ΕΠΕΙΓΟΝ! Ζητάω μικρό γατάκι για υιοθεσία στην Θεσσαλονίκη!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Chester_102

Νεοφερμένο μέλος

Ο Chester_102 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Ζητώ να μου χαρίσουν ένα μικρό γατάκι για υιοθεσία άν είναι δυνατό μέχρι την Πέμπτη γιατί θέλω να το κάνω δώρο στην κοπέλα μου η οποία λατρεύει τα γατάκια και μου λέει συνέχεια πόσο πολύ θέλει ένα!!
Της αρέσουν κάτι περίεργα που μου είχε δείξει σε ένα βίντεο (κάτι με μικρά αυτάκια που μοιάζουν κομένα!!) αλλά δεν έχω πρόβλημα στη ράτσα αρκεί να είναι λίγο μαλιαρούλικο και παιχνιδιάρικο!!
Κατά προτίμιση θα ήθελα κάτι σε μαύρο (το αγαπημένο της!!) αλλά δεν έχω κόλλημα άμα είναι και άλλο χρώμα....
Άμα υπάρχει κάτι διαθέσιμο παρακαλώ εποικινωνίστε μαζί μου είτε απαντόντας σε αυτο το θέμα,είτε με ΠΜ,είτε στο μέιλ μου : chester_102@hotmail.com !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα.:) Μπορεις να κοιταξεις και στα χαριζονται για γατακια.
Πρεπει να εχεις υποψην σου ομως καποια πραγματα.Καταρχην η υιοθεσια ζωου ειναι μια πολυ σοβαρη υποθεση.Δεν ειναι δηλαδη οτι παιρνω ενα φορεμα και αν δεν της αρεσει δεν το φοραει.Οποτε θα πρεπει να το εχει σκεφτει πολυ σοβαρα,και να εχει υποψην της και καποιες παραμετρους.Για παραδειγμα,η φιλη σου μενει μονη της; Αν οχι..θα θελουν οι υπολοιποι το γατακι;
Απαιτουνται καποια εξοδα,δες και εδω.Δεν ειναι κατι φοβερο,αλλα απο οτι βλεπω εισαι φοιτητης,φανταζομαι και η κοπελα σου.Εκτος απο αυτα,το γατακι θα πρεπει μια φορα το χρονο να κανει τα εμβολια του,τη στειρωση του,και μπορει οτιδηποτε εκτακτο τυχει.Εχε υποψην σου οτι οι γατες,καλως εχοντων των πραγματων,ζουν περιπου 16 χρονια.Ολα αυτα θα πρεπει να τα σκεφτει.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα έχω δει όλα αυτά και ξέρω πως δεν είναι παιχνίδι.....
Βασικά θέλει πολύ μία γάτα,αλλά δεν παίρνει γιατί δεν την αφήνω εγώ.... (θέλω να της πάρω εγώ μία βλέπεις!!!)....
Όσο για τα υπόλοιπα μένει μόνη της και οι γονείς της στο πατρικό της δεν έχουν πρόβλημα στο να πάρει ένα....
Το έχω ψάξει πολύ το θέμα αγαπητή μου και σε περίπτωση που υπάρχει κάποια αμφιβολία εγώ δίνω τα στοιχεία μου σε αυτόν/η που θα μου χαρίσει ένα και ΟΠΟΤΕ θέλει ας περνάει να το βλέπει για να βλέπει άμα περνάει καλά,άμα δέχετε την φροντίδα που του αξίζει κτλ!!
Να σημειώσω πώς έχω και εγώ στο πατρικό μου κατοικίδια (2 σκυλάκια,καναρίνια και η γειτώνισσα έχει γατάκια!) και ξέρω τους κινδύνους!
Τέλος να σου πώ πώς το γατάκι δεν θα βγεί απο τι σπίτι και συνεπώς δεν θα υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει κάποιο ατύχημα!!!:)

Ωραια..πολυ θετικα ολα αυτα,Σου ευχομαι να βρεις αυτο που ζητας.:)

Να'σαι καλά!!! :)

Έχω και εγώ γατάκια..για σένα ειδικά , έχω 1 μαλλιαρό, ασπρόμαυρο, κοριτσάκι με μπλε μάτια και πολύ παιχνιδιάρικο και φαγανό!:P Αλλά είναι 6 εβδομάδων ακόμη :(

Κρίμαααα..... :(
ΠΡέπει να πάει 2 μηνών για να μπορείς να το δώσεις,ε????

Συγγνώμη τώρα είδα ότι είσαι από Θεσσαλονίκη..Είμαι Αθήνα :/: αλλά ναι έστω μια βδομάδα ακόμη θα το με κρατούσα τη μαμάκα του..ακόμα πίνει γαλατάκι!!!:baby:

χαχαχαχαχα..... Μου αρέσει που το γράφω και στο θέμα!!! λολ
Δεν πειράζει ευχαριστώ!!!! Ελπίζω να βρεθεί και κάτι για εμάς!!!! :)

Αν βιάζεσαι τόσο πολύ, μίλα με τη Γατοομάδα Θεσσαλονίκης. Δε δίνουν συνήθως για δώρο, αλλά αν δουν ότι ενδιαφέρεσαι σοβαρά, δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα! Τηλ: 6979780445

εχουμε γατακια αλλα θα πρεπει να ερθει η ιδια η κοπελα σου να δει και να διαλεξει, δεν δινουμε ποτε για δωρο. Αν θελει να ερθει και να κανουμε την διαδικασια υιοθεσιας κανονικα εχουμε πολλα, υπαρχουν και πεντε σε ενα μερος που δεν μπορουμε να παρουμε μπορειτε να σωσετε αυτα ετσι θα εχει και πανω απο ενα. ( ειναι επειγοντα αυτα) 6979780445 (2-4μμ) Γατοομαδα θεσσαλονικης

Λειβαδιώτη Μαρίνα: παιδιά στον grand βασιλόπουλο στο ikea, πίσω από το περίπτερο τις ανακύκλωσης υπάρχουν 4 η 5 μικρά γατάκια μάλλον πεταμένα, αν ξέρει κανεις κάποια φιλοζωική οργάνωση να τα μαζέψει η αν μπορεί να τα πάρει ο ίδιος η κάποιος άλλος για 1 μηνα (τόσο μου είπε ο κτηνίατρος ότι χρειάζονται) σπίτι να τα φροντίσει. είναι πολύ κρίμα k λόγο κίρκης (το boxer μου) δεν μπορώ να το κάνω εγώ!!!!!Leivadioti Marina https://www.facebook.com/profile.php?id=765483904

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-Μαυράκια.229485/

Τι έγινε τελικά? Βρέθηκε το τυχερό μικράκι? Αν όχι ρίξε μια ματιά και μικρούλια και μαυρούλια και 2 αγοράκια. Είναι Αθήνα βέβαια από ότι βλέπω αλλά η μεταφορά τους στη Θεσσαλονίκη δεν αποκλείεται να είναι εφικτή.

Λογικα θα εχεις ηδη βρει αλλα just in case εχω 2 απιστευτα γλυκα κ γουργουριστα μικρα. Τωρα ειναι στην αγκαλια μου τα μικρουλια κ κοιμουνται. Μπορεις να δεις φωτο τους εδω. Θεσσαλονικη μενω. Αν δεν εχεις βρει και ενδιαφερεσαι ακομα η αν εχεςι υποψιν σου καποιον αλλο που ενδιαφερεται παρε ενα τηλ. 6947799173 Ειρηνη https://www.mypetz.gr/posts/5770590/

Τα έχω δει όλα αυτά και ξέρω πως δεν είναι παιχνίδι.....
Βασικά θέλει πολύ μία γάτα,αλλά δεν παίρνει γιατί δεν την αφήνω εγώ.... (θέλω να της πάρω εγώ μία βλέπεις!!!)....
Όσο για τα υπόλοιπα μένει μόνη της και οι γονείς της στο πατρικό της δεν έχουν πρόβλημα στο να πάρει ένα....
Το έχω ψάξει πολύ το θέμα αγαπητή μου και σε περίπτωση που υπάρχει κάποια αμφιβολία εγώ δίνω τα στοιχεία μου σε αυτόν/η που θα μου χαρίσει ένα και ΟΠΟΤΕ θέλει ας περνάει να το βλέπει για να βλέπει άμα περνάει καλά,άμα δέχετε την φροντίδα που του αξίζει κτλ!!
Να σημειώσω πώς έχω και εγώ στο πατρικό μου κατοικίδια (2 σκυλάκια,καναρίνια και η γειτώνισσα έχει γατάκια!) και ξέρω τους κινδύνους!
Τέλος να σου πώ πώς το γατάκι δεν θα βγεί απο τι σπίτι και συνεπώς δεν θα υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει κάποιο ατύχημα!!!:)

Βρήκατε γατάκι???
Υπάρχουν τρία μωρά Κα Βίκυ 6947 849715
resize_image_295818574-1.jpg

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Irinachou θα σε παρακαλούσα να μην γραφεις με greeklish,γιατι απαγορευεται απο τους κανονισμους του site.Κοιτα τα πμ σου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back