Είναι ή όχι έγκυος;

ευχαριστω για τη συμπαρασταση!!!!:lol:
Ναι και εγω προσεχω να μην βγαινουν εξω γαιτι καραδοκει ο Αντρας και θα εχω 3 γατες εγκυες μετα.. και ποιος μας πιανει. Τις αγαπαω οσο τιποτα αλλο.. Δε μπορω να τις αφησω μονες ουτε μιση μερα.. :redface:
Ενταξει μαζι μου δε νευριαζει πια. 2 φορες το κανε και τελος.
Με τις αλλες δυο τσαντιζεται.. Ισως να εχει πλησιασι πολυ η ωρα της γεννας και γι αυτο..
Ειναι τελειο... αισθανομαι τα γατακια να κουνιουνται μεσα στη κοιλιτσα της.. και αυτη ανοιγει πιο πολυ τα ποδαρακια της για να τη χαιδεψω στη κοιλια..
Παλι γιαγια θα γινω!!
Θα ανεβασω φωτο οταν γεννηθουν να τα δειτε.. Ειμαι σιγουρη πως θα ειναι ζουζουνια!!:up:
Να`ξερες ποσο σε ζηλευωωωωωωωωωωω
:up:
αλλα που τετοιες πολυτελειες τωρα...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι τελειο... αισθανομαι τα γατακια να κουνιουνται μεσα στη κοιλιτσα της.. και αυτη ανοιγει πιο πολυ τα ποδαρακια της για να τη χαιδεψω στη κοιλια..
Παλι γιαγια θα γινω!!
Θα ανεβασω φωτο οταν γεννηθουν να τα δειτε.. Ειμαι σιγουρη πως θα ειναι ζουζουνια!!:up:
Να προσεχείς όταν χαιδεύεις την κοιλίτσα της να το κάνεις πολύ απαλά γιατί τα μωράκια σ αυτή τη φάση ειναι πολύ ευαίσθητα κ καλό ειναι να την απομονώσεις από τα άλλα γατάκια σου ειδικά όταν θα γεννηθουν τα μωρα. Θα περιμένουμε τις φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να προσεχείς όταν χαιδεύεις την κοιλίτσα της να το κάνεις πολύ απαλά γιατί τα μωράκια σ αυτή τη φάση ειναι πολύ ευαίσθητα κ καλό ειναι να την απομονώσεις από τα άλλα γατάκια σου ειδικά όταν θα γεννηθουν τα μωρα. Θα περιμένουμε τις φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου:up:
Ναιιιιιιιιιιιιιιι αν και τωρα ηθελα να την εβλεπα ...με την κοιλιτσα:D:P

δεν μενει μονη της... Αμα δεν ειμαστε στο ιδιο δωματιο και την εχω μονη της αλλου κλαιει.. δεν μπορω να την ακουω να κλαιει μου σπαραζει τη καρδια..
Οταν ειχαν γεννησει και οι δυο μαζι φροντιζαν η μια τα γατακια της αλλης. Τωρα που θα γεννησει μονο η μια δεν ξερω την αντιδραση της Μινης μου απεναντι στα μωρα της μανας της, ποσο μαλλον τησ μικροτερης που ειναι 6 μηνων.Βλεπωντας και κανοντας..
Ναι ειμαι προσεχτικη με την κοιλιτσα της το ξερω οτι μπορει να τραυματιστει καποιο μωρο αν δε προσεχω..
καλοδεχουμενη zorica!! ελα να μας δεις.. σαν μπαουλο ειναι η κοιλιτσα της.!!!

δεν μενει μονη της... Αμα δεν ειμαστε στο ιδιο δωματιο και την εχω μονη της αλλου κλαιει.. δεν μπορω να την ακουω να κλαιει μου σπαραζει τη καρδια..
Οταν ειχαν γεννησει και οι δυο μαζι φροντιζαν η μια τα γατακια της αλλης. Τωρα που θα γεννησει μονο η μια δεν ξερω την αντιδραση της Μινης μου απεναντι στα μωρα της μανας της, ποσο μαλλον τησ μικροτερης που ειναι 6 μηνων.Βλεπωντας και κανοντας..
Ναι ειμαι προσεχτικη με την κοιλιτσα της το ξερω οτι μπορει να τραυματιστει καποιο μωρο αν δε προσεχω..
καλοδεχουμενη zorica!! ελα να μας δεις.. σαν μπαουλο ειναι η κοιλιτσα της.!!!
Διστιχως ειμαι λιγακι μακριουτσικα...πιστευω πως και παλι μαζι θα τα φροντιζουν...το εχω δει πολλες φορες στα γατακια που εχω ελευθερα στο κτημα...παντα αδερφες και μανα-κορη μαζι κοιτανε τα μωρα:up:;)

Εμμα έχεις δύο Σιαμακια κ ένα κεραμυδάκι;

Εμμα έχεις δύο Σιαμακια κ ένα κεραμυδάκι;
Μαλλον Σιαμ ειναι. Αυτο προσπαθω να βρω τωρα. Ειδα κατι φωτο με Σιαμ και εχουν κοντο τριχωμα αλλα οι δικες μου οχι.
Anyway ναι 2 Σιαμ και ενα μαυρο γατακι 6 μηνων. ειναι και στις φωτο και οι 3.. Το μαυρακι ειναι παιδι της μιας. και τα 3 θυληκα!! Πηξαμε στις γυναικες εδω!

Μαλλον Σιαμ ειναι. Αυτο προσπαθω να βρω τωρα. Ειδα κατι φωτο με Σιαμ και εχουν κοντο τριχωμα αλλα οι δικες μου οχι.
Anyway ναι 2 Σιαμ και ενα μαυρο γατακι 6 μηνων. ειναι και στις φωτο και οι 3.. Το μαυρακι ειναι παιδι της μιας. και τα 3 θυληκα!! Πηξαμε στις γυναικες εδω!
Γιατι λες μαλλον Σιαμ ειναι?Σου τα εχουν κανει δωρο?

Τη μεγαλη τη Φοφικο που ειναι 2 χρονων σχεδον μου την χαρισαν. Στην αγγελια εγραφε Σιαμ. Αλλα απο κατι αρθρα που διαβασα εδω λενε οτι η Σιαμ ειναι κοντοτρυχη. Εμενα δεν ειναι κοντοτρυχες. Εδικα η Μινη που ειναι 1ετους ειναι σαν αρκουδιτσα. Εχει πλουσιο τριχωμα. Επεισης σε ενα αλλο αρθρο υπαρχεια μια γατα που ειναι ιδια με την Σιαμ απλα εχει πολυ τριχωμα και ονομαζεται καπως αλλιως.:/:

την γατα Βιαρμανιας που μοιαζει με την Σιαμ την βρηκα εδω.
https://www.mypetz.gr/threads/Γάτα-Βιρμανίας.219073/
ενω τη Σιαμ εδω: https://www.mypetz.gr/threads/Σιάμ.219036/
Οι δικες μου σιγουρα δεν εχουν τη μουσουδα που ειναι ''πεταχτη'' και το τριχωμα της Σιαμ.

Εμμα τα Βιρμανιας εχουν και λευκα γαντακια,και ειναι ημιμακρυτριχα.Και τις δυο αυτος ο νεαρος σου τις εδωσε;Χαρτια δεν ειχαν;

την γατα Βιαρμανιας που μοιαζει με την Σιαμ την βρηκα εδω.
https://www.mypetz.gr/threads/Γάτα-Βιρμανίας.219073/
ενω τη Σιαμ εδω: https://www.mypetz.gr/threads/Σιάμ.219036/
Οι δικες μου σιγουρα δεν εχουν τη μουσουδα που ειναι ''πεταχτη'' και το τριχωμα της Σιαμ.
Η μία που έχεις ειναι σίγουρα Σιάμ ειναι αυτη που κάθεται στον κόκκινο καναπε στην υπογραφή σου. Η άλλη η μικρή που κοιμάται μπορεί να ειναι ημίαιμη δεν είανι όλες οι σιαμ με τριγωνική μουρη υπάρχουν κ στοργγυλοπρόσωπες, επίσης σχεδόν όλες οι ράτσες έχουν χρωματιστά άκρα. Οδικός μου ειναι περσικός κ έχει τα λεγόμενα σημάδια Ιμαλαίων

Μπορεις να βαλεις μια δικη σου φωτο να δω λιγο καλυτερα?:hmm::)

Ασχετο.Ζορίτσα γιατι εβγαλες το Μάρκο απο το αβαταρ,βαλε τον να τον βλεπουμε...

Η πρωτη ειναι η Μινη. Η κορη της Φοφικο.
Η 2η ειναι η φοφικο.
Η Μινη εχει αρκετο τριχωμα και η Φοφικο λιγοτερο

Συνημμένα

• Εικόνα1m.jpg
    Εικόνα1m.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Εικόνα1jh.jpg
    Εικόνα1jh.jpg
    26,5 KB · Εμφανίσεις: 30
ελπιζω να το πετυχα
Εμμα νομίζω ειναι κλασικό Σιαμ αυτό:hmm: αυτο λες πως ειναι μακρύτριχο;

Ασχετο.Ζορίτσα γιατι εβγαλες το Μάρκο απο το αβαταρ,βαλε τον να τον βλεπουμε...
ασχετο -καλε σ`τον εβαλα πισω...
σχετικο-δεν μου λες,γιατι αρπαζεις απ`τα μουτρα το κοριτσι?:hmm:

Η πρωτη ειναι η Μινη. Η κορη της Φοφικο.
Η 2η ειναι η φοφικο.
Η Μινη εχει αρκετο τριχωμα και η Φοφικο λιγοτερο
καλε ετσι ειναι τα Σιαμ
ειναι κουκλια τα δικα σου...κοντοτριχα λενε οχι αυτα που δεν εχουν πλουσιο τριχωμα αλλα αυτα που η τριχα ειναι κοντη δεν ειναι μακρια:lol:;)ασχετο με την πικνοτητα...

Ο νεαρος μου εδωσε τη φοφικ. τα μονα χαρτια που μου εδωσε εινααι το βιβλιαριο με τα εμβολια. Η μινη γεννηθηκε απο την φοφικο αφου την ειχα εγω. Τη φοφικο την ζευγαρωσα με εναν σιαμεζο και γεννηθηκε η μινη.

καλε ετσι ειναι τα Σιαμ
ειναι κουκλια τα δικα σου...κοντοτριχα λενε οχι αυτα που δεν εχουν πλουσιο τριχωμα αλλα αυτα που η τριχα ειναι κοντη δεν ειναι μακρια:lol:;)ασχετο με την πικνοτητα...
εννοεις δεν ειναι τοσο μακρυα η τριαχα σαν του δικου σου...
μαλιστα...
Μακαρι να ειναι Σιαμ που τελικα μαλλον ειναι γιατι τα Σιαμεζακι που γεννηθηκαν (τα αδερφια της μινης τα εδωσα για οριτζιναλ Σιαμ, μην νομιζουν οτι τους κοροιδεψα!!!) αχαααα.. το βιβλιαριο λεει Σιαμ.. Δεν το ειχα δει φυσικα.. αρε στραβωμαρα που χω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back