Είναι έγκυος;

penyamy

Νεοφερμένο μέλος

Η penyamy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
καλησπερα να κανω μια ερωτηση? Αν η γατα ειναι εγκυος ποσο κραταει η εγκυμοσύνη γιατι ξεχασα. Και αν ΔΕΝ ειναι εγκυος υπαρχει περιπτωση να συμπεριφερεται αναλόγως? Δηλ να ψαχνει φωλια?

Σχετικά με αυτό έχω και εγώ μια ερώτηση. Έχω μια γάτα που το έσκασε από το σπίτι πριν ένα μήνα περίπου και γύρισε την επόμενη μέρα. Μετά από κάποιο καιρό άρχισε να παχαίνει και νομίζω ότι έψαχνε διάφορα μέρη του σπιτιού. Έκανε και 2 εμετούς. Α, και όταν έφυγε ήταν περίπου 7 μηνών. Είναι τελικά έγκυος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με έναν υπέρηχο λογικά θα φανεί. :) Αν είχε οίστρο....
Απο το ίντερνετ... λίγο δύσκολο. Είναι σε σωστή ηλικία πάντως.
Αφού ζευγάρωσε με άγνωστο γάτο, καλό θα ήταν να της γίνουν εξετάσεις αίματος για aids και λευχαιμία. (σε κανα 6μηνο βέβαια)
(οι εμετοί είναι πολύ συχνοί στις γάτες, και δεν έχουν καμία συσχέτιση με εγκυμοσύνη πχ όπως σε μας)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

penyamy, καλώς ήρθες. Μετέφερα την απορία σου σε νέο θέμα για να την δουν όλοι.

Έτσι όπως το περιγράφεις είναι πολύ πιθανόν να είναι έγκυος η γατούλα σου. Φυσικά ακριβή απάντηση θα πάρεις μόνο από κτηνίατρο που θα την εξετάσει (ή όταν γεννήσει).:confused: Καλό θα είναι να τη δει κάποιος, γιατί μου φαίνεται λίγο μικρούλα για γεννητούρια.

Οι εμετοί δε νομίζω να σχετίζονται με την πιθανή εγκυμοσύνη. :hmm:
Συμφωνώ με τις εξετάσεις που προτείνει η Τζούλια.

Ευχαριστώ πολύ για την δημοσίευση που μου έκανες:)!

Σε ένα βιβλίο διάβασα ότι οι γάτες μπορούν να μείνουν έγκυες από τον 7ο μήνα οπότε δεν είναι τόσο απίθανο η γάτα μου να μείνει έγκυος σε αυτή την ηλικία. Άλλωστε διάβασα ότι μια φορά ήταν μια γάτα που έφυγε από το παράθυρο του σπιτιού της και μετά 5 λεπτά γύρισε πάλι πίσω και μετά από 1-2 μήνες γέννησε 3 γατάκια.

Ευχαριστώ πολύ για την δημοσίευση που μου έκανες:)!

Σε ένα βιβλίο διάβασα ότι οι γάτες μπορούν να μείνουν έγκυες από τον 7ο μήνα οπότε δεν είναι τόσο απίθανο η γάτα μου να μείνει έγκυος σε αυτή την ηλικία. Άλλωστε διάβασα ότι μια φορά ήταν μια γάτα που έφυγε από το παράθυρο του σπιτιού της και μετά 5 λεπτά γύρισε πάλι πίσω και μετά από 1-2 μήνες γέννησε 3 γατάκια.

Α, και έχω μια foto δίπλα για να καταλάβετε αν είναι έγκυος.

Αν ειναι εγκυος,θα ειναι στον πρωτο μηνα κυησης;Μπορεις να δεις τις θηλες της,ειναι πρησμενες;Θα πρεπει να τη δει γιατρος.Οι γατες μπορει να εγκυμονουν κι απο πεντε μηνων ακομα,ειναι βεβαια επικινδυνο για την υγεια τους.Θα σε συμβουλευα να την πας αμεσα σε καποιο γιατρο.Ειναι εμβολιασμενη και αποπαρασιτωμενη;

Ναι!:) Είναι!:)

Αν οι θηλες τις ειναι πρησμενες ειναι ενα πρωτο σημαδι οτι ειναι εγκυος.Αν δεν εχεις καπου να δωσεις τα γατακια,μπορεις ακομα να τη στειρωσεις.Αλλιως αρχισε να ψαχνεις σπιτια για τα μικρουλια.Πρεπει επισης να τη δει γιατρος για να της δωσει ισως καποιο συμππληρωμα βιταμινων,και καταλληλη τροφη για εγκυες γατες.Μακαρι να βγουν καλα τα γατακια και να μην την κολλησαν τιποτα τα αρσενικα που ζευγαρωσε...

Βασικά, αν τα γατάκια είναι μέχρι 3 θα τα κρατήσω!

οι θηλές της είναι λίγο πρησμένες.

και όταν πάω τις πιάσω νιαουρίζει, γρατζουνάει και τραβιέται.

Αν είναι 5? Θα σε συμβούλευα να ψάξεις κανα σπιτάκι για σιγουριά...
Μετά 4 γάτες είναι ΠΟΛΥ δουλειά, ξαναείχες γάτα? Μένεις σε δικό σου διαμέρισμα, γιατί αν νοικιάζεις μπορεί να έχεις θέμα...

Επίσης αν θα θελήσεις να πηγαίνεις διακοπές θα τις παίρνεις μαζί σου?
Και τέλος για να μην σε ταράξω και πολύ... να ξέρεις ότι σε 5 μήνες τα παιδιά, τα αρσενικά θα μπορούν να ζευγαρώσουν με την μάνα ή με τις αδελφούλες τους.. δηλ... θα βρεθείς με 10 γάτες ανετα σε 1 χρόνο, αν δεν στειρωσεις την μάνα τουλάχιστον μολις απογαλακτιστούν.

Καλή τύχη anyway.:)

1) Βασικά δεν είμαι ενήλικας είμαι 12 χρονών οπότε ζω με τους γονείς μου.
2) Τα γατάκια θα τα δώσω σε ένα pet shop όπου εκεί θα τα πάρει μια άλλη οικογένεια.
3) Δεν θα στειρώσω την γατούλα μου γιατί δεν θέλω!

Αυτά. Είμαι σίγουρη πως συγκλονίστηκες όταν έμαθες ότι είμαι μόλις 12 ετών.:D

Juls u r haunted!!! :P:P:P:lol::lol::lol:

what???:hmm:

1) Βασικά δεν είμαι ενήλικας είμαι 12 χρονών οπότε ζω με τους γονείς μου.
2) Τα γατάκια θα τα δώσω σε ένα pet shop όπου εκεί θα τα πάρει μια άλλη οικογένεια.
3) Δεν θα στειρώσω την γατούλα μου γιατί δεν θέλω!

Αυτά. Είμαι σίγουρη πως συγκλονίστηκες όταν έμαθες ότι είμαι μόλις 12 ετών.:D

Δεν συγκλονίστηκα με σένα, αλλά με την τύχη που θα έχουν τα άμοιρα τα γατάκια.

Κάνε ότι θες κοριτσάκι μου...

Θα κρατησεις και αυτα και τα επομενα γατακια;Γιατι αν εμεινε εγκυος απο το πρωτο της οιστρο θα κανει δυο γεννες το χρονο τουλαχιστον.:confused:

Όχι βρε, είπε ότι θα τα δώσει στο πετ σοπ.

Α, μάλιστα. Τώρα... ησυχάσαμε! :blink:

Ξερετε πολλα πετ σοπ που να πουλανε κεραμιδογατα?:hmm::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back