Είναι άρρωστος;;

kostasios

Νεοφερμένο μέλος

Ο kostasios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
καλησπερα... σημερα προσεξα στον γατουλη μου που ειναι 2,5 μηνων οτι μετα την επισκεψη του στην τουαλετα ο πισινος του αντι να στεγνος μετα τα κακουλια του παραμενει υγρος... ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω...

εχει παει εδω και αρκετες ωρες στην τουαλετα αλλα παραμενει υγρος... συμβαινει τιποτα?? τα κακα του ειναι φυσιολογικα.. οσο μπορω να καταλαβω... για πειτε τι να κανω??
τον εχω μια βδομαδα και δεν εχω αλλαξει καθολου την διατροφη του αλλα πρωτη φορα ειναι υγρος ο ποπος του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει παρει ζελ για αποπαρασίτωση ο Marley;
Δεν λέω οτι μπορει να φταιει αυτό, δεν έχω ιδέα, απλά για να βοηθήσουν ευκολοτερα οι ειδικοί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν εννοεις για την αμπουλα που πρεπει να τον βαζω καθε μηνα ναι την εχει παρει..

Δεν εννοω την αμπούλα αλλά εσωτερική αποπαρασίτωση για τα σκουληκάκια του εντερου.

ναι.. εχει παρει και απο αυτο!!

τα εμβολια τα εχει κανει?

:(:(:(:(ναι!!

Να πω την αλήθεια δεν καταλάβα κι ακριβώς:confused::redface:. Αν είναι βρώμικος απλά καθάρισε τον με βαμβακάκι. Τα μικρά πολλές φορές δεν είναι πολύ επιμελή με την τουαλέτα τους και θέλουν λίγη παραπάνω φροντίδα. Αν κατά τ' άλλα είναι καλά δεν πιστεύω να είναι άρρωστος,το ποοολύ πολύ κανένα τοπικό ερεθισμό.
Κώστα, δε θυμάμαι αν μας είπες. Τον πήρες στο γιατρό από την μέρα που τον έφερες σπίτι; Το πρώτο εμβόλιο θέλει επανάληψη μετά από 20 μερες και σε κάθε περίπτωση μια επίσκεψη στον κτηνίατρο είναι πάντα μια καλή ιδέα για ένα καινούριο γατάκι;). Θα σου δώσει και κάποιες βασικές πληροφορίες για το πώς να προσέχεις την υγεία του, τι χρειάζεται, ποια σημάδια πρέπει να σε ανησυχούν κτλ

η γατούλα μου εχει σπυρακι στο κεφαλι!

καλησπερα παιδια. το νεφελουλι μου εβγαλε ενα σπυρακι στο κεφαλι, αρκετα σκληρο και μικρο.

εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι?

πηρα τον κτηνιατρο και μου ειπε οτι μπορει να ειναι ειτε αποστημα ειτε να εχει χτυπησει καπου και να ειναι καρούμπαλο.

την πηγα τελικα απο κει και επειδη η νεφελη φρικαρει στη μυρωδια του σκυλου την εξετασε στο αυτοκινητο!

της κραταγα εγω το κεφαλακι κ ο γιατροσ το ψηλαφησε, μαλιστα το πιεσε κιολας να δει αν θα βγαλει υγρο αλλα δεν εβγαλε και μου ειπε οτι ειναι μαλλον καρουμπαλακι και να προσεξω να δω μηπως μεγαλωσει με τον καιρο γιατι τοτε θα ειναι αποστημα.

εχετε ξανασυναντησει τιποτα παρόμοιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λογικά θα σου απαντήσει και κάποιος γιατρός....:)

Αλλά αν θες την γνώμη μου... από την στιγμή που δεν έβγαλε τίποτα, είναι ο εαυτός του... συνεχίζει να κάνει αυτά που έκανε.. μάλλον είναι ένα συνηθισμένο καρούμπαλο.. Άλλωστε αφού βγάζουμε και εμείς.. λογικό είναι όταν χτυπάνε κάπου να βγάζουν και αυτά!!;)

Επίσης μπορεί να είναι λιπωματάκι.. πάλι ακίνδυνο άν δεν μεγαλώνει άλλο και μείνει σταθερό... αλλά από μακριά.... δεν μπορώ να σου πω..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορει να ειναι καποιο αιματωμα(καρουμπαλο) αλλα και καποιο αποστημα που δεν εχει ωριμασει ακομα:hmm: τι ηληκια εχει η γατα σου? αν ειναι αρκετα μεγαλη μπορει να ειναι και κανα λιπωματακι. Αν δεν δειχνει να την επηρεαζει πολυ μαλλον δεν ειναι κατι ανησυχητικο, απλως θα πρεπει να την παρακολουθεις:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back