Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
πιστευεις οτι αν τον πεισω να φτιαξει τις σχεσεις τους θα λυθει το θεμα??Η Μελίνα και ο άντρας σου τα έχουν σπάσει. Το μόνο δραστικό, αλλά, μάλλον ανεφάρμοστο, γιατί απαιτεί πλήρη συνεργασία του, είναι να μείνουν οι δυό τους ολομόναχοι για κάμποσες ημέρες, να την φροντίζει, να την χαϊδεύει και να παίζει μαζί της, χωρίς να την μαλώνει. Έτσι, θα αρχίσουν να φτιάχνουν οι σχέσεις τους.Αλλιώς, σου το λέω, δεν θα το κόψει. Κάθε φορά θα ανακαλύπτει νέα σημεία "ανακούφισης". Από εκεί και πέρα, θα δεις πόσο θα αντέξεις![]()
θα βαλω τα δυνατα μου, θα πεσω στα ποδια του αν χρειαστει, ειναι καλος ανθρωπος μπορει να καταλαβει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
ευχηθειτε να πανε ολα καλα!!!
αλλιως δεν βλεπω λυση...

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
)ενώ ο Σπίντυ έχει ξεσαλώσει ...όπου βρεί...Αυτά για παρηγοριά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
η μονη λυση ειναι να την περιορισω κ ο θεος βοηθος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Αν θέλεις και την γνώμη μου περιορίζοντάς την κάνεις το πρόβλημα χειρότερο γιατί δεν ξέρεις την αντίδραση της γατούλας σου..Αν σταματήσει π.χ να τρώει?Θα συμφωνήσω με την Δάφνη πως σιγά σιγά όλα μπαίνουν στον ρυθμό τους.Μήπως ο Βασίλης αντιδρά έτσι γιατί νοιώθει "ανταγωνιστικά"-μην γελάσεις ...συμβαίνει-προς την Μελίνα?Προσπάθησε με πολύ διάλογο και υπομονή...το συζητησα με τον βασιλη κ ειναι ανενδοτος. δεν γουσταρει το γατι κ δεν θα κανει τιποτα για να φτιαξει τις σχεσεις τους.
η μονη λυση ειναι να την περιορισω κ ο θεος βοηθος

vickymoon
Διάσημο μέλος
παιζει αυτο. φαντασου χθες μου ειπε οτι με νοιαζει πιο πολυ η γατα γιατι τοσο καιρο αυτος ειναι εκνευρισμενος μαζι της κ εγω δεν εδωσα την πρεπυσα σημασια. μαλιστα ειπε πως αν συνεχισω ετσι θα εχει προβλημα η σχεση μας.Προσπάθησε με πολύ διάλογο και υπομονή...![]()
με τον τροπο του ηταν σαν να ελεγε οτι ενω αυτος τοσο καιρο δεν νοιωθει καλα με τη γατα εγω προσπαθω να βρω τροπο να κανω τη γατα να νοιωσει καλυτερα κ οχι αυτον.
εχει εκνευριστει παρα πολυ, αφου μου ειπε οτι ειμαι τυχερη που δεν της εχει κανει κακο (εννοειται πανω στα νευρα του δεν τον πιστευω οτι θα κανει τιποτα ειμαι 100% σιγουρη)
ιβανα
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Λοιπόν Βικάκι άκου:είναι η κλασσική ανδρική εγωϊστική αντίδραση "του σκίζω την γάτα"(μεταφορικά εννοείταιπαιζει αυτο. φαντασου χθες μου ειπε οτι με νοιαζει πιο πολυ η γατα γιατι τοσο καιρο αυτος ειναι εκνευρισμενος μαζι της κ εγω δεν εδωσα την πρεπυσα σημασια. μαλιστα ειπε πως αν συνεχισω ετσι θα εχει προβλημα η σχεση μας.
με τον τροπο του ηταν σαν να ελεγε οτι ενω αυτος τοσο καιρο δεν νοιωθει καλα με τη γατα εγω προσπαθω να βρω τροπο να κανω τη γατα να νοιωσει καλυτερα κ οχι αυτον.
εχει εκνευριστει παρα πολυ, αφου μου ειπε οτι ειμαι τυχερη που δεν της εχει κανει κακο (εννοειται πανω στα νευρα του δεν τον πιστευω οτι θα κανει τιποτα ειμαι 100% σιγουρη)
).Πολλές φορές άμα τους πιάσει...προσπαθούν να χτυπήσουν εκεί που πονάει...Άκου και μένα που σέρνω κάποιους ..αιώνες στην πλάτη μου...
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κουραγιο! Η γατα σιγουρα δεν προκειται να κανει το πρωτο βημα προς τον αντρα σου.
Να ελπιζεις οτι θα το κανει αυτος, βλεποντας και το ποσο στενοχωριεσαι με την κατασταση! Στο κατω κατω η γατουλα φεροταν μια χαρα πιο πριν, η αλλαγη στη συμπεριφορα της προκληθηκε μετα.
vickymoon
Διάσημο μέλος
αυτο μπορει να τον μαλακωσει να δει κι αυτος οτι ακουγεται.
αφου δεν μπορω να αλλαξω αυτον θα αλλαξω εμενα
Κείρα
Δραστήριο μέλος
. Του στιλ "Το σημαντικό για μενα είναι να εισαι εσυ ευτυχισμενος και αν δεν προσαρμοστεί η γατα θα την βγαλουμε στην αυλη. Αλλά ας της δωσουμε μια τελευταια ευκαιρια. Δοκιμασε να την ταιζεις εσυ για καμια βδομαδα μηπως σε αποδεχτεί και λυθεί το προβλημα." Κατι τετοιο. Να καταλαβει οτι αυτος ειναι η πρωτη προτεραιοτητα στην καρδια σου αλλα πρεπει να βρεθεί και μια λυση.Καλο κουραγιο.
Με τοσο θαρρος που εδειξες μπροστα στο αγριμι θα τα βγαλεις μια χαρα περα με εναν αντρα, ε;
Που δεν εχει και νυχιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχομαι να πανε ολα καλα και να μπορεσετε επιτελους να συγκατοικησετε ηρεμα ολοι μαζι!
Fotini
Διάσημο μέλος
θα του μιλησω σημερα κιολας κ ευχομαι να με καταλαβει.
ευχηθειτε να πανε ολα καλα!!!
αλλιως δεν βλεπω λυση...![]()
Εύκολο...διώχνεις άντρα, κρατάς γάτα

ιβανα
Επιφανές μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

νταξει πλακα κανω.Σιγουρα με την συζητηση λυνονται καποια πραγματα και πιστευω πως αν προσπαθουσε ν'ασχοληθει για λιγο ο Βασιλης μαζι της θα αλλαζε συμπεριφορα η γατα(Βικυ μηπως εγινε κατι που την θυμωσε?και μηπως μυρησε πανω σου την σπετσοπουλα και αντιδραει ετσι?λεμε τωρα....εκτος αν παιζει ζητημα εγκυμοσυνης(το καταλαβαινουν πιο γρηγορα απο μας)και γι'αυτο τα κανει ολα αυτα?)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool