julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
10-12-08
20:00
Προφορικά ψάχνε απο τώρα μήν σου πω ότι έχεις αργήσει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα.
10-12-08
23:26
ειναι πολυ καλη μαμα...
βεβαια μετα τους 2-3 μηνες δεν ειναι τοοοσο καλη αλλα λογικο ειναι.
Προφορικα δεν εχω κανεναν για να του πω.. κανα δυο φιλοι που εχω εχουν γατες οποτε θα περιοριστω στις αγγελιες σε sait και εφημεριδες..
Το καλο ειναι πως οι αλλες δυο γατες δεν αγριευουν στα μικρα. Μονο τα μυριζουν, βεβαια δεν φευγω ακομα απο διπλα τους γιατι δεν ειμαι 100% σιγουρη για τη συμπεριφορα τους. Τωρα απο φροντιδα.. τους αλλαζω τη κουβερτα και τα εχω οσο πιο ζεστα γινεται αλλωστε η μαμακα τους ειναι στο καλαθι συνεχεια...
βεβαια μετα τους 2-3 μηνες δεν ειναι τοοοσο καλη αλλα λογικο ειναι. Προφορικα δεν εχω κανεναν για να του πω.. κανα δυο φιλοι που εχω εχουν γατες οποτε θα περιοριστω στις αγγελιες σε sait και εφημεριδες..
Το καλο ειναι πως οι αλλες δυο γατες δεν αγριευουν στα μικρα. Μονο τα μυριζουν, βεβαια δεν φευγω ακομα απο διπλα τους γιατι δεν ειμαι 100% σιγουρη για τη συμπεριφορα τους. Τωρα απο φροντιδα.. τους αλλαζω τη κουβερτα και τα εχω οσο πιο ζεστα γινεται αλλωστε η μαμακα τους ειναι στο καλαθι συνεχεια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
10-12-08
23:39
Έμα να σου ζήσουν. Κουκλιά. Ειδικά οι 2 βούλες έχουν πολύ πλάκα. 
Καλό κουράγιο.

Καλό κουράγιο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum