Είναι ή όχι έγκυος;

καταλαβα... αφου τελειωσε με το παπλωμα αρχισε με τα σεντονια, μετα δεν ξερω τι θα εχει σειρα...
Μου ειπε ο φιλος μου πως υπαρχει ενας κτηνιατρος στον αγιο νικολαο (αθηνα) που κανει στειρωσεις με 30?. Αλλα δε ξερω ποσο αξιοπιστος ειναι. Το τηλεφωνο του δεν υπαρχει πουθενα.. :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν γνωρίζω απο εκεί.. Δεν μπορεί ο φίλος σου να σου πεί περίπου διεύθυνση? Να πας απο κεί.. να δείς κιόλας??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν γνωρίζω απο εκεί.. Δεν μπορεί ο φίλος σου να σου πεί περίπου διεύθυνση? Να πας απο κεί.. να δείς κιόλας??

δε ξερει που ειναι...;)

καλησπερα χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ο γατος που ερχεται εδω δεν αναπνεει κανονικα ή εστω δε νιαουριζει οπως εκανε παλια. Ανοιγει το στομα του αλλα δεν βγαινει η φωνη του. προσπαθω να τον κανω να ερθει μεσα για να τον δω αλλα φοβαται. Ερχεται κοντα αλλα οχι τοσο οσο για να τον πιασω. Του εχω βαλει και τρωει. Απο οτι δειχνει τρωει μια χαρα..
Αλλα συσκολευομαι πολυ να τον πιασω τι αλλο να κανω?
Διαβασα τι πρεπει να κανεις σε αυτη την περιπτωση αλλα ο δικος μας ειναι περιπτωσαρα.. Φοβαται πολυ το ζωντανο... ;)

Αφού τρώει, είναι καλό.... εκμεταλεύσου οτι έρχετε, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του, και άρχισε να τον ημερεύεις....

Μετά θα τον πιάσεις και θα τον βάλεις σε μια γατοφόρο και θα τον πας στον γιατρό. Αν δεν μπορείς, μπορείς να του δώσεις κάποια αντιβίωση στο φαγητό.:) Αλλά καλύτερα γράψε το πρόβλημά σου στο θέμα Γιατρέ Αρρώστησε, για να σου απαντήσει ο γιατρός.:)

Αφού τρώει, είναι καλό.... εκμεταλεύσου οτι έρχετε, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του, και άρχισε να τον ημερεύεις....

Μετά θα τον πιάσεις και θα τον βάλεις σε μια γατοφόρο και θα τον πας στον γιατρό. Αν δεν μπορείς, μπορείς να του δώσεις κάποια αντιβίωση στο φαγητό.:) Αλλά καλύτερα γράψε το πρόβλημά σου στο θέμα Γιατρέ Αρρώστησε, για να σου απαντήσει ο γιατρός.:)

Πηρα τηλεφωνα σε καποια φιλοζωικα σωματια και μου ειπαν πως εχει ρινοτραχιτηδα (δεν ξερω αν το γραφω σωστα!!)
Θελει αντιβιωση, και ειπαν τα την αγορασω και να τη βαζω στο φαγητο του. Ειναι θεραπεια 20 ημερων.
Δεν υπαρχει καποιο σωματιο που να τα φιλοξενει? Διαβασα πως καποιοι τα εμβολιαζουν και τα στειρωνουν δωρεαν τα αδεσποτα. Κριμα ειναι ο κακομοιρης να υποφερει καθε τοσο. Μεσα στα νερα καθεται.. :(

Δωρεάν δεν φιλοξενεί κανείς...

Δεν μπορείς να κάνεις ένα σπιτάκι? Κάτι?

Δωρεάν δεν φιλοξενεί κανείς...

Δεν μπορείς να κάνεις ένα σπιτάκι? Κάτι?

Έχω αφήσει την αποθήκη ανοιχτή και εχω στρωσει μια κουρελού σε ενα σημείο για να είναι ζεστά αλλά δεν έρχεται να κοιμηθεί εδώ..:(

Τώρα εξαφανίστηκε πάλι... :blink:

καλησπερα !
χθες γεννησαμε 5 ομορφα γατακια...
ολα ειναι κουκλια και γκρινιαρικα...
Ξεκινησε να με φωναζει στις 3 το απογευμα στις 5 γεννησε το πρωτο και μεχρι τις 00:53 γενναγε.. και εγω ακινητη διπλα της αλλιως σηκωνοταν και φωναζε.. Το τι τραβηξα δε λεγετε.. αλλα να ναι καλα...:up:

καλησπερα !
χθες γεννησαμε 5 ομορφα γατακια...
ολα ειναι κουκλια και γκρινιαρικα...
Ξεκινησε να με φωναζει στις 3 το απογευμα στις 5 γεννησε το πρωτο και μεχρι τις 00:53 γενναγε.. και εγω ακινητη διπλα της αλλιως σηκωνοταν και φωναζε.. Το τι τραβηξα δε λεγετε.. αλλα να ναι καλα...:up:
:D:D:D Γατσουλίνια..! Ακόμα δεν έχουν ανοίξει τα ματάκια τους ε;;
Ποια γάτα σου γέννησε; Η μαυρούλα ή καμιά απ τις Σιάμ; Βάλε φωτός..!

Να σου ζήσουν και με καλά σπιτάκια εύχομαι.

Σε 10-12 μέρες θα ανοίξουν τα μάτια τους. Έχε τα ζεστά και ΠΟΛΥ φαί στην μανα, το έχει ανάγκη.

:D:D:D Γατσουλίνια..! Ακόμα δεν έχουν ανοίξει τα ματάκια τους ε;;
Ποια γάτα σου γέννησε; Η μαυρούλα ή καμιά απ τις Σιάμ; Βάλε φωτός..!
Η σιαμ που ηταν εγκυος γεννησε. Ευτυχως δεν εχω αλλες εγκυες γατες εδω. Οχι οτι δεν εχει οιστρο η αλλη Σιαμ αλλα τι να κανουμε..
Θα αναβασω φωτο αλλε δε φενονται πολυ τα μικρα. Ειναι και μια σταλια.
Οχι τα ματακια δεν ανοιγουν τοσο γρηγορα...:happy:

το ενα μικρο απο οτι βλεπετε εχει και 2 μαυρες βουλες διπλα απο το στομα του.. αφασια ειναι...:up:

Συνημμένα

• 10122008135.jpg
    10122008135.jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 10122008134.jpg
    10122008134.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 10122008132.jpg
    10122008132.jpg
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 10122008129.jpg
    10122008129.jpg
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 10122008131.jpg
    10122008131.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 32
δεν ξερω τι να την κανω απο χθες.. ηθελε να γεννησει πανω στο κρεβατι μου και με τα χιλια ζορια εκατσε μεσα στο καλαθι και οανω στο κρεβατι το καλαθι για να γεννησει και με εμενα διπλα οοολη την ωρα αλλιως δεν καθοταν με τπτ.
Οεφιαλτης στον δρομο με τις λευκες ηταν το χθεσινο.
Σημερα απλα θελει να βαλει τα μικρα πανω μου και να ερθει και αυτη αλλα δεν την αφηνω φυσικα.. Απο υπνο δε... δεν μ αφησε να κοιμηθω σερι πανω απο μιση ωρα. Καθε μιση ωρα ερχοταν στη μουρη μου τριβοταν και προσπαθουσε να χωθει μεσα απο τα σκεπασματα..
Αυτα...:blink::lol:

το ενα μικρο απο οτι βλεπετε εχει και 2 μαυρες βουλες διπλα απο το στομα του.. αφασια ειναι...:up:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν ξερω τι να την κανω απο χθες.. ηθελε να γεννησει πανω στο κρεβατι μου και με τα χιλια ζορια εκατσε μεσα στο καλαθι και οανω στο κρεβατι το καλαθι για να γεννησει και με εμενα διπλα οοολη την ωρα αλλιως δεν καθοταν με τπτ.
Οεφιαλτης στον δρομο με τις λευκες ηταν το χθεσινο.

Λογική συμπεριφορά... θέλει το καλύτερο για τα μωρα της. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξεις.. αλλά θα σε ΠΡΗΞΕΙ!!!! και σε κάποια φάση θα στα φέρει στο κρεβάτι, να είσαι έτοιμη.:rolleyes:

Υπομονή, σε 2 μήνες άν όλα πάνε καλά θα μπορείς να τα δώσεις.
Σπιτάκια βρήκες??

Θα βγουν κουκλιά! Εμμα φρόντισε να βρεις από τώρα γατογονείς. Βάλε αγγελία ή έστω αν θέλει κάποιος γνωστός σου. Στην αγγελία γράψε ότι τα γατάκια θα είναι οκ να δωθούν σε 2 μήνες..

Nαι μαλλον απο τωρα θα βαλω αγγελιες και θα ενυμερωνω πως σε 2 μηνες θα μπορουν να τα δουν, ή εστω να τα παρουν.
Στο κρεβατι μου ειναι μεσα σε καλαθι και εχει προσπαθησει να τα βγαλει απο το καλαθι και να τα βαλει στο κρεβατι κανονικα αλλα δεν την αφηνω. Η πλακα ειναι που μολις με ειδε να ντυνομαι για να φηγω ετρεξε στη πορτα και αρχισε να φωναζει.. δεν μου παει η καρδια να την αφηνω μονη αφου δε θελει...:(

Είσαι τυχερή που είναι ΚΑΛΗ μάνα!
Και να εύχεσαι, να συνεχίσει γιατί θα είναι δύσκολο να μεγαλώσεις 5 μικρά μόνη σου. Θα σου πρότεινα να περιμένεις 1 μήνα πριν βάλεις αγγελία..

Οντως ναι, καλυτερα σε κανενα μήνα. Πρόσεχέ τα τώρα τα μικρουλίνια!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back