Δανάη16661
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη16661
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ή στη γενιά σας, έτσι κάνετε;

Όσο για τα υπόλοιπα, να ξέρεις ότι όλοι οι άνθρωποι αλλάζουν και διαμορφώνουν απόψεις μεγαλώνοντας και αποκτώντας πείρα. Θα το διαπιστώσεις αυτό στη ζωή σου και δεν θα πιστεύεις, ότι σου συμβαίνει.

Είσαι σε μια ηλικία που όλοι μας αντιδρούσαμε σε ότι μας έλεγαν και είμασταν απόλυτοι στη γνώμη μας ή σε ότι αποκομίζαμε από τον περίγυρό μας.
Όταν ανοίξεις τα φτερά σου στη ζωή, θα χαίρεσαι που θα διαμορφώνεις την καθαρά δική σου άποψη, η οποία πολλές φορές πίστεψέ με, μπορεί να είναι και ίδια με αυτήν που ως τότε θεωρούσες απαράδεκτη.
Γι΄αυτό, προσπάθησε όσο το επιτρέπει η ηλικία σου, να επεξεργάζεσαι και μια διαφορετική άποψη.
Αυτά από εμένα.

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην αρχή ξεκίνησα να διαβάζω το τοπικ και είδα την απάντηση της Μουκελις και σκέφτομαι "τι γίνετε ρε γαμώτο; γιατί της την λέει έτσι;". Μπήκα στα τόπικ της Έμμας και ταράχτηκα κυριολεκτικά!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;
ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ;;
Δουλεύω από τα 17 μου και πληρώνω μόνη μου όλα μου τα έξοδα (καθώς και το σπίτι που νοικιάζω). Απλά δεν βγαίνω για καφέ 7 φορές την εβδομάδα. Μειώνω από 3 φορές την εβδομάδα σε μία φορά την εβδομάδα την βραδυνή μου έξοδο και τα βγάζω πέρα. Με χαμηλό μισθό να προσθέσω. Χωρίς την βοήθεια κανενός.
Λοιπόν, αυτά τα "δεν έχω δουλειά, δεν έχω λεφτά, δεν έχω χρόνο, δεν είμαι σε θέση, δεν μπορώ" για μένα δεν λένε τίποτα, και για όσους φυσικά συμφωνούνε με την άποψή μου. Δίνω σημασία στο ΘΕΛΩ και στο ΔΕΝ ΘΕΛΩ.
Οπότε, αν ήθελες Έμμα μου, και δουλειά θα είχες και οικονομικά καλά θα ήσουν. Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, το ξέρω, αλλά πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό τον ρυθμό. Και πρέπει επίσης να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Γιατί δεν ζήτησες βοήθεια από εδώ το φόρουμ για να στειρώσεις την γατούλα σου; Δεν νομίζω ότι θα σου γυρνούσανε τις πλάτες.
Οπότε, μετά από όλα όσα έχουν ειπωθεί παλαιότερα για τις γέννες της γατούλας σου, έρχεσε και ρωτάς στο φόρουμ "ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ". ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ. Κοροϊδευόμαστε !!!!
Τέλος πάντων, ας το παραβλέψουμε και ας μην το συνεχίσουμε.
Αν είναι έγκυος η γατούλα τελικά, τα γατάκια θα σε παρακαλούσα, προτείνω (και αν συμφωνούν βέβαια και τα άλλα μέλη) να τα δώσεις σε κάποιον που θα έχει χώρο στο σπίτι του να δεχτεί κι άλλα γατάκια, από μικρά φυσικά, για να δωθούν για υιοθεσία. Προσφέρομαι κι εγώ(αν και δεν έχω χώρο) να κρατήσω 1-2 μέχρι να υιοθετηθούν. Ή να κάνεις έκτρωση της γατούλας σου. Πήγαινε άμεσα στον κτηνίατρο όμως. Μην περιμένεις να γεννήσει για να καταλάβεις ότι ήταν έγκυος. Και ο Κτηνίατρος δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβει αν μια γάτα είναι έτοιμη να γεννήσει!! Δεν το πιστεύω αυτό με τίποτα!
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
2ον irene_marga
δουλευω απο τα 14 και το τι προβλημα εχω και δε δουλευω δε μπορεισ να τι ξερεις.. αλλα ισως να βοηθησει να κοψεις ταχητητα το οτι εχω ενα προβλημα υγειας και δουλεια να πιασω με τοσες φορες που χανω τον κοσμο γυρω μου απο ζαλαδες κτλ θα με διωξουν .. Και δεν βγαινω για καφε ουτε 1 φορα την εβδομαδα, ουτε πηγαινω για ποτο, ουτε για ψωνια. Και εχω μια χαρα χωρο για τα γατακια.Πιστευω οτι τα 400 τετραγωνικα τους ειναι αρκετα!
Για να τελειωνουμε εδω εγω υποφερω πιο πολυ απο εσας να τις βλεπω εγκυες τις γατες μου και ακομα πιο πολυ υποφερω οταν καποιος θελει να τα υοθετησει. Γιατι οπως και σε εσας μου ερχονται στο μυαλο ενα καρο πραγματα που μπορει να τους συμβουν αν πεσουν σε απανθρωπα χερια. Μια ζωη ειχα ζωα γατες, σκυλους κ.α κανεις δε μπορει να με κατηγορησει οτι δε τα αγαπαω και οτι δε νοιαζομαι. Αντιθετως. Το οτι δε καταφερα μεσα σε αναν χρονο να στειρωσω τη γατα μου δε με κανει κακια ουτε σημαινει πως δεν ενδιαφερομαι για εκεινες. Το τι ζορι μπορει να τραβαει ο καθενας δε το ξερετε. ΝΑΙ ημουν κατα της στειρωσης για οπως ειπε Δαναη δεν θα ηθελα ουτε εμενα να μου στερησουν το δικαιωμα της εγκυ\νης.
Πλεον δε λεω οτι ειμαι κατα αλλα ουτε και υπερ. Απλα ειναι κατι που πρεπει να γινει για να μην υποφερουν οι γατες αλλα ουτε και τα γατακια που ισως καποιος να τα υοθετησει και μετα να τα πεταξει. Εχω βγαλει γατες και σκυλους απο καδους και τους αχω παρει σπιτι μου ουκο λιγες φορες, επεισης ετρεχα για να τα γλυτωσω απο την ευθανασια.
Λοιπον σαν λεω οτι τα γατακια που θα γεννηθουν δε προκειται να βρεθουν απο τα δικα μου τουλαχιστον χερια σε καποιο καδο ή στον δρομο. Εχω εκανα το παν και βρηκα οικογενειες στα αλλα, το ιδιο θα κανω και τωρα.
Το οτι καποια στιγμη ειχαμε καποιο προβλημα και σας ειπα οτι επρεπε τα γατακια να φυγουν, εγινε, τελειωσε, περασε και δε προκειται να συμβη ξανα...
Αυτα... και με τον τσαμπουκα δε βγαινει λυση, ουτε με το να τη λετε η μια στην αλλη.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τα γατάκια που θα γεννήσει η γατούλα σου αν δεν τα δώσεις, θα τα κρατήσεις υποθέτω. Δεν θα επιβαρυνθείς οικονομικά;; Κι άλλα γατάκια μετά;;;
Αυτή τη σιγουριά του λόγου σου πάντως την είδα και στα προηγούμενα τόπικς σου και δεν θέλω να πιστέψω τίποτα απ όσα λες. Εγώ για τα γατάκια στεναχωριέμαι και κάνω όλο αυτό. Εσένα δεν σε ξέρω, ούτε πραγματικά θέλω να σε μάθω.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ετσι οπως τα λες μαλλον ειναι εγκυος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
emma, από τη στιγμή που κατανοείς το μέγεθος του προβλήματος και συμφωνείς με το ότι η στείρωση είναι η καλύτερη λύση, κάνε το όποτε νομίζεις ότι τα οικονομικά σου σού το επιτρέπουν. Κάνε και μια έρευνα αγοράς, υπάρχουν κτηνίατροι που στειρώνουν σε πολύ χαμηλές τιμές.
irene_marga, μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου και από το τι κάνεις ή τι θα έκανες εσύ. Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον εξωθούμε να τα βγάλει στη φόρα σε μια δημόσια συζήτηση.
Δανάη μου, είσαι πολύ μικρή για να γίνεσαι τόσο αυθάδης. Είσαι σε έναν χώρο όπου όλοι είναι μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι από σένα στο θέμα της γάτας. Και να ξέρεις ότι ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται.
Ζωή-κολορατούρα, ασ'το να πάει στο καλό και μην παιδεύεσαι άλλο... Δεν έχει νόημα.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά το αναφέρω αν θές το σκέφτεσαι.
julia
Διακεκριμένο μέλος
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασια πριν 1,5 μήνα περίπου είχε οίστρο οπότε ναι είναι έγκυος. Έπιασα τη κοιλίτσα της και ένιωσα τα μικρά. Δεν "κλωτσανε" έντονα οπότε από αυτά που θυμάμαι σε μισό μήνα περίπου ίσως και λιγότερο θα γεννήσει.
Τα μικρά από τη προηγούμενη γεννά τα έδωσα σε κάποιους που ενδιαφερθήκαν και ήταν μια χαρά άνθρωποι. Βεβαία τα πιο πολλά τα έδωσα σε γνωστούς, θειους, γείτονες κτλ.
Ευχαριστώ!!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Πάλι καλά να λες που έγινε ντόρος, σημαίνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για πέντε πράγματα. Με το καλό να γεννήσει η γατούλα.Λοιπόν μια ερώτηση έκανα και έγινε ντόρος κάθε φορά το ίδιο.. Κουραστικό κατάντησε..
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δανάη16661
Νεοφερμένο μέλος
..το μονο σιγουρο ειναι πως δεν δωσαμε λυση στο θεμα
..αα και οσο για τους υπολοιπους που εχουν αντηρησει με αυτο που λεω για την στειρωση δεν νομιζω πως φταιει η ηλικια μου..και συνεχιζω να πιστευω πως δεν εχεις κανενα δικαιωμα να ανακατεφτεις στην ζωη του αλλου ακομα και αν αυτος ο αλλος ειναι το κατοικιδιο σουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη16661
Νεοφερμένο μέλος

ευχομαι να ειναι ολα υγειης

αντε να ανοιξουμε κ αλλο θεμα για την ονομασια τους...με το καλο

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελπιζω να καταφερεις να βρεις σπιτια για τα γατακια,να μην ερθεις στη δυσκολη θεση που ηρθες την προηγουμενη φορα,και να μην συμβουν παλι τα ιδια με τη γατουλα σου,γιατι ειναι οπως ειδες δυσκολο και απο οικονομικης αποψης,και απο συναισθηματικης,και απο αποψη ευθυνων.Καλη τυχη.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλα δεν υπαρχει προβλημα τωρα που θα γεννησει. Αντιθετως αυτη τη φορα η μανα μου δεν εχει κανενα προβλημα. Γιατι αν θυμασαι moukelis η μανα μου ηταν ο λογος που επρεπε να φυγω μαζι με τις γατες...
σημερα αρχισε η Φοφικο (που ειναι εγκυος) να αγριευει στις αλλες 2 γατες μου.. και σε μενα κανα δυο φορες.. Τι ειναι παλι τουτο? Χθες κοιμοντουσαν ολες αγκαλια μαζι με εμενα και σημερα κοντευει να μας φαει.. Γιατι αυτο? Δεν το καταλαβαινω.. Δεν την μαλωσα (ουτε το χανει πολλες φορες) αλλα ετσι στα ξαφνικα.. πρωτη φορα τη βλεπω ετσι...

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Για ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά...
irene_marga, μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου και από το τι κάνεις ή τι θα έκανες εσύ. Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον εξωθούμε να τα βγάλει στη φόρα σε μια δημόσια συζήτηση.
Συμφωνώ απόλυτα! Δεν μπορεί ο καθένας που έχει την οικονομική του άνεση, να προσβάλει τον άλλον, που δεν την έχει.Ούτε σημαίνει ότι αυτός ο άλλος κάνει κατάχρηση περιττών εξόδων.
Υπάρχουν και άνθρωποι που ζουν με τρομερές στερήσεις ακόμη και αν έχουν και δουλειά, λόγω διαφόρων συγκυριών.Που η φίλη μας, που είναι και άνεργη. Δεν της φτάνει η ψυχολογία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω ανεργίας, την προσβάλλουμε κιόλας;
Μην τους πυροβολείτε. Αγαπάνε και αυτοί τα ζώα και σίγουρα τους προσφέρουν περισσότερα από ότι αν θα ήταν στο δρόμο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool