Είναι ή όχι έγκυος;

Συμφωνώ απόλυτα! Δεν μπορεί ο καθένας που έχει την οικονομική του άνεση, να προσβάλει τον άλλον, που δεν την έχει.Ούτε σημαίνει ότι αυτός ο άλλος κάνει κατάχρηση περιττών εξόδων.
Υπάρχουν και άνθρωποι που ζουν με τρομερές στερήσεις ακόμη και αν έχουν και δουλειά, λόγω διαφόρων συγκυριών.Που η φίλη μας, που είναι και άνεργη. Δεν της φτάνει η ψυχολογία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω ανεργίας, την προσβάλλουμε κιόλας; :blink:
Μην τους πυροβολείτε. Αγαπάνε και αυτοί τα ζώα και σίγουρα τους προσφέρουν περισσότερα από ότι αν θα ήταν στο δρόμο.
Ευχαριστω πολυ... γιατι καποιοι νομιζουν οτι εχουν το δικαιωμα να τη λενε στον αλλον και να τον αρπαζουν απο τα μουτρα, αλλα δε το εχουν. Εδω δε μπηκα για να μου τη λενε ουτε για να αρπαζομαι με τη καθεμια. Κανεις μια ερωτηση και στην πεφτουν απο παντου. Αμα ηξερα τα παντα γυρω απο τα ζωα δε θα τελειωνα Βρεφονηπιοκομος αλλα Κτηνιατρος. Και δε κανει κανεναν ανθρωπο λιγοτερο καλο αν δεν εχει στειρωσει τη γατα ή τον σκυλο του. Αλλωστε ο καθενας εχει δικη του γνωμη και αποψη πανω σε αυτο και ολοι πρεπει να το σεβομαστε. Δηλ αν εμενα δε μ αρεσε που καποια εχει τον σκυλο μαζι με τη γατα ή που εχει στειρωσει τα ζωντανα θα επρεπε να ανοιξω πολεμο?
ΟΧΙ!
Γι αυτο κουλαρετε καποιοι εδω μεσα..
Αμα ηθελα να μου λεει ο καθενας οοοτι του ερθει θα το ζηταγα..
Ημαρτων πια με αυτη την εχθρικη συμπεριφορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμμα η γατα σου πιθανοτατα ειναι να φερεται ετσι διοτι ειναι εγκυος...την πιανουν κρισεις..αυτο σημβαινει και στους ανθρωπους κατα την διαρκεια της εγκυμοσηνης.δεν ειναι κατι μη λογικο...το κανει γιατι νομιζει πως θα τις πειραξεις τα μωρα η και τη ιδια.οταν γεννησει με το καλο ολα αυτα θα τελιωσουν με τον καιρο:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πολυ... γιατι καποιοι νομιζουν οτι εχουν το δικαιωμα να τη λενε στον αλλον και να τον αρπαζουν απο τα μουτρα, αλλα δε το εχουν. Εδω δε μπηκα για να μου τη λενε ουτε για να αρπαζομαι με τη καθεμια. Κανεις μια ερωτηση και στην πεφτουν απο παντου. Αμα ηξερα τα παντα γυρω απο τα ζωα δε θα τελειωνα Βρεφονηπιοκομος αλλα Κτηνιατρος. Και δε κανει κανεναν ανθρωπο λιγοτερο καλο αν δεν εχει στειρωσει τη γατα ή τον σκυλο του. Αλλωστε ο καθενας εχει δικη του γνωμη και αποψη πανω σε αυτο και ολοι πρεπει να το σεβομαστε. Δηλ αν εμενα δε μ αρεσε που καποια εχει τον σκυλο μαζι με τη γατα ή που εχει στειρωσει τα ζωντανα θα επρεπε να ανοιξω πολεμο?
ΟΧΙ!
Κατ' αρχήν, να ξεκαθαρίσω κάτι: δεν ξέρω για τη zoo, η οποία παρέθεσε το μήνυμά μου, πάντως εγώ δεν έγραψα τίποτα που να δικαιολογεί ευχαριστίες από τη μεριά σου. Θεώρησα δεδομένο ότι σκέφτεσαι να στειρώσεις τη γάτα σου και απλώς υπέθεσα ότι έχεις σοβαρούς λόγους που δεν το έχεις κάνει ακόμα.
Όσο για το αν είναι καλύτερος άνθρωπος αυτός που έχει στειρώσει το ζώο του (μιλάω για ημίαιμα ζώα, που δεν προορίζονται για εκτροφή), και βέβαια είναι καλύτερος άνθρωπος. Όπως είναι και αυτός που νοιάζεται για το περιβάλλον, για τα άγρια ζώα, για τη φύση, για τη ζωή γενικά σε σχέση με τον ασυνείδητο, που τα γράφει όλα στα παλιά του τα παπούτσια. Έχουμε βρει δυο-τρία τσιτάτα, δοθείσης ευκαιρίας τα κοπανάμε και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η πραγματικότητα είναι αυτή, είναι συγκεκριμένη. Είναι θέμα συνείδησης και επιλογής το αν θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα ή απλώς θα κάνεις πως δεν υπάρχει. Τα περί "καλύτερου ανθρώπου" εμένα προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορη.

Μπα Δαναη μου... οποτε ειναι εγκυος ερχεται και ανοιγει τα ποδαρακια τησ μπροστα μου για να βαλω το χερι μου στη κοιλια της. Δε οποτε γενναει μου φερνει τα μωρα στο κρεβατι ή οπου αλλου βρισκομαι για αρκετη ωρα.
Πριν 6 μηνες και κατι που γεννησε το πρωτο γατακι το εκανε πανω στο κρεβατι μου την ωρα που κοιμομουν. Ακριβως διπλα απο το κεφαλι μου..
Ειναι πολυ δεμενες μαζι μου και δεν μου επιτρεπουν να φευγω απο το σπιτι η το δωματιο μου... Ειναι φατσονια!

Κάθε εγκυμοσύνη της γάτας είναι διαφορετική. Η ίδια η γάτα είναι διαφορετική, οι καταστάσεις και το περιβάλλον μπορεί να έχουν αλλάξει. Η υγεία της, καθώς και η ηλικία της.

Νοιώθει ότι απειλείτε, αυτή ή τα μωρά της, είναι συνηθισμένη συμπεριφορά στις εγκύους.

Όπως πολλές άλλες συμπεριφορές πολλών μανάδων, απο το να μεγαλώνουν τα μωρά τέλεια, να τα παρατάνε μόλις τα γεννήσουν, μέχρι και να τρώνε τα ίδια τους τα μωρά μόλις τα γεννήσουν.

Καλή τύχη εύχομαι και στην μάνα, μια ακίνδυνη γέννα, και στα μικρά καλά σπιτάκια.

οκ ευχαριστω πολυ!!

επειδη δεν εχω παρακολουθησει το θεμα να ρωτησω το σπιτι ειναι 400 τετραγωνικα περιφραγμενη μονοκατοικια???? συγνωμη που ρωταω απλα αν δεν εχεις λεφτα για στειρωση που το κατανοω απολυτα και εχεις μονο θηλυκιες γατουλες ηθελα να ρωτησω αν εχουν μεγαλη προσβαση προς τα εξω!!! γιατι αν εχεις ολα αυτα τα τετραγωνικα σαν σπιτι θα μπορουσες απλα να μην τις αφηνεις να βγαινουν εξω μεχρι να αποκτησεις τα λεφτα να τις στειρωσεις γιατι τα γατακια ειναι και αυτα επιπλεον εξοδο μεχρι να βρεις καποιον να τα δωσεις!!!!:)

Συμφωνώ απόλυτα! Δεν μπορεί ο καθένας που έχει την οικονομική του άνεση, να προσβάλει τον άλλον, που δεν την έχει.Ούτε σημαίνει ότι αυτός ο άλλος κάνει κατάχρηση περιττών εξόδων.
Υπάρχουν και άνθρωποι που ζουν με τρομερές στερήσεις ακόμη και αν έχουν και δουλειά, λόγω διαφόρων συγκυριών.Που η φίλη μας, που είναι και άνεργη. Δεν της φτάνει η ψυχολογία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω ανεργίας, την προσβάλλουμε κιόλας; :blink:
Μην τους πυροβολείτε. Αγαπάνε και αυτοί τα ζώα και σίγουρα τους προσφέρουν περισσότερα από ότι αν θα ήταν στο δρόμο.

Zoo μου σε πληροφορώ ότι κι εγώ φτωχή είμαι !!! Δεν έχω ΚΑΜΙΑ οικονομική άνεση - και καμία βοήθεια από κανέναν! Ούτε από γονείς, ούτε από αδέλφια ούτε από κανέναν. Ούτε μπορώ να στραφώ σε αυτούς αν μείνω χωρίς λεφτά γιατί έχω επιλέξει τον δικό μου δρόμο. Παλεύω καθημερινά για ψωρολεφτά. Αλλά την γάτα την έχω σαν παιδί μου (αφού δεν έχω παιδιά) και προσπαθώ να της χαρίζω ότι μπορώ. Όταν επιλέγεις έναν δρόμο πρέπει και να τον ακολουθείς.

Η Έμμα και η κάθε Έμμα, πήρε δύο γατούλες να υιοθετήσει. Αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό. Το θέμα είναι να σκέφτεσαι και τις συνέπειες του να αποκτήσεις ένα κατοικίδιο. Μπορεί να τα αγαπάμε και να τα λατρεύουμε αλλά τα κατοικίδια θέλουν και φροντίδα, έχουν και ανάγκες.. Είναι ψυχές. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ ΕΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ όπως έχεις κι εσύ!

Εγώ είμαι κατά της στείρωσης των ζώων, αλλά λίγο προσοχή σε ένα αγγελούδι που έχεις και φροντίζεις. Κάνε κάτι να αποτρέψεις αυτή την κατάσταση. Δηλαδή, θα κάνει γατάκια η γατούλα της, αν κρατήσει αυτά τα γατάκια, κι αυτά τα γατάκια δεν θα κάνουν άλλα γατάκια; Θα ψάχνει συνέχεια να βρίσκει ανθρώπους να τα υιοθετεί; (Δεν της φτάνει η ψυχολογία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω ανεργίας, Αυτό δεν είναι ψυχοφθόρο;;; Μόνη της δημιουργεί όλη αυτή την κατάσταση.

Εγώ δεν πρόκειται να κρίνω άλλο αυτό το όλο πράγμα. Γιατί το κρίνω ναι, και το παραδέχομαι. Αφού είναι έγκυος η γατούλα ας της ευχηθούμε καλή γέννα. Ότι έγινε έγινε. Δεν θα ασχοληθώ πάλι με αυτό το θέμα. Η άποψή μου είναι διαφορετική και δεν χρειάζεται να προσπαθώ να πείσω. Όποιος κατάλαβε - κατάλαβε.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί δίνουν συμβουλές για στειρωση από τη στιγμή που ούτε τις γάτες τους έχουν στειρωμένες κ επιπλέον πρόκειται να τις βάλουν κ για αναπαραγωγή. Μήπως νομίζει κανεις ότι οι δικές του οι γάτες αξίζουν να γεννήσουν κ κάποιων άλλων όχι; Και αν το νομίζουν αυτό ποια είναι τα κρητήρια. Εγώ ένα πραμα ξέρω ούτε στο σπίτι του καθενος μπορούμε να μπουμε ούτε στην τσέπη ούτε να δίνουμε συμβουλες κ μαλιστα με αυστηρό τροπο από τη στιγμή που εμείς οι ίδιοι δεν της τηρούμε. Και να πω κ κάτι ακόμα αυτή η σελίδα ειναι μονο για στειρωμένες γάτες; ή μονο για κεραμυδόγατες; Αν είναι έτσι να μπει στην αρχή στους κανονισμούς για να ξέρουν κ κάποιοι άνθρωποι τι να κάνουν. Και αυτά τα λέω εγώ που οι γατες μου είναι όλες στειρωμένες. Όμως αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβάρα για τον έλεγχο των γεννήσων κ να πεισουμε κάποιους ανθρώπους με ταλιμπανίστικη λογικη δεν πίθουμε κανέναν. Το πολύ πολύ να μην ξαναπατήσει στο φόρουμ κ να συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε. Οταν θέλεις να πίσεις κάποιον πρώτα εσύ πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα κ μετά να χρησιμοποιείς επιχειρήματα κ όχι αφορισμους. Αυτή ειναι η άποψή μου.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί δίνουν συμβουλές για στειρωση από τη στιγμή που ούτε τις γάτες τους έχουν στειρωμένες κ επιπλέον πρόκειται να τις βάλουν κ για αναπαραγωγή. Μήπως νομίζει κανεις ότι οι δικές του οι γάτες αξίζουν να γεννήσουν κ κάποιων άλλων όχι; Και αν το νομίζουν αυτό ποια είναι τα κρητήρια. Εγώ ένα πραμα ξέρω ούτε στο σπίτι του καθενος μπορούμε να μπουμε ούτε στην τσέπη ούτε να δίνουμε συμβουλες κ μαλιστα με αυστηρό τροπο από τη στιγμή που εμείς οι ίδιοι δεν της τηρούμε. Και να πω κ κάτι ακόμα αυτή η σελίδα ειναι μονο για στειρωμένες γάτες; ή μονο για κεραμυδόγατες; Αν είναι έτσι να μπει στην αρχή στους κανονισμούς για να ξέρουν κ κάποιοι άνθρωποι τι να κάνουν. Και αυτά τα λέω εγώ που οι γατες μου είναι όλες στειρωμένες. Όμως αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβάρα για τον έλεγχο των γεννήσων κ να πεισουμε κάποιους ανθρώπους με ταλιμπανίστικη λογικη δεν πίθουμε κανέναν. Το πολύ πολύ να μην ξαναπατήσει στο φόρουμ κ να συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε. Οταν θέλεις να πίσεις κάποιον πρώτα εσύ πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα κ μετά να χρησιμοποιείς επιχειρήματα κ όχι αφορισμους. Αυτή ειναι η άποψή μου.
αυτο σκεφτηκα να κανω και εγω.. Να μην ξαναμπω σε αυτο το φορουμ. Πραγματικα αν ηθελα τσαμπουκα θα τον εψαχνα. Αλλα τελος παντων... δεν εξιζει να χαλιεμαι για καμια εδω μεσα που νομιζει οτι μππορει να μιλαει με τσαμπουκα και υφακι σε οποιον θελει.
Παντως ευχαριστω για τις ηρεμες συμβουλε χωρις υφος και στυλ...

δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει και μαλώνετε πάντως emma εντελώς φιλικά θα σου πω ότι η στείρωση του θηλυκού την προστατεύει από καρκίνο οπότε αν δεν την ζευγαρώνεις ή δεν μπορείς να αναλάβεις τα μικρά είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για το ζώο αν θέλεις μπορείς να συμβουλευτείς και ένα κτηνίατρο ο οποίος θα σου πει το ίδιο πράγμα!:)

δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει και μαλώνετε πάντως emma εντελώς φιλικά θα σου πω ότι η στείρωση του θηλυκού την προστατεύει από καρκίνο οπότε αν δεν την ζευγαρώνεις ή δεν μπορείς να αναλάβεις τα μικρά είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για το ζώο αν θέλεις μπορείς να συμβουλευτείς και ένα κτηνίατρο ο οποίος θα σου πει το ίδιο πράγμα!:)
απο χθες παιρνω τιμουλες για στειρωσεις απο κτηνιατρους και για 2 γατες κατω απο 160-180 ? δεν εχω βρει. ενας μου ειπε 300? οι 2 γατες.. Ημαρτων!
Αυτη τη στιγμη δε μπορω να τις στειρωσω αφου δεν υπαρχει μια μεχρι 1/12..
το ξερω οτι προστατευεται απο καρκινο αμα γινει στειρωση.. Ενταξει στενοχωριεμαι κλαιω κτλ που θα πρεπει να γινει αλλα θα γινει. Αλλα χωρις λευτα σιγουρα δε γινεται οποτε στην αναμονη και κλεισμενες ολες οι γατες μεσα στο σπιτι αλλιως μου ειπε ο κτηνιατρος οτι μολις γεννησει θα ξαναμεινει εγκυος...
Τα μικρα μπορω να τα αναλαβω μεχρι να βρεθει μια οικογενεια. Θα δωθουν απο 3 μηνων και μετα.
Το μονο που με αγχωνει ειναι οτι ειναι χειμωνας και φοβαμαι μην κρυωνουν τα μικρα οταν γεννηθουν.. Δεν ξερω τι χρειαζονται τον χειμωνα.. Παντα ειχα μωρα το καλοκαιρι και φοβαμαι λιγο..
Η φασαρια γινεται γιατι καποιες δε μπορουν να μιλησουν ομορφα και ωραια και μιλανε με τσαμπουκα και υφος.. Αυτα!!!!
επισης η γατα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ!! Φατσονι!!
thanks!

απο χθες παιρνω τιμουλες για στειρωσεις απο κτηνιατρους και για 2 γατες κατω απο 160-180 ? δεν εχω βρει. ενας μου ειπε 300? οι 2 γατες.. Ημαρτων!
Αυτη τη στιγμη δε μπορω να τις στειρωσω αφου δεν υπαρχει μια μεχρι 1/12..
το ξερω οτι προστατευεται απο καρκινο αμα γινει στειρωση.. Ενταξει στενοχωριεμαι κλαιω κτλ που θα πρεπει να γινει αλλα θα γινει. Αλλα χωρις λευτα σιγουρα δε γινεται οποτε στην αναμονη και κλεισμενες ολες οι γατες μεσα στο σπιτι αλλιως μου ειπε ο κτηνιατρος οτι μολις γεννησει θα ξαναμεινει εγκυος...
Τα μικρα μπορω να τα αναλαβω μεχρι να βρεθει μια οικογενεια. Θα δωθουν απο 3 μηνων και μετα.
Το μονο που με αγχωνει ειναι οτι ειναι χειμωνας και φοβαμαι μην κρυωνουν τα μικρα οταν γεννηθουν.. Δεν ξερω τι χρειαζονται τον χειμωνα.. Παντα ειχα μωρα το καλοκαιρι και φοβαμαι λιγο..
Η φασαρια γινεται γιατι καποιες δε μπορουν να μιλησουν ομορφα και ωραια και μιλανε με τσαμπουκα και υφος.. Αυτα!!!!
επισης η γατα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ!! Φατσονι!!
thanks!
μπορείς να ψάξεις και στο forum στα προβλήματα υγείας εκεί που λέει λίστα κτηνιάτρων νομίζω αναφέρετε και σε τιμές !εμένα ο γιατρός μας μας είπε νομίζω 60 ευρώ τη στείρωση!ψάξε γενικά όλο και κάποιος θα υπάρχει που να κάνει καλύτερες τιμές! όσον αφορά το χειμώνα δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα!τα γατάκια μένουν μόνιμα έξω? είναι αρκετά φιλικά μαζί σου γενικά?

μπορείς να ψάξεις και στο forum στα προβλήματα υγείας εκεί που λέει λίστα κτηνιάτρων νομίζω αναφέρετε και σε τιμές !εμένα ο γιατρός μας μας είπε νομίζω 60 ευρώ τη στείρωση!ψάξε γενικά όλο και κάποιος θα υπάρχει που να κάνει καλύτερες τιμές! όσον αφορά το χειμώνα δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα!τα γατάκια μένουν μόνιμα έξω? είναι αρκετά φιλικά μαζί σου γενικά?
ναι ειναι πολυ φιλικα, κολλημενα πανω μου για την ακριβεια! Δεν εχουν προβλημα ουτε με αγνωστους.
Οχι και τις 3 τις εχω παντα μεσα στο σπιτι. Μονο το καλοκαιρι βγαινουν στο μπαλκονι. Το χειμωνα για καμια ωρα τις αφηνω να βγουν.
Σοβαρα? 60???? Μα τι γινεται? Πηρα αρκετα τηλεφωνα και σε διαφορες περιοχες. Ακομα και εκτος αθηνας.
Θα ψαξω να δω γιατι ακομα και στη φιλοζωικη 180 ? για 2 γατες θελουν. Εκτος αν ειναι αδεσποτο που παιρνουν 50?. (Για γατες παντα, οχι σκυλους..)

Μπράβο Εμμα μου αυτο να κάνεις κ εγώ τις στείρωσα περισσότερο γιατί δεν μπορουσα να φανταστώ ότι θα τις χάσω από καρκινο ή κατί άλλο άσχημο να βρεις ε΄να πολύ καλό γιατρό (να προσέξεις σ αυτό το σημείο) και να τις πας για στείρωση:up:

ναι ειναι πολυ φιλικα, κολλημενα πανω μου για την ακριβεια! Δεν εχουν προβλημα ουτε με αγνωστους.
Οχι και τις 3 τις εχω παντα μεσα στο σπιτι. Μονο το καλοκαιρι βγαινουν στο μπαλκονι. Το χειμωνα για καμια ωρα τις αφηνω να βγουν.
Σοβαρα? 60???? Μα τι γινεται? Πηρα αρκετα τηλεφωνα και σε διαφορες περιοχες. Ακομα και εκτος αθηνας.
Θα ψαξω να δω γιατι ακομα και στη φιλοζωικη 180 ? για 2 γατες θελουν. Εκτος αν ειναι αδεσποτο που παιρνουν 50?. (Για γατες παντα, οχι σκυλους..)

από τη στιγμή που θα είναι μέσα στο σπίτι δεν θα έχει πρόβλημα ούτε η γατούλα σου ούτε τα γατάκια της μην ανησυχείς θα βρει το πιο βολικό μέρος για αυτήν και τα γατάκια της!:)σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τη Μίου μου! ελπίζω να τα καταφέρεις και να μην έχεις προβλήματα!και επειδή διάβασα ότι έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας σου εύχομαι περαστικά!καλό θα ήταν να μην τις αφήνεις να βγαίνουν έξω πάντως γιατί από ότι φαίνεται είναι μεγάλοι εραστές!:lol::lol:

από τη στιγμή που θα είναι μέσα στο σπίτι δεν θα έχει πρόβλημα ούτε η γατούλα σου ούτε τα γατάκια της μην ανησυχείς θα βρει το πιο βολικό μέρος για αυτήν και τα γατάκια της!:)σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τη Μίου μου! ελπίζω να τα καταφέρεις και να μην έχεις προβλήματα!και επειδή διάβασα ότι έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας σου εύχομαι περαστικά!καλό θα ήταν να μην τις αφήνεις να βγαίνουν έξω πάντως γιατί από ότι φαίνεται είναι μεγάλοι εραστές!:lol::lol:
πολυ μεγαλοι εραστες!:lol: Δε λες τπτ!
Ευχαριστω πολυ για τα περαστηκα! Παλι στα νοσοκομεια ετρεχα.. Μου χρειαστηκαν!!
Να σε καλα!

Επειδή η Εμμα δεν είναι η μόνη που έχει αστείρωτη γάτα εδω μέσα ίσως θα έπρεπε να κοιτάξει ο καθενας το δικό του γατί κ να μην ασχολείται με τα γατιά των άλλων
ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

ΟΧΙ!
μη δινεις βαση σε εχθρικεσ συμπεριφορες.Το ζητουμενο ειναι να αγαπας τα γατακια σου και να θελεις να τα προσεχεις και να τα προστατευεις.
Εγω δεν εχω στειρωσει τον Μαρκουλι μου και δεν νομιζω να το κανω αλλα προσεχω να μη βγει εξω και εχουμε μετα αλλα.
Ελπιζω να γινουν ολα καλα με την γατουλα σου...και μερικους μερικους αι στο καλο πια μας κουρασανε!!!Για να μη πω τιποτε αλλο!!!;)

...και μερικους μερικους αι στο καλο πια μας κουρασανε!!!Για να μη πω τιποτε αλλο!!!;)
:up::up::up::up::lol:

ευχαριστω για τη συμπαρασταση!!!!:lol:
Ναι και εγω προσεχω να μην βγαινουν εξω γαιτι καραδοκει ο Αντρας και θα εχω 3 γατες εγκυες μετα.. και ποιος μας πιανει. Τις αγαπαω οσο τιποτα αλλο.. Δε μπορω να τις αφησω μονες ουτε μιση μερα.. :redface:
Ενταξει μαζι μου δε νευριαζει πια. 2 φορες το κανε και τελος.
Με τις αλλες δυο τσαντιζεται.. Ισως να εχει πλησιασι πολυ η ωρα της γεννας και γι αυτο..
Ειναι τελειο... αισθανομαι τα γατακια να κουνιουνται μεσα στη κοιλιτσα της.. και αυτη ανοιγει πιο πολυ τα ποδαρακια της για να τη χαιδεψω στη κοιλια..
Παλι γιαγια θα γινω!!
Θα ανεβασω φωτο οταν γεννηθουν να τα δειτε.. Ειμαι σιγουρη πως θα ειναι ζουζουνια!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back