saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Survi όπως υπολογίσαμε με τον κτηνίατρο είναι σήμερα 5-7 εβδομάδων. Τη βρήκα σε έρημο δρόμο πριν σχεδόν 20 μέρες.
Η ανάπτυξή της μοιάζει κανονική. Δοντάκια... οκ, νυχάκια.. οκ, τουαλέτα... πάμε, τα ματάκια έχουν ακόμη σκούρο χρώμα και πριν από 5 μέρες ξεκινήσαμε να "κάνουμε μπάνιο" μόνες μας (γλείφεται). Αντιλαμβάνεται κινήσεις, προσπαθεί να γραπώσει πράγματα που κουνιούνται μπροστά της, τρέχει, εδώ και λίγες μέρες κάνει και αλματάκια!
Δεν τρώει όμως παρά μόνο από σύριγγα. Για να έχει μεγαλύτερα ποικιλία γεύσεων τις έτρΙψα κροκέτας και κρεατάκι κονσέρβας στο γάλα και την τάισα. Όταν όμως άρχισε να "ξεροβήχει" φοβήθηκα μην της κάτσει τιποτα στο λαιμο και συνέχισα μόνο με γάλα. Προσπάθησα να την αφήσω για λίγο νηστική για να πιει γάλα από μπολάκι, αλλά μάταια. Το σώμα της όλο θα βουτήξει... την γλώσσα όχι! Δαγκωνει το μπωλ, αλλα δεν τρωει. Και νιαου νιαου νιαου... την ταϊζω πάλι με τη σύριγγα. Μάλιστα πάει και κάθεται μπροστά από τον καναπέ οπου κάθομαι για να την ταϊσω και χτυπιέται!
Τι να κάνω; Είναι τοσο μικρή ακόμα ώστε να μην μπορεί να φάει μόνη της ή έχει γίνει κυριολεκτικά "μαμόθρεφτο" και δε θέλει να φάει με διαφορετικό τρόπο;
Μου ειπαν να την αφήσω νηστική ακόμα και για μέρες με ένα μπολ δίπλα της... αλλα όταν με κοιταει με τα μεγαλα ματακια της... δεν αντεχω
Βοηθείστε μας πληζ...
Υ.Γ. Μετά το τάισμα κάνει κάτι σαν... φτέρνισμα να το πω; Ξερόβηχα να το πω; Είναι φυσιολιγικό αυτό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Και μια μέρα, αντί για το μπιμπερό, θα της έβγαζα μια μαλακιά κονσέρβα για γατάκια (πατέ, ας πούμε) με έντονο άρωμα, θα την έβαζα μπροστά στο μπολ και θα άφηνα το πράγμα να πάρει τον δρόμο του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Αυτο που λες σαν ξεροβηχας ειναι πιθανο να ειναι ο αερας που καταπινει απο το ταισμα με την συριγγα..ή ρεψιματακι..
μην ανησυχεις σιγα σιγα θα μαθει βρεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rtsk0670
Νεοφερμένο μέλος
Orion1
Νεοφερμένο μέλος
Πρέπει να το πάρω απόφαση πως το γατί μου είναι χορτοφάγος!

rtsk0670
Νεοφερμένο μέλος
Εμένα ο Ορφέας εξακολουθεί να αρνείται να φάει από κονσέρβα. Και είναι 4 μηνών! Ακόμα κι αν του ανακατέψω λίγο με τις κροκέτες, το μυρίζει και φεύγει.
Πρέπει να το πάρω απόφαση πως το γατί μου είναι χορτοφάγος!![]()
Νομίζω ότι τούτο το γατί παίρνει τα πρωτεία στη χορτοφαγία! =D
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
η w/d
η i/d της hills. Να το χαιδευεις πολύ το ψιψικακι οταν τρωει σιγα σιγα απο την κονσερβα και μετα κανα δυο βδομαδες χαδι και κονσερβα τετοια να το περασεις και σε κονσερβα με σκληρα κρεατακια και μετα σε ξηρη μουσκεμενη και μετα σε κηρη κανονικη αλλα παντα καλης ποιοτητας και νοστιμα. Και γενικα να το χαιδευεις πολυ.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μ αρεσει αυτο το γατιΝομίζω ότι τούτο το γατί παίρνει τα πρωτεία στη χορτοφαγία! =D
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool