Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Στις 05/11/2013, καθώς ερχόμουν στη δουλειά, πέρασα με το αμάξι πάνω από ένα μικροσκοπικό γατάκι, στον κόμβο Αγ. Παύλου Θεσσαλονίκη. Χωρίς δεύτερη σκέψη, άναψα alarm και σταμάτησα, στην αρχή δεν κατάλαβα ότι είναι γάτα, νόμιζα ότι ήταν σκατζοχοιράκι και σταμάτησα με το σκεπτικό να το σπρώξω με κάποιο τρόπο προς το δάσος. Προς μεγάλη μου έκπληξη ήταν ένα κουλουριασμένο και κατατρομαγμένο γατάκι 1 μηνός. Το μάζεψα και το έφερα στο μαγαζί μου, και τελικά το πήρα σπίτι μου! Είναι αρσενικό και το όνομα του είναι Freddie, είναι το πιο γλυκό πλασματάκι που βρέθηκε μπροστά μου. Τέλος πάντων, ας μπούμε στο θέμα μας. Το Σάββατο που μας πέρασε 13/09/14, τον πήγα για στείρωση, όλα πήγαν καλά, την Κυριακή ήταν όλα τέλεια. Εχθές όμως, γύρισα από τη δουλειά και δεν ήρθε να με υποδεχτεί όπως κάνει συνήθως, άρχισα να ανυσηχώ. Τον βρήκα κάτω από το κρεβάτι μου, να αναπνέει με δυσκολία και ήταν αρκετά δροσερός. Πήρα τον γιατρό μας, και πήγαμε από εκεί. Είχε ταχυκαρδία και δύσπνοια, δεν τρώει με τίποτα, του το δίνω με το ζόρι και το φτήνει. Τον έβαλε ο γιατρός αντιβιωτική ένεση και μου είπε ότι υπαρχει μια περιπτωση να είναι από το φάρμακο της αναισθησίας, συμβαίνει πολύ σπάνια. Μας άφησε μια μέρα να δούμε πως θα πάει και αύριο θα τον πάω ξανά, για να δούμε πως είναι και αν θα χρειαστεί νοσηλεία. Σας έχει τύχει τίποτα τέτοιο? Και πως στο καλό να τον ταΐσω, πρέπει να φάει οποσδήποτε!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύχομαι γρήγορα περαστικά σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο για τον κτηνίατρο μας, είναι πάρα πολύ καλός, είναι κτηνίατρος του ΑΠΘ και πάνω από όλα είναι άνθρωπος, είμαι πολύ ικανοποιημένη. Και το λέω γιατί έχω πετύχει και κάτι ηλίθιους στο παρελθόν, τι να πω!!!!
Το καλό είναι ότι άρχισε να επανέρχετε στα φυσιολογικά του ο Φρεντούλης, και η θερμοκρασία του ανέβηκε. Θα σας στείλω τα νέα μας το μεσιμέρι που θα γυρίσω σπίτι
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σιδερένιος λοιπόν! Κι από δω και πέρα πάντα υγιής και χαρούμενος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool