Είμαι το τυφλό γατάκι και διεκδικώ

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
195492298_40c5efc9aa.jpg

Διεκδικώ!!

Το να παιζω με το ποντικάκι μου κι ας μη το βλέπω
Το να με κάνουν παιχνιδάκια κα χαδάκια χωρις να φοβούνται ειμαι και δυνατούτσικο
Το να με υιοθετουν κι εμενα σαν τα αλλα γιατι ειμαι χαδιαρικο ζουμπουρλουδικο και μαλακουτσικο σα τα αλλα
Το να μη με βλεπουν κι αποστρεφουν το βλέμμα, δε με νοιαζει τι εγινε και τυφλωθηκα παλια, τωρα ειμαι εδω και θελω κι εγω το σπιτακι μου
Κονσερβουλα και ξηρη τροφουλα το ιδιο καλη με τα μικρουτσικα για τα οποια με αφηνουν στο ραφι και δε με παιρνουν γιατι ειμαι λεει "αναπηρο" και δεν θελουν ...
Να εκτιμουν το οτι δε κανω ζημιουλες και δε πολυ κινουμαι και ειμαι βολικο, ιδιως για τρελους με τα κομπιουτερ ντραμερ και αλλους με πολλα καλωδια, εγω ειμαι το γατακι που δε θα τα μασουλησω ποτέ!
Μια ιση θεση με τα αλλα γατακια γιατι ειμαι καλυτερο, αυτα κανουν του κοσμου τις ζημιες ενω εγω ειμαι ησυχο και χουρχουρικο!

Αμε πως... οχι παιζουμε...!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γλυκυτατο!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαναράκι είσαι κουκλί. Να βρεις το πιο όμορφο σπίτι. Τα τυφλά γατάκια είναι ιδανικά και για ανθρώπους που δεν θέλουν να τρεχουν σαν τρελά στο σπίτι.:)

Ψυχουλα μου!!!!! Σου ευχομαι να βρεις το πιο ζεστο σπιτακι!!!

Με όλη μου την καρδιά, σου εύχομαι ψυχούλα μου, μα έχεις την καλύτερη τύχη!:D:D:D

Το μυνημα δεν ειναι για συγκεκριμενο γατακι ειναι στο ονομα καθε τυφλου γατιου

Ε, τοτε οι ευχες μας ισχυουν για το μωρακι της φωτο και για ολα τα τυφλα γατακια!!!

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:Καρδια μουυυυυυυυυυυυ!! τι χοντρουλακι ειναι αυτο?!? Ολα τα μωρουλακια μας αξιζουν ισες ευκαιριες και ομοια μεταχειριση!

Πολυ τρυφερο και συγκινητικο το μηνυμα που περναει... Καν'το αφισουλα να το κοινοποιησουμε και στο facebook.:redface: Για τους αναισθητους, τους απαθεις και τους αδιαφορους.

Τι εγινε τελικα με το γατακι?

Τελειο το αφισακι,να μπει και στο facebook !!!:up:

Μαναράκι είσαι κουκλί. Να βρεις το πιο όμορφο σπίτι. Τα τυφλά γατάκια είναι ιδανικά και για ανθρώπους που δεν θέλουν να τρεχουν σαν τρελά στο σπίτι.:)

Μηπως ξεχνας την Μπιζου;;;:lol:

Εχει υιοθετηθει πριν μηνες ειναι ο μπουμπουλινος μικρός εκανε κι εγχείρηση στα ματακια να κλεισουν και ειναι πολύ καλα

Να και το αφισσακι του
totyflopoydiekdikei.jpg

Αχ μπράβο μικρούλη!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back