Είναι ή όχι έγκυος;

ΟΚ,θα περιμενουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και σε λιγο αλλες σημερινες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα1.jpg
    Εικόνα1.jpg
    37 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Εικόνα1f.jpg
    Εικόνα1f.jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 50
  • P1010337.JPG
    P1010337.JPG
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 39
Εμενα παντως για σιαμ μου φαινονται!;)

ωραια!
Ενταξει ειναι δεν ειναι δεν με πειραζει καθολου. Αλλωστε δε τις εχω επειδη ειναι Σιαμ..:happy:

Εχω φαει μουτζα.. δε παιζει... :(
Η μικρη η Μινη.... εχει οιστρο...:eek: Τωρα πρεπει να ζευγαρωσει ετσι?:cry:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :/::blink:

καλα δεν υπάρχει ''πρέπει'' σε αυτά νομίζω,μπορείς να το αποφύγεις και νομίζω θα ήταν και το καλύτερο

Πραγματικα διλ.κατι πρεπει να κανεις για να αποφυγεις καταστασεις...:hmm:

Το καλύτερο θα ήταν δεν λες τίποτα...
Δεν λέει να γεννήσει κι αυτή... Δε περίμενα να έχει οίστρο τώρα... Έχει λυσαξει...

Νομίζω πως πρέπει να ζευγαρώνουν γιατί αλλιώς δημιουργείτε πρόβλημά..???

Πραγματικα διλ.κατι πρεπει να κανεις για να αποφυγεις καταστασεις...:hmm:

να τινάξω τα μυαλά μου λέω!! Αστειεύομαι...
Μα καλά ολες μαζι?? Σε λιγο θα θελει και η 3η και εκει να με δω..
Και τωρα δε γινεται στειρωσει?? Αντε και καλα μου ξενυχτια..:redface:

Νομίζω πως πρέπει να ζευγαρώνουν γιατί αλλιώς δημιουργείτε πρόβλημά..???

Το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί αν ζευγαρώσει, θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.:/:
Μη φοβάσαι, δεν πρόκειται να πάθει πυομήτρα για μια φορά. Ούτως ή άλλως δεν είχες προγραμματίσει τις στειρώσεις τους για το Δεκέμβρη;

Το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί αν ζευγαρώσει, θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.:/:
Μη φοβάσαι, δεν πρόκειται να πάθει πυομήτρα για μια φορά. Ούτως ή άλλως δεν είχες προγραμματίσει τις στειρώσεις τους για το Δεκέμβρη;

Δεν εχω κανονισει με γιατρο αλλα ναι μπορω να τη στειρωσω..
Δηλ δεν υπαρχει προβλημα να εχει οιστρο και να στειρωθει? Την εχει πιασει τρελα. :confused:

Ναι, μπορεί να στειρωθεί και κατά τη διάρκεια του οίστρου. Πολλοί κτηνίατροι προτιμούν να περάσει πρώτα, αλλά αν υπάρχει ανάγκη (και νομίζω πως αυτό συμβαίνει στην περίπτωσή σου, αφού δεν μπορείς να την περιορίσεις μέσα), η εγχείρηση μπορεί να γίνει κανονικά.

Ναι, μπορεί να στειρωθεί και κατά τη διάρκεια του οίστρου. Πολλοί κτηνίατροι προτιμούν να περάσει πρώτα, αλλά αν υπάρχει ανάγκη (και νομίζω πως αυτό συμβαίνει στην περίπτωσή σου, αφού δεν μπορείς να την περιορίσεις μέσα), η εγχείρηση μπορεί να γίνει κανονικά.
Μεσα την εχω αφου εξω περιμενει ο κυριος να ζευγαρωσει...
Οκ ευχαριστω θα παρω να κανονισω..

Το λέω, επειδή έγραψες παραπάνω πως δεν είναι πάντα κλειστή η πόρτα και μπαίνει μέσα ο αρσενικός... εκτός κι αν τα θυμάμαι λάθος. Πάντως να έχεις το νου σου, γιατί τώρα αυτός περιμένει την πρώτη ευκαιρία για να μπει μέσα.

Μεσα την εχω αφου εξω περιμενει ο κυριος να ζευγαρωσει...
Οκ ευχαριστω θα παρω να κανονισω..
Συν τοις αλλοις δεν ξερεις τι αρρωστιες μπορει να κουβαλαει ο καθε αδεσποτος που την ζευγαρωνεις...:(αυτο που το βαζεις?:hmm:

Ηταν ανοιχτη η πορτα, τον χειμωνα ειναι κλειστα. Ε τι να πω... εκτος αν η μανα μου κανει παλι το θαυμα της....
Εχω τα παντα κλειστα ουτε κουνουπι δε μπαινει... Αν και νομιζω πως ο γατος καποιου ειναι γιατι ειναι θεοχοντρος και δε φενεται ταλειπωρημενος. Εκτος αυτου ειναι ο μονος που εχει μεινει στη γειτονια μου απο τα 10 που υπηρχαν. Αλλα δε ξερω πιανου ειναι...
Απο Δευτερα θα δω για γιατρο...

Ηταν ανοιχτη η πορτα, τον χειμωνα ειναι κλειστα. Ε τι να πω... εκτος αν η μανα μου κανει παλι το θαυμα της....
Εχω τα παντα κλειστα ουτε κουνουπι δε μπαινει... Αν και νομιζω πως ο γατος καποιου ειναι γιατι ειναι θεοχοντρος και δε φενεται ταλειπωρημενος. Εκτος αυτου ειναι ο μονος που εχει μεινει στη γειτονια μου απο τα 10 που υπηρχαν. Αλλα δε ξερω πιανου ειναι...
Απο Δευτερα θα δω για γιατρο...
Νομιζω πως αυτο ειναι το καλυτερο:up:;)...

Τα μηνύματα για τις τιμές κτηνιάτρων μεταφέρθηκαν σε νέο θέμα εδώ.:)

ευχαριστω πολυ...
Να σας ζαλισω και με κατι αλλο?
Λοιπον... σημερα το κοριτσακι μου ασχετα του οτι εχει ξεσυκωσει τη γειτονια με τις φωνες της δεν σταματαει να κανει πιπι στο κρεβατι μου. (παει καινουργιο παπλωμα)
Τι να κανω να το σταματησει?? Μηπως αν βρω εναν στειρωμενο γατο, κανει τιποτα? :(

Μπα... δεν νομίζω, αυτή θέλει άνδρα... και ο στειρωμένος δεν είναι... είναι σαν να της πας θηλυκό.:hmm:
Υπομονή μόνο.. και μακριά απο κουβέρτες, παπλώματα κλπ κλπ...

Λογικά σε μερικές μέρες θα της περάσει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back