Είναι τυφλό το αδεσποτούλι μου ή όχι;

Πολυ καλή λύση θα την εφαρμόσω οταν θα το επιχειρήσει ξανα..ελπίζω να πιάσει:up::up:

Με τα παραπάνω που λες εχεις απόλυτο δίκιο, οσο για τα υπολοιπα σχόλια που ανέφερα οτι ακούω θα αδιαφορώ απο εδω και πέρα και οτι κιαν λένε για το γατουλίνι μου δεν θα τους επιτρέπω να δίνουν συνέχεια αμά πια τους εχω βαρεθεί...:mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ καλή λύση θα την εφαρμόσω οταν θα το επιχειρήσει ξανα..ελπίζω να πιάσει:up::up:

Με τα παραπάνω που λες εχεις απόλυτο δίκιο, οσο για τα υπολοιπα σχόλια που ανέφερα οτι ακούω θα αδιαφορώ απο εδω και πέρα και οτι κιαν λένε για το γατουλίνι μου δεν θα τους επιτρέπω να δίνουν συνέχεια αμά πια τους εχω βαρεθεί...:mad::mad:
Για τα σχόλια αυτών των "ανθρώπων" πραγματικά δεν αξίζει να ασχολήσαι, όταν κάποιος αντιμετωπίζει έτσι ένα πλασματάκι που κ στο κάτω κάτω τον ίδιον δεν τον επιβαρύνει πουθενά φαντάσου πως θα φερθεί στις προσωπικές του σχέσεις, θα σου έλεγα να μην επενδύεις κ πολύ πάνω τους -συναισθηματικά εννοώ-
Όσο για το γατάκι μη στεναχωριέσαι είναι ακόμα μικρούλη θα μάθει να χρησιμοποιεί σιγα σιγά τις άλλες του αισθήσεις κ θα είναι μία χαρά, άλλωστε έχει εσένα κοντά του κ σε λίγο θα έχει κ ένα φιλαράκι:up:
Να σου πω κ κάτι άλλο μία γνωστή μου έχει δύο πανέμορφες γάτες που λόγο κληρονομικότητας γεννήθηκαν τυφλές είναι τέλειες έχουν μάθει το σπίτι κ δεν καταλαβαίνεις ότι είναι τυφλές μάλιστα βγαίνουν κ στο μικρό κήπο κ παίζουν, οπότε μη στεναχωριέσαι θα μάθει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οποιος αναλαμβανει αναπηρο ζωο ακουει παντα διαφορα καλο ειναι να μην δινεις καμμια σημασια . Αν σου γουσταρει εξηγεις αν οχι το αφηνεις η αποφευγεις οποιον δε καταλαβαινει το καλυτερο ειναι απλα να μην δινεις σημασια μεσα σου. ειναι του αλλουνου το προβλημα σε οτιδηποτε λεει δ3εν αφορα εσενα η το γατακι σου.Ειναι αυτο που λεμε ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρυ του αλλα μονο εσυ μπορεις να ξερεις.

Θα σου προτεινα να μην το αφηνεις εξω αν θελεις μπορεις να το φερεις η να σε επισκεφθω καποια στιγμη να το εκπαιδευσουμε μαζι να δεις πως γινεται. ειναι βασικο να αποκτησει καλες συνηθειες απο την αρχη και ναμεγαλωσει σαν φυσιολογικο γατακι χωρις ιδιαιτερες αδυναμιες γιατι αυτο θα του δωσει γερα εργαλεια και θα προσαρμοζεται πολυ ευκολα μεγαλο

Ποσο δίκιο έχετε και οι δύο συμφωνώ απόλυτα. Οι περισσότεροι δεν εχουν με τι να ασχοληθούν ασχολούνται με το τι κανει ο αλλος οτι και να είναι αυτο πρωσοπικά, επαγγελματικά, αισθηματικά, ακόμη και με τα ζώα σου...:P:P

Οσον αφορά τα ζώα το τι ακούω απο μαθήτρια ακόμη δεν λέγεται ορισμένοι βρε παιδί τους εχει καρφωθει στο μυαλο η λαθασμένη άποψη οτι τα γατάκια ειναι ''κακα ζώα'' και γιατι δεν προτιμώ κάποια αλλο για κατοικίδιο..τι με νοίαζει εμένα τι ζώο εχει ο αλλος που είναι δικαίωμα του στο κατω κάτω.
Το να εχω μια αδυναμία στα γατάκια αυτο δεν σημαίνει οτι δεν αγαπώ ολα τα ζωάκια που υπάρχουν ας μην επεκταθώ και στις υπόλοιπες βλακείες που ακουγα η ακούω κατα καιρούς..

Το καλύτερο είναι οπως λέτε και εσείς να μην δίνεις συνέχεια και να τους το κόβεις αμέσως;);)

yasmin εννοείτε οτι θα σου φέρω να γνωρίσεις το φοινικάκι μου απο κοντά είσαι πολύ καλη κοπέλα οπως και ολα τα μέλη του φόρουμ για την βοηθεια που δίνεται σε οποιον εχει κάποιο πρόβλημα η απορία οπως εγώ:up::up:

Απο βδομάδα μολις τελείωσει η θεραπεία με την αντιβίωση θα σου τον φέρω να τον δείς ειναι γλυκούλης θα βάλω και καινούργια φώτο στο φόρουμ ειναι πολυ καλύτερα τώρα απ'οτι πρίν

Οσον αφορά τα ζώα το τι ακούω απο μαθήτρια ακόμη δεν λέγεται ορισμένοι βρε παιδί τους εχει καρφωθει στο μυαλο η λαθασμένη άποψη οτι τα γατάκια ειναι ''κακα ζώα''
Την περίπτωση να είναι αυτοί οι κακοί την έχουν σκεφτεί ποτέ; Τι να πεις για αυτούς τους κατ ευφημισμόν ανθρώπους; Απλά σταματάς να ασχολείσαι, δεν αξίζει τον κόπο. Εγώ έχω βάλει κριτήριο πλέον στη ζωή μου ότι όποιος δεν αγαπάει τα ζώα, κάτι δεν πάει καλά μαζί του κ έτσι κρατάω τις αποστάσεις μου. Πάντως πολύ χαίρομαι κορίτσια που αρχίζει η εκπαίδευση από το Φοινικάκι. Θα είναι πιο αυτόνομο κ θα επιδράσει κ στην ψυχολογία κ τον χαρακτήρα του φαντάζομαι. Καλή αρχή λοιπόν

Οσο για το κατ'ευφημισμόν αλλο τίποτα οπως λες και εσύ Sli8erin το καλύτερο είναι η αδιαφορία σε αυτο που δεν αδιαφορώ είναι να δω κάποιον να κάνει κακο σε ζωάκι :(:(

Κατι που δεν ρώτησα το φοινικάκι εκτος που ορισμένες φορές τα κάνει έξω αυτο δεν με πειράζει τα καθαρίζω αλλωστε θα μάθει με τον καιρο, οταν κάνει κακάκια δεν καθαρίζει το πωπουδάκι του.
Μήπως ειναι μικρούλη ακόμη; Τον σκουπίζω εγω με μωρομάντιλα :rolleyes::rolleyes: αλλα κάπου υπάρχει σχετικο άρθρο αλλα δεν μπορω να το βρώ.
Ζητώ συγνώμη για αυτο αλλα δεν θυμάμαι που το διάβασα γνωρίζει κανείς να μου πει κάτι σχετικά με την καθαριότητα του;

Οσο για το κατ'ευφημισμόν αλλο τίποτα οπως λες και εσύ Sli8erin το καλύτερο είναι η αδιαφορία σε αυτο που δεν αδιαφορώ είναι να δω κάποιον να κάνει κακο σε ζωάκι :(:(

Κατι που δεν ρώτησα το φοινικάκι εκτος που ορισμένες φορές τα κάνει έξω αυτο δεν με πειράζει τα καθαρίζω αλλωστε θα μάθει με τον καιρο, οταν κάνει κακάκια δεν καθαρίζει το πωπουδάκι του.
Μήπως ειναι μικρούλη ακόμη; Τον σκουπίζω εγω με μωρομάντιλα :rolleyes::rolleyes: αλλα κάπου υπάρχει σχετικο άρθρο αλλα δεν μπορω να το βρώ.
Ζητώ συγνώμη για αυτο αλλα δεν θυμάμαι που το διάβασα γνωρίζει κανείς να μου πει κάτι σχετικά με την καθαριότητα του;
Μαρουλα μου κ εγώ γίνομαι έξαλλη κ πραγματικά δεν ξέρω που μπορώ να φτάσω σε τέτοιες περιπτώσεις. Τώρα γι αυτό που λες, ναι είναι μικρούλη ακόμα γι αυτό, με τον τρόπο που λες τα μωρομάντηλα είναι σα να το εκπαίδευε κ η μαμά του, δλδ του δείχνεις τον τρόπο να καθαρίζεται εμένα από χθες άρχισε να καθαρίζεται μοναχούλι του δειλά-δειλά:up:

Αυτο με τα μωρομάντιλα ειναι πολυ καλο κόλπο το διάβασα απο ένα μέλος του φόρουμ οπου έκανε το αντίστοιχο ας με συγχωρέσει που δεν θυμάμαι το ονομα αλλα και το αντίστοιχο θέμα...αν κάποιο μέλος έχει το ανάλογο ας πουμε προβληματισμο μπορει να το εφαρμόσει...με τον καιρο θα συνηθίσει να κάνει και την ανάγκη του.
Οπως λεει και η Sli8erin νομίζει πως είσαι η μαμά του που το φροντίζει, με τον καιρο θα γίνουν και τα υπόλοιπα... ;);)

Καλυτερα ειναι να μην το καθαριζεις εσυ αλλα να τον εναποθετεις στην αμμο ετσι θα εκανες και με ενα φυσιολογικο γατακι και καλο ειναι ναμεγαλωσει φυσιολογικα και οχι με ιδιαιτεροτητες οσο γινεται γιατι αυτο θα το βοηθησει απο την αρχη να μαθει οτι εκει που αισθανονται τα παρουσακια του αμμο τα κανει. Αν τον αφησεις ετσι θα εξαρτηεθει καταρχας απο εσενα και φαντασου τον γαταρο μεγαλο να τα κανε παντου και να θελει μωρομαντηλα. Δυστυχως ετσι δημιουργουνται οι κακες συνηθειες.
Οπως και στα τυφλα παιδακια η τα αναπηρα ετσι και στα γατακια οσο πιο φυσιολογικα τους φερομαστε τοσο πιο καλα θα μεγαλωσουν .. οι πολλες φροντιδες και αδυναμιες πολλες φορες βλαπτουν και δημιουργουν κακους χαρακτηρες και κακες συνηθειες. Ναι μεν θελει ιδιαιτερη φροντιδα δεν θελει ομως κα να το κακομαθει κανεις

Καλυτερα ειναι να μην το καθαριζεις εσυ αλλα να τον εναποθετεις στην αμμο ετσι θα εκανες και με ενα φυσιολογικο γατακι και καλο ειναι ναμεγαλωσει φυσιολογικα και οχι με ιδιαιτεροτητες οσο γινεται γιατι αυτο θα το βοηθησει απο την αρχη να μαθει οτι εκει που αισθανονται τα παρουσακια του αμμο τα κανει. Αν τον αφησεις ετσι θα εξαρτηεθει καταρχας απο εσενα και φαντασου τον γαταρο μεγαλο να τα κανε παντου και να θελει μωρομαντηλα. Δυστυχως ετσι δημιουργουνται οι κακες συνηθειες.
Οπως και στα τυφλα παιδακια η τα αναπηρα ετσι και στα γατακια οσο πιο φυσιολογικα τους φερομαστε τοσο πιο καλα θα μεγαλωσουν .. οι πολλες φροντιδες και αδυναμιες πολλες φορες βλαπτουν και δημιουργουν κακους χαρακτηρες και κακες συνηθειες. Ναι μεν θελει ιδιαιτερη φροντιδα δεν θελει ομως κα να το κακομαθει κανεις

Συμφωνώ με αυτα που λες yasmin απλα δεν ξέρω τι να κάνω οταν είμαι στην δουλεια και τρώει την αμμο γιατι την νομίζει πως ειναι φαγητό συν οτι το πωπουδάκι του ειναι λερωμένο και το καθαρίζω με αυτο τον τρόπο ξέρω πως ειναι λάθος αλλα τι αλλο να κάνω...να το αφήσω λερωμένο;

Επειδή μεγάλωσα με ανάπηρους γονείς ο πατέρας μου απο τα 5 και η μάνα μου απο τα 16 η οποια εφυγε πολυ νέα, ειμαι ορφανη καταλαβαίνω πως ζει και τι περναει κάποιος που ειναι ανάπηρος η με κάποιο πρόβλημα υγείας. Για αυτο διάλεξα και το επαγγελμα αυτο που το κάνω με αγάπη.

Το ίδιο ισχύει και για τα ζωάκια για αυτο και πήρα και το φοινικάκι που δεν το μετανίωνω οπως ειπα ουτε στιγμή. Το χειρότερο είναι να δείξεις το αντίθετο σε αυτους τους ανθρώπους η στα ζωάκια οπως λες και εσυ...

Σε ευχαριστω για τις συμβουλές σου, σήμερα ο φοίνιξ εκει που καθάριζα τα ματακια με φυσιολογικο ορο έβαλε λίγο αίμα απο το ενα..ειναι αυτο που εχει το εξώφθαλμο που θα κάνει κάποια στιγμη εξαγωγή φοβάμαι μήπως γίνει χειρότερα...

Συγνώμη αν γίνομαι κουραστική αλλα υπάρχουν ανθρωποι που μου στέλνουν email η με παιρνουν τλφ και εχουν ένα ζωακι που εχει τυφλωθει οπως ο φοινιξ και παιρνουν κουράγιο μεσω εμενα με το ανάλογο θέμα.

Υπάρχει κάποιο σχετικο αρθρο στο φορουμ σε σχέση με αυτο για να πληροφορηθώ περισσοτερα; Ο φοίνιξ τυφλωθηκε απο μια λοιμωξη στα ματακια δεν ξέρω πως λέγετε ειναι αυτο που οταν γεννιούνται κάνουν τσίμπλες μεχρι να ανοίξουν που αν δεν το προλάβεις εγκαιρως τυφλώνεται το ζωακι ετσι μου το περιέγραψε ο γιατρος...

Τουλάχιστον ας βοηθηθούν και αλλοι που ειναι μέλη η παρακολουθουν το φόρουμ για το τι πρέπει να κάνουν οσο το δυνατον συντομοτερα..εγω οπως ειπα αργησα γιατι δεν με αφηνε η μαμα του να πάω νωρίς τουλάχιστον εστω και αργα τον εσωσα απο την περίπτωση να κάνει εγκεφαλίτιδα και να μην είναι στην ζωή οσο κιαν με πονάει αυτο. :(:(

Εχει ομως την αγκαλιά μου που δεν πρόκειται να τον αφήσω ποτε...
:inlove::inlove:

Αν υπάρχει ανάλογο θέμα ζητάω συγνώμη οπως ειπα αλλα δεν το βρήκα που υπάρχει κατι αντίστοιχο, με το που ερχομαι απο την δουλεια ο νους μου ειναι σε αυτη την ψιχούλα και δεν εχω το κουράγιο να ψάξω αν υπαρχει κατι αντίστοιχο θα με βοηθούσε πολυ...

Επειδή μεγάλωσα με ανάπηρους γονείς ο πατέρας μου απο τα 5 και η μάνα μου απο τα 16 η οποια εφυγε πολυ νέα, ειμαι ορφανη καταλαβαίνω πως ζει και τι περναει κάποιος που ειναι ανάπηρος η με κάποιο πρόβλημα υγείας. Για αυτο διάλεξα και το επαγγελμα αυτο που το κάνω με αγάπη.
Τελικά Μαρούλα είσαι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, μεγάλωσες μόνη σου ουσιαστικα, φρόντισες τους γονείς, στάθηκες στα πόδια σου και σπουδασες, Εύχομαι από εδώ κ πέρα η ζωή να σου φέρει όλη την ευτυχία που σου χρωστάει. Και εύχομαι κ το καλύτερο για το Φοινικάκι, αν κ κοντά σου σίγουρα θα έχει την πιο ευτυχισμένη ζωή που θα μπορούσε να έχει. Τελικά πιο γατάκι αποφάσισες να πάρεις για παρέα στο μικρούλη, κάποιο από εδώ από τις αγγελίες ή από κάποιο σωματείο;

πάντα μπροστά

Αγαπητή μου Μαρούλα,

σε θαυμάζω για τις επιλογές σου. Δεν μπορεί ο καθένας μας να κάνει κάτι τέτοιο. Μπράβο σου! Μην ακούς καθόλου όσους σου λένε το αντίθετο. Ό,τι κάνεις εσύ είναι πολύτιμο έχει νόημα και σημασία, κι όποιος είναι σε θέση να το καταλάβει το καταλαβαίνει. Τους άλλους άστους στο δρόμο τους!

Για τα μωρομάντηλα που είπες δεν ξέρω αν υπάρχει άρθρο, αλλά εγώ τα έχω αναφέρει πολλές φορές γιατί τα χρησιμοποιώ στον Χουχουδίτο και στην Ελινούλα μου. Όταν τα χτενίζω -προσπαθώ να το κάνω κάθε μέρα- μετά, επειδή μένουν λίγες λεπτότατες τριχούλες και ίσως κάποια σκόνη, πέρνω μωρομάντηλο και τα σκουπίζω μ' αυτό. Σαν να τα γλείφει η μαμά τους περίπου. Καμιά φορά το βρέχω με ζεστό νεράκι και το στίβω για να είναι πιο αποτελεσματικό. Κάθε μέρα τους καθαρίζω έτσι εκτός από τη γουνίτσα τους και τα πατουσάκια τους για να μπορούν ν' ανεβαίνουν στο κρεβάτι μας αν θέλουν.
Τα βγάζω το πρωϊ-πρωϊ στο μπαλκόνι όπου παίζουν και κάθονται στις γλάστρες οπότε και βρωμίζονται και μετά τα βάζω μέσα, κλείνω τις μπαλκονόπορτες και τους κάνω καθαριότητα με τα μωρομάντηλα. Μετά φεύγω για τη δουλειά μου.

Έχει τύχει αρκετές φορές όταν κάποιο από τα δυο τους λερωθεί να το πλύνω τοπικά το κωλαράκι του. Βάζω πάνω μου πετσέτα, το πέρνω αγκαλιά με τη ράχη προς τα έξω, του σηκώνω την ουρά και πλένω το κωλαράκι με χλιαρό νερί και ειδικό σαπούνι που το βάζω πάνω σε κείνο το φουντωτό πραγματάκι που χρησιμοποιούμε για το ντους. Μετά σκουπίζω καλά-καλά την περιοχή με την ειδική πετσέτα (στο μπάνιο μας κρέμονται σε ειδική κρεμάστρα και οι δικές τους πετσέτες για κάθε ενδεχόμενο). Πρέπει να πω ότι αρχικά κάνουν πως τάχα δεν τους αρέσει και ψιλοδιαμαρτύρονται αλλά μετά το ευχαριστιούνται γιατί αισθάνονται καλύτερα.

Τα μωρομάντηλα είναι μεγάλη εφεύρεση!

Να είσαι καλα Sli8erin για τα καλά σου λόγια σε ευχαριστώ. Οτι προβλήματα κιαν εχουμε στην ζωή μικρά η μεγάλα μας κάνουν ποιο δυνατούς εγω αυτο λεω στον ευατό μου οσο κιαν ειναι δύσκολο στην αρχη να το δεχτεις. Για γατουλίνι δεν εχω καταλήξει ακόμη μπορει να πάρω απο την yasmin η απο μια συνάδερφο μου που δουλεύουμε μαζί και εχει κανει η γατούλα της πολλα νινακια...:rolleyes::rolleyes:

Για τα μωρομάντιλα Anima ισως να εχω διαβάσει σχετικη αναφορα για την καθαριότητα απο εσένα πάντως ειναι πολυ πρακτικά οταν λερώνονται. :):)
Δεν θέλω να τρομάξω το ζωάκι με το να το πλύνω το πωπουδακι η τα ποδαράκια του για αυτο χρησιμοποιω αυτα αρκει να μην το παρακάνω πρεπει να μάθει και μόνο του να καθαρίζεται... Στα παραπάνω που λες συμφωνώ απόλυτα οποιος κατάλαβε κατάλαβε και πλεον αδιαφορώ απο εδω και περα και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Ειδα οτι υπάρχει σχετικο θέμα και απο την aretha στο sos βρηκα μωράκι.
Μου έστειλε μηνυμα. Χίλια ευχαριστω για αυτο δεν το ήξερα οτι υπάρχει και ιδια περίπτωση..
Οτι έπαθε ακριβώς και το φοινικάκι μου, μονο που εμένα δυστυχώς τυφλώθηκε συν οτι εχει και εξοφθαλμο...
Το γλυκό σου γατουλίνι εχει εσένα που εκανες τα πάντα για αυτο το τόσο γλυκο γατάκι:inlove::baby:

Σήμερα ειναι πολυ χάλια το ματακι αυτο τρέχει αιμα, αυριο θα το παω στον γιατρο επειγόντως δεν τον αφήνω ουτε μια μερα τον μικρούλη..

Αυτη η ιωση που προκαλει τύφλωση αν δεν την προλαβει εγκαιρα κάποιος δεν εχω καταλάβει ακομη τι ακριβώς είναι; Ρινοτραχειιτιδα η καποιος αλλος ιος;

Ξερω πως αυτο που ρωτάω τώρα εχει δευτερουσα σημασία αλλας αν κάποιος/α βρει ενα γατουλίνι με ιδια περίπτωση ας το προλάβει εγκαιρα για να μην τυφλωθει για αυτο ρώτησα αν υπάρχει σχετικο αρθρο στα articles εκτος απο εμένα που ζητάω να μάθω υπάρχουν και αρκετοι που μου στέλνουν email και δεν ξέρω τι να τους απαντήσω...

Σας ευχαριστώ πολυ και παλι ολους σας ολοψυχα, και για τις απαντήσεις που δίνεται και για τα μηνύματα σας..κάνετε τόσα πολλα για αυτη την ψιχούλα που αν δεν υπήρχε το φόρουμ δεν ξέρω τι θα έκανα:up::up:

ισως θα αξιζε να το πας ατην Κομνηνου στην κτηνιατρικη ειναι ειδικευμενη στα ματια

ισως θα αξιζε να το πας ατην Κομνηνου στην κτηνιατρικη ειναι ειδικευμενη στα ματια

Μου ανέφεραν για αυτην και πολλοι φοιτητες κτηνιατρικής που ξέρω, οπως και κτηνίατροι, θα παρω τηλεφωνο αυριο στην γιατρο να μιλήσω μαζί της..Ειναι παρα πολυ καλη!!!!!:happy::happy:

Το θετικο με αυτην την γιατρο είναι περα οτι ειναι εξιδικευμενη στις παθήσεις των ματιών ειναι αρνητικη στις εξαγωγες στα μάτια κατι που ειναι καλο για το φοινιξ.
Μακαρι να γινει κατι και να μην χρειαστει να κανει εξαγωγη δεν θα ηθελα να ταλαιπωρησω το ζωακι σε κατι που μπορει να γινει ωστε να σωθει εντελως παρολο που το ματακι αυτο δεν θα βλέπει.

Αρκετοι γιατροι δεν εχουν ανάλογη εμπειρια και κανουν εξαγωγη προληπτικα, οπως δεν εχουν εμπειρια στα γατακια με τύφλωση, οτι εμαθα παιδια τα εμαθα απο το φορουμ και απο τα μελη..

Θα ξαναπαω το φοινικακι και σήμερα στον δικο μου γιατρο να τον δει και ας μην περασαν 10 ημερες που πρεπει να το ξαναπαω ειναι χαλια το καημενουλη στο ενα ματακι:(:(

Απο τοτε που το πήρα ομως το γλυκουλι μου εκανε σημαντικη προοδο τρωει κανονικα μαλιστα ειναι και λιχουδης το τρωει ολο, παιζει με το αλουμινοχαρτο να ειναι καλα η Αρετη που ειναι μελος του φορουμ που μου ανεφερε για αυτο, οπως και το οτι ειναι χαδιαρης και θελει να παιζει μαζι μου. :up::up:

Κανει και την αναγκη του στην αμμο που αυτο ειναι σημαντικο τις ωρες που θα λειπω, πρεπει να παρω ομως συντομα ενα δευτερο νινακι για παρεα, αλλιως θα εχει μοναξια. Οταν λειπω στην δουλεια η σκεψη μου ειναι παντα σε αυτο το πλασματακι τι να κανει τωρα, πως ειναι κλπ..

Συντομα θα βαλω και φωτογραφιες και απο τα δυο γατουλινια μου!!!!...:):)

Το θετικο με αυτην την γιατρο είναι περα οτι ειναι εξιδικευμενη στις παθήσεις των ματιών ειναι αρνητικη στις εξαγωγες στα μάτια κατι που ειναι καλο για το φοινιξ.
Μακαρι να γινει κατι και να μην χρειαστει να κανει εξαγωγη δεν θα ηθελα να ταλαιπωρησω το ζωακι σε κατι που μπορει να γινει ωστε να σωθει εντελως παρολο που το ματακι αυτο δεν θα βλέπει.
Χάρηκα πάρα πολύ με τις νέες εξελίξεις:up::up::up: Μακάρι να μπορέσει να κάνει κ το θαύμα της η γιατρός κ να αρχίσει να βλέπει έστω και λίγο. Θα περιμένουμε τις νέες φωτογραφίες αλλά και τα νέα μια κ θα πας το ζουζούνι σου στο γιατρό

Χάρηκα πάρα πολύ με τις νέες εξελίξεις:up::up::up: Μακάρι να μπορέσει να κάνει κ το θαύμα της η γιατρός κ να αρχίσει να βλέπει έστω και λίγο. Θα περιμένουμε τις νέες φωτογραφίες αλλά και τα νέα μια κ θα πας το ζουζούνι σου στο γιατρό

Και εγω σε αυτο ελπίζω μακαρι να γίνει κάτι:rolleyes::rolleyes: θα παω τον μικρούλη πιο αργα γιατι εχει ενα χειρουργειο και μπορει να αργήσει αρκετα ο γιατρος, αν δεν προλάβω σήμερα θα τον παω αυριο στην αλλη γιατρο θα παρω άδεια κάποιες ωρες απο την δουλειά και θα σας πω νεα...

παντως αν θες ενα απο τα δικα μας ( γιατι δεν εχω καταλαβει αν θελεις την ιου η οχι τελικα η αν βρηκες αλλο) απλα πες το μου να τα κανω ακομη πιο χαδιαρικα μεχρι να το παρεις.

παντως αν θες ενα απο τα δικα μας ( γιατι δεν εχω καταλαβει αν θελεις την ιου η οχι τελικα η αν βρηκες αλλο) απλα πες το μου να τα κανω ακομη πιο χαδιαρικα μεχρι να το παρεις.

yasmin τελικα θα πάρω ενα γατάκι θηλυκο απο μια συνάδερφο μου που δουλευουμαι μαζί στο νοσοκομείο η γατούλα της εκανε αρκετα γατουλίνια και με παρακάλεσε να παρω ενα. Θα μου το δώσει σύντομα. Και η Ιου ειναι πολυ γλυκο και αξιαγάπητο κουκλάκι και ημουν σε δίλημα ποιο να διαλέξω.
Σε ευχαριστώ πολυ για ολα και για την βοήθεια σου, ευχομαι ολόψυχα να βρεθει κάποια αγκαλια και για την Ιου αλλα και για τα αλλα γατάκια που φροντίζεις. Μακάρι να μπορουσα να πάρω οχι μονο 2 αλλα και παραπάνω αλλα δεν μένω μόνη μου. Και πάλι σε ευχαριστω..

Μαρούλα τώρα διάβασα όλο το θέμα σου.Μπράβο σου για όλη την αντιμετώπιση,και που δεν έκανες πίσω.Ευχομαι τα γατούλια σου να σου ανταποδώσουν την αγάπη που τους δίνεις στο έπακρο.Καλή τύχη στο φοινικάκι σου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back