kostasios
Νεοφερμένο μέλος
εχει παει εδω και αρκετες ωρες στην τουαλετα αλλα παραμενει υγρος... συμβαινει τιποτα?? τα κακα του ειναι φυσιολογικα.. οσο μπορω να καταλαβω... για πειτε τι να κανω??
τον εχω μια βδομαδα και δεν εχω αλλαξει καθολου την διατροφη του αλλα πρωτη φορα ειναι υγρος ο ποπος του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Δεν λέω οτι μπορει να φταιει αυτό, δεν έχω ιδέα, απλά για να βοηθήσουν ευκολοτερα οι ειδικοί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasios
Νεοφερμένο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
kostasios
Νεοφερμένο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
kostasios
Νεοφερμένο μέλος

ναι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος

. Αν είναι βρώμικος απλά καθάρισε τον με βαμβακάκι. Τα μικρά πολλές φορές δεν είναι πολύ επιμελή με την τουαλέτα τους και θέλουν λίγη παραπάνω φροντίδα. Αν κατά τ' άλλα είναι καλά δεν πιστεύω να είναι άρρωστος,το ποοολύ πολύ κανένα τοπικό ερεθισμό.Κώστα, δε θυμάμαι αν μας είπες. Τον πήρες στο γιατρό από την μέρα που τον έφερες σπίτι; Το πρώτο εμβόλιο θέλει επανάληψη μετά από 20 μερες και σε κάθε περίπτωση μια επίσκεψη στον κτηνίατρο είναι πάντα μια καλή ιδέα για ένα καινούριο γατάκι
. Θα σου δώσει και κάποιες βασικές πληροφορίες για το πώς να προσέχεις την υγεία του, τι χρειάζεται, ποια σημάδια πρέπει να σε ανησυχούν κτλΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefelouli
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα παιδια. το νεφελουλι μου εβγαλε ενα σπυρακι στο κεφαλι, αρκετα σκληρο και μικρο.
εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι?
πηρα τον κτηνιατρο και μου ειπε οτι μπορει να ειναι ειτε αποστημα ειτε να εχει χτυπησει καπου και να ειναι καρούμπαλο.
την πηγα τελικα απο κει και επειδη η νεφελη φρικαρει στη μυρωδια του σκυλου την εξετασε στο αυτοκινητο!
της κραταγα εγω το κεφαλακι κ ο γιατροσ το ψηλαφησε, μαλιστα το πιεσε κιολας να δει αν θα βγαλει υγρο αλλα δεν εβγαλε και μου ειπε οτι ειναι μαλλον καρουμπαλακι και να προσεξω να δω μηπως μεγαλωσει με τον καιρο γιατι τοτε θα ειναι αποστημα.
εχετε ξανασυναντησει τιποτα παρόμοιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αλλά αν θες την γνώμη μου... από την στιγμή που δεν έβγαλε τίποτα, είναι ο εαυτός του... συνεχίζει να κάνει αυτά που έκανε.. μάλλον είναι ένα συνηθισμένο καρούμπαλο.. Άλλωστε αφού βγάζουμε και εμείς.. λογικό είναι όταν χτυπάνε κάπου να βγάζουν και αυτά!!

Επίσης μπορεί να είναι λιπωματάκι.. πάλι ακίνδυνο άν δεν μεγαλώνει άλλο και μείνει σταθερό... αλλά από μακριά.... δεν μπορώ να σου πω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
τι ηληκια εχει η γατα σου? αν ειναι αρκετα μεγαλη μπορει να ειναι και κανα λιπωματακι. Αν δεν δειχνει να την επηρεαζει πολυ μαλλον δεν ειναι κατι ανησυχητικο, απλως θα πρεπει να την παρακολουθεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool