Chester_102
Νεοφερμένο μέλος
Της αρέσουν κάτι περίεργα που μου είχε δείξει σε ένα βίντεο (κάτι με μικρά αυτάκια που μοιάζουν κομένα!!) αλλά δεν έχω πρόβλημα στη ράτσα αρκεί να είναι λίγο μαλιαρούλικο και παιχνιδιάρικο!!
Κατά προτίμιση θα ήθελα κάτι σε μαύρο (το αγαπημένο της!!) αλλά δεν έχω κόλλημα άμα είναι και άλλο χρώμα....
Άμα υπάρχει κάτι διαθέσιμο παρακαλώ εποικινωνίστε μαζί μου είτε απαντόντας σε αυτο το θέμα,είτε με ΠΜ,είτε στο μέιλ μου : chester_102@hotmail.com !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μπορεις να κοιταξεις και στα χαριζονται για γατακια.Πρεπει να εχεις υποψην σου ομως καποια πραγματα.Καταρχην η υιοθεσια ζωου ειναι μια πολυ σοβαρη υποθεση.Δεν ειναι δηλαδη οτι παιρνω ενα φορεμα και αν δεν της αρεσει δεν το φοραει.Οποτε θα πρεπει να το εχει σκεφτει πολυ σοβαρα,και να εχει υποψην της και καποιες παραμετρους.Για παραδειγμα,η φιλη σου μενει μονη της; Αν οχι..θα θελουν οι υπολοιποι το γατακι;
Απαιτουνται καποια εξοδα,δες και εδω.Δεν ειναι κατι φοβερο,αλλα απο οτι βλεπω εισαι φοιτητης,φανταζομαι και η κοπελα σου.Εκτος απο αυτα,το γατακι θα πρεπει μια φορα το χρονο να κανει τα εμβολια του,τη στειρωση του,και μπορει οτιδηποτε εκτακτο τυχει.Εχε υποψην σου οτι οι γατες,καλως εχοντων των πραγματων,ζουν περιπου 16 χρονια.Ολα αυτα θα πρεπει να τα σκεφτει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chester_102
Νεοφερμένο μέλος
Βασικά θέλει πολύ μία γάτα,αλλά δεν παίρνει γιατί δεν την αφήνω εγώ.... (θέλω να της πάρω εγώ μία βλέπεις!!!)....
Όσο για τα υπόλοιπα μένει μόνη της και οι γονείς της στο πατρικό της δεν έχουν πρόβλημα στο να πάρει ένα....
Το έχω ψάξει πολύ το θέμα αγαπητή μου και σε περίπτωση που υπάρχει κάποια αμφιβολία εγώ δίνω τα στοιχεία μου σε αυτόν/η που θα μου χαρίσει ένα και ΟΠΟΤΕ θέλει ας περνάει να το βλέπει για να βλέπει άμα περνάει καλά,άμα δέχετε την φροντίδα που του αξίζει κτλ!!
Να σημειώσω πώς έχω και εγώ στο πατρικό μου κατοικίδια (2 σκυλάκια,καναρίνια και η γειτώνισσα έχει γατάκια!) και ξέρω τους κινδύνους!
Τέλος να σου πώ πώς το γατάκι δεν θα βγεί απο τι σπίτι και συνεπώς δεν θα υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει κάποιο ατύχημα!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Chester_102
Νεοφερμένο μέλος

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά είναι 6 εβδομάδων ακόμη 
Chester_102
Νεοφερμένο μέλος

ΠΡέπει να πάει 2 μηνών για να μπορείς να το δώσεις,ε????
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλά ναι έστω μια βδομάδα ακόμη θα το με κρατούσα τη μαμάκα του..ακόμα πίνει γαλατάκι!!!
Chester_102
Νεοφερμένο μέλος
Δεν πειράζει ευχαριστώ!!!! Ελπίζω να βρεθεί και κάτι για εμάς!!!!

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Λειβαδιώτη Μαρίνα: παιδιά στον grand βασιλόπουλο στο ikea, πίσω από το περίπτερο τις ανακύκλωσης υπάρχουν 4 η 5 μικρά γατάκια μάλλον πεταμένα, αν ξέρει κανεις κάποια φιλοζωική οργάνωση να τα μαζέψει η αν μπορεί να τα πάρει ο ίδιος η κάποιος άλλος για 1 μηνα (τόσο μου είπε ο κτηνίατρος ότι χρειάζονται) σπίτι να τα φροντίσει. είναι πολύ κρίμα k λόγο κίρκης (το boxer μου) δεν μπορώ να το κάνω εγώ!!!!!Leivadioti Marina https://www.facebook.com/profile.php?id=765483904
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Τι έγινε τελικά? Βρέθηκε το τυχερό μικράκι? Αν όχι ρίξε μια ματιά και μικρούλια και μαυρούλια και 2 αγοράκια. Είναι Αθήνα βέβαια από ότι βλέπω αλλά η μεταφορά τους στη Θεσσαλονίκη δεν αποκλείεται να είναι εφικτή.
ΛΙΖΑ
Νεοφερμένο μέλος
Τα έχω δει όλα αυτά και ξέρω πως δεν είναι παιχνίδι.....
Βασικά θέλει πολύ μία γάτα,αλλά δεν παίρνει γιατί δεν την αφήνω εγώ.... (θέλω να της πάρω εγώ μία βλέπεις!!!)....
Όσο για τα υπόλοιπα μένει μόνη της και οι γονείς της στο πατρικό της δεν έχουν πρόβλημα στο να πάρει ένα....
Το έχω ψάξει πολύ το θέμα αγαπητή μου και σε περίπτωση που υπάρχει κάποια αμφιβολία εγώ δίνω τα στοιχεία μου σε αυτόν/η που θα μου χαρίσει ένα και ΟΠΟΤΕ θέλει ας περνάει να το βλέπει για να βλέπει άμα περνάει καλά,άμα δέχετε την φροντίδα που του αξίζει κτλ!!
Να σημειώσω πώς έχω και εγώ στο πατρικό μου κατοικίδια (2 σκυλάκια,καναρίνια και η γειτώνισσα έχει γατάκια!) και ξέρω τους κινδύνους!
Τέλος να σου πώ πώς το γατάκι δεν θα βγεί απο τι σπίτι και συνεπώς δεν θα υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει κάποιο ατύχημα!!!![]()
Βρήκατε γατάκι???
Υπάρχουν τρία μωρά Κα Βίκυ 6947 849715
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool