Είναι τυφλό το αδεσποτούλι μου ή όχι;

Καλή μου Μαρούλα χαιρομαι πολυ που υπάρχουν τέτοιοι ανθρωποι σήμερα! Ευχομαι τα καλυτερα σε σένα και το μικρό φοινικάκι σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν πειραζει μαρουλα εχω ενα ραντεβου αυριο να σαι καλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ moukelis και kwstantina για τα καλά σας λόγια να ειστε καλά. Σήμερα ο φοινιξ ειναι καλύτερα προσπαθώ ομως να βρώ το τηλέφωνο της Κομνηνου της κτηνιατρου αλλα δεν το βρίσκω υπαρχει στο θέμα με τις λίστες; θέλω να κλεισω ραντεβου και σε αυτήν.

Με την φροντίδα και αγάπη που δινω στο φοινικάκι μου δεν έχω χρόνο να ψάξω και ζητάω συγνώμη που μπορώ να το βρώ γνωρίζει καποιο μέλος να μου πει;

yasmin ευχομαι ολοψυχα να βρεθει μια αγκαλιά για τα γατουλίνια σου τα οποια ειναι τοσο γλυκούλια.:inlove::inlove:

moukelis μου ειπε ενα μέλος απο το φορουμ που εχει και η κοπελα περιπτωση ιδια με την δικη μου, οτι και με το δικο σου γατάκι αντιμετωπισες ιδια κατάσταση. Με το δικο σου γατακι τι εγινε ειναι καλά;
Στο φορουμ που υπάρχει αντιστιχο θέμα θα με βοηθουσε πολυ.

Θα σου στειλω καποια στιγμη pm αν μπορουσες να με βοηθησεις και εσυ οπως ευχαριστώ πολυ και ολα τα μελη του φορουμ για ολα..:up::up:

Την καλημέρα μου σε ολους και ολες:hello::hello::baby::baby:

Ευχαριστώ moukelis και kwstantina για τα καλά σας λόγια να ειστε καλά. Σήμερα ο φοινιξ ειναι καλύτερα προσπαθώ ομως να βρώ το τηλέφωνο της Κομνηνου της κτηνιατρου αλλα δεν το βρίσκω υπαρχει στο θέμα με τις λίστες; θέλω να κλεισω ραντεβου και σε αυτήν.

Με την φροντίδα και αγάπη που δινω στο φοινικάκι μου δεν έχω χρόνο να ψάξω και ζητάω συγνώμη που μπορώ να το βρώ γνωρίζει καποιο μέλος να μου πει;

yasmin ευχομαι ολοψυχα να βρεθει μια αγκαλιά για τα γατουλίνια σου τα οποια ειναι τοσο γλυκούλια.:inlove::inlove:

moukelis μου ειπε ενα μέλος απο το φορουμ που εχει και η κοπελα περιπτωση ιδια με την δικη μου, οτι και με το δικο σου γατάκι αντιμετωπισες ιδια κατάσταση. Με το δικο σου γατακι τι εγινε ειναι καλά;
Στο φορουμ που υπάρχει αντιστιχο θέμα θα με βοηθουσε πολυ.

Θα σου στειλω καποια στιγμη pm αν μπορουσες να με βοηθησεις και εσυ οπως ευχαριστώ πολυ και ολα τα μελη του φορουμ για ολα..:up::up:

Την καλημέρα μου σε ολους και ολες:hello::hello::baby::baby:
Μπα,μάλλον θα μπερδευτηκες,δεν είχε πρόβλημα κανένα από τα γατάκια μου.:)Για την κ.Κομνηνού στείλε ένα ΡΜ στη γιασμίν,πρέπει να έχει τον αριθμό της.Ελπιζω να τα πάει καλύτερα.Σταμάτησε να βγάζει πύον;

Μπα,μάλλον θα μπερδευτηκες,δεν είχε πρόβλημα κανένα από τα γατάκια μου.:)Για την κ.Κομνηνού στείλε ένα ΡΜ στη γιασμίν,πρέπει να έχει τον αριθμό της.Ελπιζω να τα πάει καλύτερα.Σταμάτησε να βγάζει πύον;

Θα κατάλαβα λάθος moukelis χίλια συγνώμη εχω και εγω την στεναχώρια μου για αυτη την ψιχούλα το πως θα παει..σήμερα ειναι καλύτερα σε σχέση με οπως οταν τον πρωτοπηρα.

Ηταν τοσο ταλαιπωρημένο το καημένο, η μαμα του δεν το ταιζε καθόλου, η φλεγμονη ομως υποχωρει με την αντιβιωση συν το κολλυριο.
Θα το παω την Δευτέρα να τον δει ο κτηνιατρος που παω χρονια ολα μου τα γατάκια. Το τηλέφωνο της Κομνηνου δεν το βρήκα θα προσπαθήσω να το βρω αυριο..

Βάζω και φωτογραφίες με το φοινικάκι μου πως ειναι τώρα, απο καιρο σε καιρο θα παει ακόμα καλύτερα παρα το πρόβλημα που εχει εγω τον αγαπάω τοσο πολυ.:inlove::baby::baby:
Ασχετο με το θέμα μου αλλα διαβάζοντας τα υπόλοιπα θέματα του φορουμ απο την μια θαυμαζω τα μελη εκεινα που φροντιζουν με αγάπη το ζωακι τους που εχει πρόβλημα οπως εγω και απο την αλλη στεναχωριέμαι να διαβάζω να πεθαινουν ζωάκια αβοήθητα...δεν θα μπορουσα να σκεφτω με τίποτα οτι υπηρχε περίπτωση να αφηνα ποτε το φοινικάκι μου...:|:|

Χωρις την δική μου βοήθεια και αγάπη αυτη η ψιχουλα δεν θα υπηρχε στην ζωή ας το σκεφτουν αυτο ορισμένοι πριν κάνουν οτιδήποτε σε ενα ζώακι που κινδυνέυει η εχει κάποιο πρόβλημα υγείας...:(:(

Συνημμένα

• 28082008191.jpg
    28082008191.jpg
    127,9 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 28082008187.jpg
    28082008187.jpg
    125,9 KB · Εμφανίσεις: 47
Ειναι πραγματικα πολυ ομορφος!! Μπραβο για οσα εχεις κανει γι αυτο.. Να ξερεις θα στο ανταποδωσει στο διπλασιο και παραπανω!! Εισαι πραγματικα η μανουλα του γι αυτο και να δεις που θα στο φωναζει γυρνωντας σπιτι απο τη δουλεια (ο δικος μου το κανει:D) κανει ενα νιαου σαν να λεει μαμα και να κοιμαται ξυπναει και ερχεται και το κανει.. Ασχετο! Να τον αγαπας για παντα και να ξερεις οτι αυτη η ψυχη εξαρταται απο σενα..;)

Όμορφος ο Φοίνικας,και πορτοκαλόγατο,θα γίνει σωστος μαμάκιας!:D

καλημερα μαρουλα,καλημερα γατοοικογενειες.Μαρουλα το φοινικακι ειναι κουκλακι!Ολα θα πανε καλα να δεις.Αυτο που ξεχασα να σου πω και σ'εμας το ειπαν ολοι οι γιατροι,ειναι οτι η οραση στη γατα δεν ειναι η σημαντικοτερη αισθηση.Ειναι μ ι α απο τις αισθησεις!Εξισου σημαντικες, για τις γατες, ειναι και οι υπολοιπες.Αυτο που εννοω ειναι,οτι ενα τυφλο γατακι μπορει να λειτουργησει φυσιολογικοτατα.:)

Την καλημέρα μου και απο εμένα σε ολα τα μελη..σας ευχαριστώ και παλι για τα καλά σας λόγια και για το ενδιαφέρον σας..
Σε αυτο που λες Αρετή συμφωνώ απολυτα μπορει η ψιχούλα μου να μην βλέπει αλλα ειναι πανέξυπνος το βλέπω μερα με την μέρα που βελτιωνεται.

Ειναι πολυ παιχνιδιάρης και καταλαβαινει τα πάντα με το που ερχομαι σπίτι ερχεται κοντά μου:up::up: βρισκει τα πάντα ευκολα μονος του και εχει και μια αδυναμία στο κρεββάτι μου οπου εχω πανω τις κούκλες μου τρελαινεται για ενα χνουδωτο κουκλάκι συγκεκριμένα.

Σκαρφαλώνει ανετα επάνω, τελικά για το κρεββατι το χαμηλό που εψαχνα δεν προκειται να το πάρω...προτιμάει να πηγαινει στο δικό μου...:lol::lol:

Συντομα θα εχω αποκτήσω και δευτερο νινι για να εχει παρέα;);)

Σήμερα ειδα που πήρα το φοινικάκι αγκαλια οτι εχει μερικους ψύλλους
Πως στο καλο τους κόλλησε; στον προηγούμενο κτηνιάτρο που τον πρωτοπήγα του ειχε βάλει αμπουλα (μεγάλο λαθος και οταν του το ειπα ελεγε τα δικά του) και ο δικος μου γιατρός οταν τον εξέτασε τον βρήκε καθαρο. :confused::confused:

Πηρα απο ενα petshop σπρει μάρκας Bolfo μέχρι να τον παω στον κτηνιατρο για εξέταση, αυτο ειναι καλο;
Δεν το εχω ξαναπάρει και δεν ξέρω μην κάνω τίποτα στο ζωάκι αθελα μου.

Κατι αλλο που θέλω να ρωτήσω ειναι για τα νυχακια απο ποτε τα κοβουν στα μικρούλια;
Μέσα σε 10 ημέρες απο τοτε που τον πήρα εχουν μεγαλώσει αρκετα και ψιλογρατσουνάει οταν τον παιρνω αγκαλιά μου, μπορω να το κάνω απο τώρα;

Σήμερα ειδα που πήρα το φοινικάκι αγκαλια οτι εχει μερικους ψύλλους
Πως στο καλο τους κόλλησε; στον προηγούμενο κτηνιάτρο που τον πρωτοπήγα του ειχε βάλει αμπουλα (μεγάλο λαθος και οταν του το ειπα ελεγε τα δικά του) και ο δικος μου γιατρός οταν τον εξέτασε τον βρήκε καθαρο. :confused::confused:

Πηρα απο ενα petshop σπρει μάρκας Bolfo μέχρι να τον παω στον κτηνιατρο για εξέταση, αυτο ειναι καλο;
Δεν το εχω ξαναπάρει και δεν ξέρω μην κάνω τίποτα στο ζωάκι αθελα μου.

Κατι αλλο που θέλω να ρωτήσω ειναι για τα νυχακια απο ποτε τα κοβουν στα μικρούλια;
Μέσα σε 10 ημέρες απο τοτε που τον πήρα εχουν μεγαλώσει αρκετα και ψιλογρατσουνάει οταν τον παιρνω αγκαλιά μου, μπορω να το κάνω απο τώρα;
Η απαρασίτωση θα πρέπει να γίνεται μία φορά το μήνα μέχρι και τον 6ο μήνα, η επόμενη δόση μετά δίνεται κατά τον 9ο μήνα και έπειτα τον 12ο μήνα στα γενέθλιά του:up:. Από εκεί κ πέρα εξαρτάται αν το έχεις μέσα στο σπίτι του δίνεις αμπούλα περίπου 4 σε περίπτωση βέβαια που δεν έρχεται σε επαφή με γατούλες που βγαίνουν έξω. Όσο για τα νυχάκια του όσο πιο μικρό συνηθίσει αυτή τη διαδικασία, τόσο καλύτερα, ώστε όταν μεγαλώσει να μην έχεις προβλήματα. Πρέπει όμως να προμηθευτείς ένα ειδικό ψαλίδι για γάτες κ να του κόψεις τα νυχάκια λίγο ποιο κάτω από εκεί που φαίνεται το ροζ χρώμα, αν δεν το έχεις ξανακάνει καλύτερα να πας στον κτηνίατρο κ να του πεις να σου δείξει πως γίνεται. Α! και αυτή που έχει τυφλό γατάκι είναι η Αρετή.

Η απαρασίτωση θα πρέπει να γίνεται μία φορά το μήνα μέχρι και τον 6ο μήνα, η επόμενη δόση μετά δίνεται κατά τον 9ο μήνα και έπειτα τον 12ο μήνα στα γενέθλιά του:up:. Από εκεί κ πέρα εξαρτάται αν το έχεις μέσα στο σπίτι του δίνεις αμπούλα περίπου 4 σε περίπτωση βέβαια που δεν έρχεται σε επαφή με γατούλες που βγαίνουν έξω. Όσο για τα νυχάκια του όσο πιο μικρό συνηθίσει αυτή τη διαδικασία, τόσο καλύτερα, ώστε όταν μεγαλώσει να μην έχεις προβλήματα. Πρέπει όμως να προμηθευτείς ένα ειδικό ψαλίδι για γάτες κ να του κόψεις τα νυχάκια λίγο ποιο κάτω από εκεί που φαίνεται το ροζ χρώμα, αν δεν το έχεις ξανακάνει καλύτερα να πας στον κτηνίατρο κ να του πεις να σου δείξει πως γίνεται. Α! και αυτή που έχει τυφλό γατάκι είναι η Αρετή.

Σ'ευχαριστώ Sli8erin για τις πληροφορίες οποτε δεν θα του βάλω σπρει καθόλου θα παω να τον δει ο γιατρος πρώτα πιθανον να μετεφερα κανεναν ψύλλο απο τις γατούλες που ταιζω στην οικοδομη αν και της βάζω και αυτες απο καμια αμπουλα οποτε μπορω να τις πλησιασω γιατι ειναι αγριουτσικες...:):)
Θα πάρω και απο αυτο το ψαλιδάκι το ειδικο που μου αναφέρεις δεν το ήξερα οτι υπάρχει τέτοιο, ολες τις γατες που ειχα σπιτι τις πήγαινα στον γιατρο και για εξέταση και για νύχια γιατι δεν κάθονται με τίποτα.

Η Αρετή μου ειχε στείλει η κοπελα pm και με βοηθησε να ειναι καλα οπως και ολα τα μέλη, και παλι σε ευχαριστώ Sli8erin:rolleyes::rolleyes:

Σ'ευχαριστώ Sli8erin για τις πληροφορίες οποτε δεν θα του βάλω σπρει καθόλου θα παω να τον δει ο γιατρος πρώτα πιθανον να μετεφερα κανεναν ψύλλο απο τις γατούλες που ταιζω στην οικοδομη αν και της βάζω και αυτες απο καμια αμπουλα οποτε μπορω να τις πλησιασω γιατι ειναι αγριουτσικες...:):)
Θα πάρω και απο αυτο το ψαλιδάκι το ειδικο που μου αναφέρεις δεν το ήξερα οτι υπάρχει τέτοιο, ολες τις γατες που ειχα σπιτι τις πήγαινα στον γιατρο και για εξέταση και για νύχια γιατι δεν κάθονται με τίποτα.

Η Αρετή μου ειχε στείλει η κοπελα pm και με βοηθησε να ειναι καλα οπως και ολα τα μέλη, και παλι σε ευχαριστώ Sli8erin:rolleyes::rolleyes:
Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς δεν έκανα κ τίποτα. είδα κ τις καινούργιες φωτογραφίες του κ. Φοίνιξ, είναι κούκλος:up:κ μοιάζει με την Picthu μου σα να είναι δίδυμα

Να σου πούμε τα δικά μας ευχάριστα νέα, μέσα σε όλο αυτό το χαμό, κ με τις τελευταίες στεναχώριες, έχουμε κ ευχάριστα νέα, αρχίζει κ υποχωρεί το τρίτο βλέφαρο κ από το άλλο του ματάκι κ σε λίγο θα είναι υγιέστατο κ απο τα δύο του ματάκια:up: και επίσης περιμένω τηλ. από μία κοπέλα που λέει πως θέλει το γατάκι, ελπίζω να είναι κατάλληλη κ να πάει σε καλό σπιτάκι:up: περιμένουμε κ τα δικά σας νέα

Χαίρομαι για τα νέα Sli8erin :up::up: εισαι πολυ καλη κοπέλα οπως ολοι σας στο φορουμ:baby::baby:

Αυτο που θέλω οσο τίποτα ειναι να μην γίνει εξαγωγη στο ματάκι του φοινιξ που εχει εξοφθαλμο..πρεπει να βρω τρόπο να τον παω στην Κομνηνου αλλα εχει τόσα πολλα ραντεβου απ'οτι μου ειπαν φοιτητές κτηνιατρικης που ξέρω..
Θα μεσολαβήσει ο δικος μου να βρει και το τλφ και να κλεισει ραντεβου εγω δεν το βρήκα ποιο ειναι το τηλεφωνό της...

Περιμένω να μεγαλωσει και το αλλο νινι να εχω 2 θα το παρω απο βδομάδα...

Κατι αλλο που δεν ειπα ειναι οτι το φοινικάκι ειναι πολυ λιχούδης συνέχεια θέλει να τρώει, του βάζω λίγο στο πιατάκι του γιατι ειναι και μικρουλη ακόμη τσιμπολογάει λίγο επειτα παίζει και μετα απο μιση ωρα ξαναπάει....περίεργο συνήθειο δεν το εχω ξαναδει:):)
Τον ταίζω κάθε 4 ώρες η 3, η ο πατέρας μου οταν είμαι στην δουλειά.

Χαίρομαι για τα νέα Sli8erin :up::up: εισαι πολυ καλη κοπέλα οπως ολοι σας στο φορουμ:baby::baby:

Αυτο που θέλω οσο τίποτα ειναι να μην γίνει εξαγωγη στο ματάκι του φοινιξ που εχει εξοφθαλμο..πρεπει να βρω τρόπο να τον παω στην Κομνηνου αλλα εχει τόσα πολλα ραντεβου απ'οτι μου ειπαν φοιτητές κτηνιατρικης που ξέρω..
Θα μεσολαβήσει ο δικος μου να βρει και το τλφ και να κλεισει ραντεβου εγω δεν το βρήκα ποιο ειναι το τηλεφωνό της...

Περιμένω να μεγαλωσει και το αλλο νινι να εχω 2 θα το παρω απο βδομάδα...

Κατι αλλο που δεν ειπα ειναι οτι το φοινικάκι ειναι πολυ λιχούδης συνέχεια θέλει να τρώει, του βάζω λίγο στο πιατάκι του γιατι ειναι και μικρουλη ακόμη τσιμπολογάει λίγο επειτα παίζει και μετα απο μιση ωρα ξαναπάει....περίεργο συνήθειο δεν το εχω ξαναδει:):)
Τον ταίζω κάθε 4 ώρες η 3, η ο πατέρας μου οταν είμαι στην δουλειά.
Και εγώ το εύχομαι με όλη μο την ψυχή να μη γίνει κάτι τέτοιο, όπως επίσης εύχομαι να γίνει ό,τι καλύτερο. Ευτυχώς έχεις δικό σου άνθρωπο κ θα κλείσεις ραντεβού σύντομα:up: Και μένα είναι πολύ λιγούρα τρώει συνέχεια και κάνει αυτό που κάνει κ ο δικό σου παεί κ έρχεται μέχρι να το φάει όλο το φαγητό ανεξαρτητου ποσότητας, χθες για βραδυνό έφαγε ένα πιάτο του γλυκού ρύζι με κοτόπουλο:blink: Τι να πω ίσως τα κοκκινογατάκια να είναι βουλιμικά:lol:

Μαλλον κάτι τέτοιο θα ισχύει:):) καλύτερα να τρώει εστω και έτσι απο οτι οταν τον πρωτοπήρα που δεν τον ταίζε η μαμα του καθολου και ήταν αδύνατο το καημένο :(:(

Να εισαι καλά για τα καλά σου λόγια και εγώ στο νοσοκομείο εξυπηρετώ οσους/ες μπορω για να κλείσουν ραντεβου σύντομα..δυστυχώς σε αυτη την χώρα οι ελλειψεις ειναι πολλες σε προσωπικο οπως και σε χώρους για να τους εξυπηρετήσεις ολλους.
Απο οργάνωση ειμαστε πολυ πίσω ενα ραντεβου κλεινεις οπουδήποτε και σε βάζουν και εγω δεν ξέρω ποτε..τι να πεις:down::down:

Ασε πια και την γραφειοκρατία αλλο παλι και αυτο..θα πω νεα και απο το φοινικάκι σύντομα.:rolleyes::rolleyes:

και εγώ στο νοσοκομείο εξυπηρετώ οσους/ες μπορω για να κλείσουν ραντεβου σύντομα..δυστυχώς σε αυτη την χώρα οι ελλειψεις ειναι πολλες σε προσωπικο οπως και σε χώρους για να τους εξυπηρετήσεις ολλους.
Απο οργάνωση ειμαστε πολυ πίσω ενα ραντεβου κλεινεις οπουδήποτε και σε βάζουν και εγω δεν ξέρω ποτε..τι να πεις:down::down:

Ασε πια και την γραφειοκρατία αλλο παλι και αυτο..θα πω νεα και απο το φοινικάκι σύντομα.:rolleyes::rolleyes:
Και παρ' όλα αυτά έχουμε από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στην Ευρώπη τι να πεις; είναι σκέτη απογοήτευση:down:
Περιμένω τα ΚΑΛΑ νέα από το Φοινικάκι σύντομα:up::up::up:

Εχω καλά νέα για τον μικρούλη τον πήγα στον γιατρο για επανεξέταση και το εξόφθαλμο εχει υποχωρησει και δεν θα χρειαστει απ'οτι μου ειπε να γινει εξαγωγή. Ο γιατρος δεν το περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο παρα την θεραπευτικη αγωγή.

Ισως συνέβαλε το γεγονος οτι εχει αυτο που λέμε γερο οργανισμο, θέληση για ζωη δεν ξέρω πως να το εξηγήσω μερικα πράγματα στην ιατρικη ειναι ανεξήγητα, τα βλέπω και εγω καθημερινα μέσα στην δουλειά μου.

Το γενικοτερο συμπέρασμα είναι ένα πως ο μικρούλης παρολο το προβλημα του να μην βλέπει, θέλει να ζήσει, να χαρει, να παίξει οπως ολα τα αλλα ζωάκια και πανω απ'ολα να δώσει και να πάρει αγάπη.

Θα συνεχίσω να του δίνω αντιβίωση και κολλύριο και μέρα με την μερα θα ειναι ακόμη καλύτερα, χαιρομαι τόσο πολυ που αυτη η ψυχούλα δεν θα χρειαστει να βγάλει το ενα ματάκι του και η φλεγμονη που εχει και στα 2 σταδιακά υποχωρει ο γιατρος το λεει οτι ειναι κατι ανεξήγητο.. εγω το λεω ελπίδα...

Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικη ορισμένες φορές με την περιπέτεια του μικρούλη φοινιξ αλλα σας νιώθω ολα τα μέλη του φόρουμ σαν μια οικογένεια που θέλω να μοιραστω μαζί σας και την ιστορία απο το γατουλίνι μου και την χαρά μου..

Τι ωραια νεα!Μακάρι να συνεχίσει τοσο καλα ο μικρούλης!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back