penyamy
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα να κανω μια ερωτηση? Αν η γατα ειναι εγκυος ποσο κραταει η εγκυμοσύνη γιατι ξεχασα. Και αν ΔΕΝ ειναι εγκυος υπαρχει περιπτωση να συμπεριφερεται αναλόγως? Δηλ να ψαχνει φωλια?
Σχετικά με αυτό έχω και εγώ μια ερώτηση. Έχω μια γάτα που το έσκασε από το σπίτι πριν ένα μήνα περίπου και γύρισε την επόμενη μέρα. Μετά από κάποιο καιρό άρχισε να παχαίνει και νομίζω ότι έψαχνε διάφορα μέρη του σπιτιού. Έκανε και 2 εμετούς. Α, και όταν έφυγε ήταν περίπου 7 μηνών. Είναι τελικά έγκυος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν είχε οίστρο....Απο το ίντερνετ... λίγο δύσκολο. Είναι σε σωστή ηλικία πάντως.
Αφού ζευγάρωσε με άγνωστο γάτο, καλό θα ήταν να της γίνουν εξετάσεις αίματος για aids και λευχαιμία. (σε κανα 6μηνο βέβαια)
(οι εμετοί είναι πολύ συχνοί στις γάτες, και δεν έχουν καμία συσχέτιση με εγκυμοσύνη πχ όπως σε μας)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Έτσι όπως το περιγράφεις είναι πολύ πιθανόν να είναι έγκυος η γατούλα σου. Φυσικά ακριβή απάντηση θα πάρεις μόνο από κτηνίατρο που θα την εξετάσει (ή όταν γεννήσει).
Καλό θα είναι να τη δει κάποιος, γιατί μου φαίνεται λίγο μικρούλα για γεννητούρια.Οι εμετοί δε νομίζω να σχετίζονται με την πιθανή εγκυμοσύνη.

Συμφωνώ με τις εξετάσεις που προτείνει η Τζούλια.
penyamy
Νεοφερμένο μέλος
!Σε ένα βιβλίο διάβασα ότι οι γάτες μπορούν να μείνουν έγκυες από τον 7ο μήνα οπότε δεν είναι τόσο απίθανο η γάτα μου να μείνει έγκυος σε αυτή την ηλικία. Άλλωστε διάβασα ότι μια φορά ήταν μια γάτα που έφυγε από το παράθυρο του σπιτιού της και μετά 5 λεπτά γύρισε πάλι πίσω και μετά από 1-2 μήνες γέννησε 3 γατάκια.
penyamy
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για την δημοσίευση που μου έκανες!
Σε ένα βιβλίο διάβασα ότι οι γάτες μπορούν να μείνουν έγκυες από τον 7ο μήνα οπότε δεν είναι τόσο απίθανο η γάτα μου να μείνει έγκυος σε αυτή την ηλικία. Άλλωστε διάβασα ότι μια φορά ήταν μια γάτα που έφυγε από το παράθυρο του σπιτιού της και μετά 5 λεπτά γύρισε πάλι πίσω και μετά από 1-2 μήνες γέννησε 3 γατάκια.
Α, και έχω μια foto δίπλα για να καταλάβετε αν είναι έγκυος.
moukelis
Επιφανές μέλος
penyamy
Νεοφερμένο μέλος
Είναι!
moukelis
Επιφανές μέλος
penyamy
Νεοφερμένο μέλος
penyamy
Νεοφερμένο μέλος
penyamy
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μετά 4 γάτες είναι ΠΟΛΥ δουλειά, ξαναείχες γάτα? Μένεις σε δικό σου διαμέρισμα, γιατί αν νοικιάζεις μπορεί να έχεις θέμα...
Επίσης αν θα θελήσεις να πηγαίνεις διακοπές θα τις παίρνεις μαζί σου?
Και τέλος για να μην σε ταράξω και πολύ... να ξέρεις ότι σε 5 μήνες τα παιδιά, τα αρσενικά θα μπορούν να ζευγαρώσουν με την μάνα ή με τις αδελφούλες τους.. δηλ... θα βρεθείς με 10 γάτες ανετα σε 1 χρόνο, αν δεν στειρωσεις την μάνα τουλάχιστον μολις απογαλακτιστούν.
Καλή τύχη anyway.

penyamy
Νεοφερμένο μέλος
2) Τα γατάκια θα τα δώσω σε ένα pet shop όπου εκεί θα τα πάρει μια άλλη οικογένεια.
3) Δεν θα στειρώσω την γατούλα μου γιατί δεν θέλω!
Αυτά. Είμαι σίγουρη πως συγκλονίστηκες όταν έμαθες ότι είμαι μόλις 12 ετών.

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

penyamy
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
1) Βασικά δεν είμαι ενήλικας είμαι 12 χρονών οπότε ζω με τους γονείς μου.
2) Τα γατάκια θα τα δώσω σε ένα pet shop όπου εκεί θα τα πάρει μια άλλη οικογένεια.
3) Δεν θα στειρώσω την γατούλα μου γιατί δεν θέλω!
Αυτά. Είμαι σίγουρη πως συγκλονίστηκες όταν έμαθες ότι είμαι μόλις 12 ετών.![]()
Δεν συγκλονίστηκα με σένα, αλλά με την τύχη που θα έχουν τα άμοιρα τα γατάκια.
Κάνε ότι θες κοριτσάκι μου...
moukelis
Επιφανές μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool