yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Διεκδικώ!!
Το να παιζω με το ποντικάκι μου κι ας μη το βλέπω
Το να με κάνουν παιχνιδάκια κα χαδάκια χωρις να φοβούνται ειμαι και δυνατούτσικο
Το να με υιοθετουν κι εμενα σαν τα αλλα γιατι ειμαι χαδιαρικο ζουμπουρλουδικο και μαλακουτσικο σα τα αλλα
Το να μη με βλεπουν κι αποστρεφουν το βλέμμα, δε με νοιαζει τι εγινε και τυφλωθηκα παλια, τωρα ειμαι εδω και θελω κι εγω το σπιτακι μου
Κονσερβουλα και ξηρη τροφουλα το ιδιο καλη με τα μικρουτσικα για τα οποια με αφηνουν στο ραφι και δε με παιρνουν γιατι ειμαι λεει "αναπηρο" και δεν θελουν ...
Να εκτιμουν το οτι δε κανω ζημιουλες και δε πολυ κινουμαι και ειμαι βολικο, ιδιως για τρελους με τα κομπιουτερ ντραμερ και αλλους με πολλα καλωδια, εγω ειμαι το γατακι που δε θα τα μασουλησω ποτέ!
Μια ιση θεση με τα αλλα γατακια γιατι ειμαι καλυτερο, αυτα κανουν του κοσμου τις ζημιες ενω εγω ειμαι ησυχο και χουρχουρικο!
Αμε πως... οχι παιζουμε...!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Titikaki
Νεοφερμένο μέλος

Καρδια μουυυυυυυυυυυυ!! τι χοντρουλακι ειναι αυτο?!? Ολα τα μωρουλακια μας αξιζουν ισες ευκαιριες και ομοια μεταχειριση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τους αναισθητους, τους απαθεις και τους αδιαφορους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Μαναράκι είσαι κουκλί. Να βρεις το πιο όμορφο σπίτι. Τα τυφλά γατάκια είναι ιδανικά και για ανθρώπους που δεν θέλουν να τρεχουν σαν τρελά στο σπίτι.![]()
Μηπως ξεχνας την Μπιζου;;;

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool