). Απλά αν εμένα μία κυρία μου άπλωνε σκούπα να με χτυπήσει λόγω κυβικών της την είχα αρπάξει και την είχα σπάσει (την σκούπα:P). Αλλίμονο αν δέρναμε τον κόσμο στα καλά καθούμενα.

Το καλο νεο ειναι οτι θα δειτε συντομα το Ασπρακι για υιοθεσια και αν τα καταφερουμε ισως και τον Μιουλινο

Kαλοτυχα να ειναι,ειδικα μετα απο ολα αυτα που τραβηξαν...

Bρε κουκλίτσα δεν είπα να την δέρνανε:). Απλά αν εμένα μία κυρία μου άπλωνε σκούπα να με χτυπήσει λόγω κυβικών της την είχα αρπάξει και την είχα σπάσει (την σκούπα:P). Αλλίμονο αν δέρναμε τον κόσμο στα καλά καθούμενα.

Δεν είπα αυτό.Αλλά είναι εύκολο από μια σπροξιά ο άλλος να πέσει,να χτυπήσει το κεφάλι του και να μείνει στον τόπο!:hmm:

Δεν είπα αυτό.Αλλά είναι εύκολο από μια σπροξιά ο άλλος να πέσει,να χτυπήσει το κεφάλι του και να μείνει στον τόπο!:hmm:

Oύτε να την σπρώξουν είπα χρυσό μου. Μην το παιδεύεις άμα δεν το καταλαβαίνεις. Είσαι μικρούλα ακόμα άλλωστε:)

Μηπως πρεπει αν κανουμε ενα σωμα ευσωμων νταρντανοειδών φοβεριστικων γατοφιλων για συλλεκτες???;)

Oύτε να την σπρώξουν είπα χρυσό μου. Μην το παιδεύεις άμα δεν το καταλαβαίνεις. Είσαι μικρούλα ακόμα άλλωστε:)

Εντάξει,αλλά εγώ δεν στηρίχτηκα σε κάτι συγκικριμένο που γράφτηκε,απλά είπα τη γνώμη μου!Αλλά αν σας ενοχλεί,ΣΥΓΝΩΜΗ!

Μηπως πρεπει αν κανουμε ενα σωμα ευσωμων νταρντανοειδών φοβεριστικων γατοφιλων για συλλεκτες???;)
Σοβαρα μιλατε;;;

πλακα κανω αλλα αν παει ετσι....:P

A μην σου μπαίνουν ιδέες. Εσύ είσαι ικανή να οργανώσεις ομάδα Αθήνας και Θεσσαλονίκης:lol:

αχαχα ευχαριστω για την ψηφο εμπιστοσυνης, εχει που εχει η ελλαδα προβλημα παχυσαρκιας καλο θα ηταν να το εκμεταλευτουμε γατοφιλικα,;) αλλωστε οι νεες γενιες ειναι και πιο ψηλες:P;):D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back