anna29
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δεν υπαρχουν στην Ελλαδα,αλλα ξερω κοσμο που τα εχει δοκιμασει.Η τοποθετηση ειναι γρηγορη,η γατα δεν ταλαιπωρειται,και οταν αρχισουν να μεγαλωνουν τα νυχια οι θηκες απλα ξεφλουδιζουν γυρω τους.Σε καμια περιπτωση δεν εχουν καμια σχεση με την ονυχεκτομη.
Δώρα το σημαντικότερο είναι πώς το δέχεται η γάτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Νονικα εκτος απο το σαιτ τους μπορεις να τα παραγγειλεις κι απο πολλα online pet shops.Δωρα αν μαθεις που τα βρισκουμε να μου πεις,φοβαμαι μην βγαλει κανενα ματι του Ραμση η Μπιζου ετσι οπως πλακωνονται στον καυγα.![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Σιγουρα,αυτο ισχυει ομως και για το κοψιμο των νυχιων,και για το βουρτσισμα,και για χιλια δυο αλλα,απλα επισημανα οτι υπαρχει διαφορα και ανεφερα την εμπειρια καποιου που το δοκιμασε.Δώρα το σημαντικότερο είναι πώς το δέχεται η γάτα.![]()
Εγω δε θα τα εβαζα παντως σε καμια απο τις γατες μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina-kr
Νεοφερμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
σημερα κοψαμε για 2η φορα τα νυχακια μονο δεν καθησαμε καλα και νιαουριζαμε συνεχεια και το παιρναμε τγο ποδαρακι μας μολις βαζαμε εκει τον ονυχοκοπτη και ηταν ετοιμο να το κοψουμε.δεν καθησαμε καλα σημερα να τα κοψουμε κοβαμε 1 νυχακι κ το παιρναμε το ποδαρακι αντε παλι απο την αρχη μετα βγαζαμε το νυχακι κλπ κλπ...ριξαμε κ μερικες γρατζουνιες στην αφεντικη μας μαζι με το κοψιμο κ ολα ενταξει....![]()
Στην αρχή φαίνεται δύσκολο
αλλά με τον καιρό θα αποκτήσετε εμπειρία και η αφεντική και η γατούλα!

Υπομονή, με τον καιρό θα γίνει παιχνιδάκι η διαδικσαία!

marina-kr
Νεοφερμένο μέλος

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
οκ απο οτι καταλαβα δεν τα εχει δοκιμασει κανενας...................αραγε υπαρχουν στην ελλαδα;
επισης βρηκα αυτο...https://www.softpaws.com/
λιγο παραξενο μου φαινεται.....![]()
Και εμένα πολύ παράξενο μου φαίνεται!!!!!

marina-kr
Νεοφερμένο μέλος

εχουν κυκλοφορηση εδω στην ελλαδα η ακομη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μου φαινεται ομως παραξενο...Θα πηγαινανε στο ονυχοδρομιο με τα τεχνιτα νυχια? Επισης δε συμφερει και πολυ,γιατι καθε λιγο και λιγακι θα πρεπει να αγοραζεις νυχακια.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κοψιμο των νυχιων δεν σημαινει οτι τον ευνουχίζεις. Άλλωστε μεσα σε ενα μηνα ξαναμεγαλώνουν. Εσυ δεν κοβεις τα δικα σου νυχια; Ε καπως έτι και με τον γάτο.
Η μονη εξαιρεση ειναι αν ο γατος/α μένει έξω και ερχεται σε συναναστροφή με άλλες γάτες (κυριως για να πλακωθει)... Εκει δεν του τα κοβουμε τα νυχια για να έχει τρόπο να αμνθει αν χρειαστει.
natalouko
Επιφανές μέλος

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
γιατί αν θέλει να σκαρφαλώσει κάπου ψηλά
δε νομίζω να τα καταφέρει.
natalouko
Επιφανές μέλος
Αν εννοείς για μέσα στο σπίτι, μια χαρά τα καταφέρουν!!!δε θέλω να του κόψω τα νύχια
γιατί αν θέλει να σκαρφαλώσει κάπου ψηλά
δε νομίζω να τα καταφέρει.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος

Θέλει προσοχή όμως γιατί αν είναι νευρικό το γατουνι μπορεί κατά λαθος να τραυματιστεί με το νυχοκόπτη και να πονέσει πολύ!
) όταν το κάνει, αλλά μήπως τελικά καταλάβει ότι δεν πρέπει να σκαρφαλώνει καθόλου πάνω μου;Σημείωση: Τα νύχια της τα έκοψε ο γιατρός πριν 2 εβδομάδες περίπου και πάλι τσιμπάνε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Garfieldakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool