Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
08-10-07
10:46
Έχω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα,ξέρω άτομο που είναι καλόψυχος,αλλά δεν αγαπάει τα ζώα γιατι έχει αλλεργία στους σκύλους,παρ'όλα αυτά δεν πειράζει ούτε μυρμίγκι,αλλά και πάλι κάτι δε μου αρέσει,πως γίνεται να είσαι καλόψυχος και να μην αγαπάς τα ζώα?? δίχνει καλοσύνη μόνο στους ανθρώπους??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maitinia
Νεοφερμένο μέλος
Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
07-01-08
00:45
Η ταπεινη μου γνωμη ειναι πως οποιος δεν αγαπαει τα ζωα γενικοτερα δεν μπορει να ειναι και καλοψυχος.Οι καλοψυχοι εχουν καλη ψυχη,οι καλες ψυχες αγαπουν τα παντα και δεν εχουν μισος και εχθρα για κανενα.Τι να το κανω εγω αν μια κυρια βοηθαει αστεγους ανθρωπους αλλα βριζει και κακοποιει ζωακια.Ο πλανητης δεν φτιαχτηκε για τους ανθρωπους αποκλειστικα και το οικοσυστημα λειτουργει αν οχι αποκλειστικα με τα ζωα που τοσο βασανιζουμε αλλα και με αυτα.Πρεπει καποια στιγμη να συνειδητοποιησουν οι ανθρωποι πως δεν καταφεραμε να φτασουμε ως εδω μονοι μας,τα ζωα ηταν ειναι και θα ειναι το δεξι μας χερι σε πολλα.Ας εκτιμησουμε τη συμβολη τους.Ας μην χαρακτηριζουμε τους κακοψυχους,τους διεστραμενους σε καλοψυχους.Αυτα απο μενα,μπορει να ξεφυγα λιγο απο το θεμα αλλα τσαντιζομαι με τους δηθεν καλοψυχους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
07-01-08
01:04
Είναι διαφορετικό το να μην είναι ένας άνθρωπος εξικοιωμένος με τα ζώα από το να τα μισεί. Μεγάλο χάσμα. Ένας άνθρωπος μη εξικοιωμένος ναι μπορεί να είναι καλόψυχος απλά δεν έχει μάθει να τα συναναστρέφεται. Ένας άνθρωπος που τα μισεί όμως πως μπορεί να έχει καλή ψυχή δεν συμβαδίζουν αυτά τα δύο.
maitinia
Νεοφερμένο μέλος
Η maitinia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
07-01-08
02:45
Σωστα,ετσι λεω και εγω.Είναι διαφορετικό το να μην είναι ένας άνθρωπος εξικοιωμένος με τα ζώα από το να τα μισεί. Μεγάλο χάσμα. Ένας άνθρωπος μη εξικοιωμένος ναι μπορεί να είναι καλόψυχος απλά δεν έχει μάθει να τα συναναστρέφεται. Ένας άνθρωπος που τα μισεί όμως πως μπορεί να έχει καλή ψυχή δεν συμβαδίζουν αυτά τα δύο.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
07-01-08
22:17
Εγώ να δεις πως τα παίρνω!!Και είναι και μάνα του φίλου μου οπότε δεν μπορώ να της πω και πολλά. Αν και μερικές φορές δεν καταφέρνω να συγκρατηθώ...
Άσε που λέει οτι ο Vector μου είναι το πιο άσχημο γατί που έχει δει ποτέ της! Λέει οτι έχει εφιάλτες με αυτόν! Αν είναι δυνατόν!!!![]()
κι εγω αυτο το προβλημα εχω με την ''πεθερουλα μου''. Στην αρχη ειχαμε καλες σχεσεις.Μολις πηραμε τις γατουλες στο σπιτι του φιλου μου(εκεινη μενει στον ιδιο οροφο,αλλα οχι στο ιδιο σπιτι,οποτε δεν βλεπει τα γατακια ουτε μπαινει ποτε μεσα) ανακαλυψα τα συναισθηματα της για τα ζωα.μιλαει ΠΟΛΥ υποτιμητικά για τα ζωα,ακομα και για τα δικα μας.ειναι μεγαλη γυναικα γυρω στα 64, αλλα δεν την δικαιολογει γιατι απ'οτι ξερω και διαβαζω και στο σαιτ υπαρχουν μεγαλες γυναικες που τα λατρευουν και ταιζουν τα αδεσποτα και εχουν και κατοικιδια.Απο τοτε εχουμε τα τυπικα απο δικια μου πλευρα.Οταν ελεγα κατι υπερ των ζωων γενικα,εισεπραττα ΕΙΡΩΝΙΑ και δεν την αντεχω.οποτε μακρυα κι αγαπημενοι για να μην της πω καμια βαρια και σκοτωθουμε!!!!!!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
07-01-08
22:37
Εγώ παιδιά, κάποτε νόμιζα ότι μπορεί να είναι κάποιος καλός άνθρωπος και να μην αγαπάει τα ζώα. Θεωρητικα. ΄Ωσπου ανακάλυψα δυο από τους γνωστούς μου που δεν τ' αγαπάνε . Ακουσα απίστευτες ιστορίες από ανθρώπους που δεν θα μπορούσα να το περιμένω. Έκανε τούμπα όλη η προσέγγισή μου με ανθρώπους. Είδα με άλλο μάτι πολλές σχέσεις μου με συγγενείς, φίλους, νέες γνωριμίες. Έκπληξη!!!!!
Τώρα αντί να απαντήσω μια τέτοια ερώτηση βάζω μια ή περισσότερες άλλες: Τι σημαίνει να είσαι καλός? τι σημαίνει να μην αγαπάς τα ζώα ή και ευρύτερα να μην αγαπάς? τι σημαίνει ν' αγαπάς τα ζώα ? τι σημαίνει ν' αγαπάς τον Άνθρωπο και τι τον άνθρωπο?
Tελικά νομίζω ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι Άνθρωπος αν δεν αγαπάει όλους τους όμοιούς του συμπεριλαμβανομένων ΚΑΙ των ζώων ως earthlings. Όσο για το "καλός" ακόμα δεν ξέρω τι είναι...
---------------------------------------
Τώρα αντί να απαντήσω μια τέτοια ερώτηση βάζω μια ή περισσότερες άλλες: Τι σημαίνει να είσαι καλός? τι σημαίνει να μην αγαπάς τα ζώα ή και ευρύτερα να μην αγαπάς? τι σημαίνει ν' αγαπάς τα ζώα ? τι σημαίνει ν' αγαπάς τον Άνθρωπο και τι τον άνθρωπο?
Tελικά νομίζω ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι Άνθρωπος αν δεν αγαπάει όλους τους όμοιούς του συμπεριλαμβανομένων ΚΑΙ των ζώων ως earthlings. Όσο για το "καλός" ακόμα δεν ξέρω τι είναι...
---------------------------------------
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Και είναι και μάνα του φίλου μου οπότε δεν μπορώ να της πω και πολλά. Αν και μερικές φορές δεν καταφέρνω να συγκρατηθώ...