Metal_Giorgos
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα ωραιο γατακι αδεσποτο. Και αυτα εχουν επισης καλους χαρακτηρες και ειναι και πανεμορφα και μπορει να σου προκυψει και "Βιρμανιας" σαν χαρακτηρας.
Επισης ριξε και μια ματια εδω: https://www.mypetz.gr/threads/5-1-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%9C%CE%97%CE%9D-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B1.219103/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Και τα αδεσποτάκια (
ψυχούλα μου Νιάρα!!!) είναι τόσο τρυφερά και εκτιμούν αυτό που κάνεις! Αν φροντίζεις σωστά μια γάτα, θα κάνεις κάποια έξοδα (εκτός από τροφές και λεκάνη/ άμμο υγιεινής: εμβόλια, στείρωση και αν τύχει πρόβλημα υγείας θα δώσεις αρκετά σε κτηνίατρο και φάρμακα), γιατί να δώσεις τόσα πολλά για την αγορά της από pet shop; Έμποροι είναι...
Βέβαια, οι προτιμήσεις είναι προτιμήσεις, κι αν πραγματικά λατρεύεις τα Βιρμανίας (κουκλιά είναι) άντε να "υιοθετήσεις" ένα και να το χαίρεσαι!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Κι εγώ που ήθελα γκρι κοντότριχο, δεν πήρα βρετανική κοντότριχη! Έψαξα για αδεσποτούλι που είναι ίδιο! (απο αγγελία το βρήκα)
Όσο για το χαρακτήρα, επιτρέψτε μου να είμαι λίγο σκεπτικίστρια όσον αφορά πόσο εξαρτάται απο τη ράτσα...
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:**
Όσο για το χαρακτήρα, επιτρέψτε μου να είμαι λίγο σκεπτικίστρια όσον αφορά πόσο εξαρτάται απο τη ράτσα...
Δεν μπορώ να βοηθήσω σ'αυτό γιατί έχω ελάχιστη πείρα από γάτες.
Ο άντρας μου όμως, που ξέρει κάτι παραπάνω, λατρεύει τα ...κοπρογατάκια!

Τα θεωρεί πιο καλούς χαρακτήρες.
Θα έπαιρνα και ράτσας (αλλά δε θα αγόραζα, δίνονται κατά καιρούς, αν δε θέλει κάποιος ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ). Δύο γνώρισα όλα κι όλα (μία Αγκύρας και ένα Βιρμανίας), μια χαρά μου φάνηκαν!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Metal_Giorgos
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά το αποφάσισα.Θα προσπαθήσω να βρω ημίαιμο βιρμανίας απο μικρό γατάκι φυσικά.Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως θα βρω ημίαιμο?Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:Σαν τα αδέσποτα δεν είναι κανένα γατάκι!!!! Σου συνιστώ 1000% ΑΔΕΣΠΟΤΟ.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Δες αγγγελίες ή βάλε εσύ στον τοπικό τύπο, μήπως κάποιος που έχει γεννήσει η γατούλα του θέλει να δώσει.
Αν επρόκειτο για αδεσποτάκι ό,τι να'ναι, θα σου'λεγα ότι είναι γεμάτος ο τόπος, θα το'βρισκες στο δρόμο και θα έπιανες "φιλίες" μαζί του με λίγη τροφή μέχρι να καταφέρεις να το πιάσεις.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:Θα έπαιρνα και ράτσας (αλλά δε θα αγόραζα, δίνονται κατά καιρούς, αν δε θέλει κάποιος ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ). Δύο γνώρισα όλα κι όλα (μία Αγκύρας και ένα Βιρμανίας), μια χαρά μου φάνηκαν!

anabou
Διάσημο μέλος
mela
Νεοφερμένο μέλος
Συμφωνώ επίσης με την Anabou ότι δεν θ'αγόραζα ποτέ ζωάκι. Αν και πολλές φορές έφτασα "στο παρά πέντε" σε pet shop όταν τα βλέπω κλεισμένα σε κείνα τα κλουβιά να προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σου για να τα πάρεις από κει!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
ζωή ναχει). Aν η ομορφιά είναι το θέμα, υπάρχουν πολλά εκτός ράτσας ή ημιαιμα με διάφορες ράτσες μακρύτριχες και μη, που «σκίζουν» σε ομορφιά σε σχέση με πολλά ράτσας. Oσο για το χαρακτήρα, δεν έχει να κάνει με το αν είναι ράτσας το γατάκι (δε λέω δελεαστικά σε κοιτάνε με τα ματάκια τους κι αυτά μέσα απο το γυαλί rolleyes). Kαι βέβαια και ίδιας ράτσας γατιά εχουν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα μεταξύ τους. Iσως κάποια κοινά, αλλά χαρακτήρα προκαθορισμένο δεν αγοράζεις πάντως. Nα προσθέσω οτι θα νιώσεις «ανώτερος» όταν θα κάνεις μια καλή πράξη. Nα σώσεις τη ζωή ενός πλάσματος . Eγώ όλα απο το δρόμο τα έχω μαζεψει μέχρι σήμερα. Kαι απο αγγελία όμως μια χαρά είναι. Eβγε πάντως για την απόφαση να πάρεις γατί. Πολύ καλή επιολή έτσι κι αλλιώς. Eύχομαι να βρεις κάποιο να σου αρέσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Όλγα Veggie:Eβγε πάντως για την απόφαση να πάρεις γατί.
Είπαμε καλή πράξη αλλά όχι και να πάρει βραβείο ΕΒΓΕ γι'αυτό!

(αστειάκι! ως γραφίστρια λογικά θα το έπιασες!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
mela
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από anabou:Όλες μου οι γάτες ήταν ημίαιμες εκτός από την Μίτσυ που είναι σιάμ. Αλλά κι αυτή δεν την αγοράσαμε μας την έδωσε μία φίλη που η γάτα της είχε γεννήσει. Ο Σάκης που έχω τώρα και είναι ημίαιμος είναι ένας κούκλος. Εμένα μου μοιάζει πολύ με ρανγκντολ.
Καλέ τί κούκλος είναι αυτός;
Να σου ζήσει!Φτου να μη στο ματιάσουμε.
Κρίμα που στείρωσα τη Μέλα. Θα στο ζήταγα για γαμπρό - αν μας ήθελε βέβαια γιατί παίζουν και τέτοιες φάσεις!
ladycat
Διάσημο μέλος
καλε την μελα την ειχαμε προλαβει εμεις οι απο εδω για τον πισσα ειχα την απορια μαυρα γατια θα εβγαζαν???????Αρχική Δημοσίευση από mela:Καλέ τί κούκλος είναι αυτός;Να σου ζήσει!
Φτου να μη στο ματιάσουμε.
Κρίμα που στείρωσα τη Μέλα. Θα στο ζήταγα για γαμπρό - αν μας ήθελε βέβαια γιατί παίζουν και τέτοιες φάσεις!
anabou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool