Είναι υποτονικός αφού έφαγε κάτι που τον πείραξε

Καλο θα ήταν να του παίρνετε τροφή απο πετ σοπ. ΒΓαίνουν σε μεγάλη ποσότητα, οπότε μπορείτε να του πάρετε αρκετή ώστε να έχει για μήνες. Αν εκεί ζητάει για στειρωμένο αρσενικό θα ξέρουν τι να του δώσουν.
Μην το αφήσεις πάντως. Όντως ο κύνδυνος είναι μεγάλος και ένας γνωστός μου μου είπε ότι αναγκάστηκε τελικά να κάνει ευθανασία στο γάτο του, που ήταν και αρκετά νεαρός, γιατί είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ok ευχαριστω για τις συμβουλες θα προσπαθησω να βρω αυτη την τροφη που λετε. ειναι ακριβωτερη απο την κανονικη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν κανονική εννοείς αυτή που έχει στα σούπερ μάρκετ (φρισκις, γουισκας, κτλ) ναι, είναι λιγο πιο ακριβή. Αλλά κρατάει καιρό και αξίζει τον κόπο γιατί οντως υπάρχει κίνδυνος, ειδικά για στειρωμένους αρσενικούς.
Αλλά και πέρα απο αυτό η ποιότητα του φαγητού είναι πολύ σημαντική και γλυτώνεις και το γατάκι σου από άλλα προβλήματα υγείας.

υπαρχει και για στειρωμενους με 2 ευρω το κιλο,ειναι χυμα,αν δεν μπορειτε να παρετε την καλυτερη τουλαχιστον παρτε την χυμα αλλα για στειρωμενους.

ωραια θα ζητησω απο το petshop διπλα στο μαγαζι μας ελπιζω να εχει.:):P:cool:

υπαρχει και για στειρωμενους με 2 ευρω το κιλο,ειναι χυμα,αν δεν μπορειτε να παρετε την καλυτερη τουλαχιστον παρτε την χυμα αλλα για στειρωμενους.

Ναι, αλλά η πολύ φτηνή είναι χάλια. Είναι όλο υδατάνθρακες. Ξέρει κανείς πόσο κάνουν οι τροφές από σούπερ μάρκετ; Αν θυμάμαι καλά είναι 6-7 ευρώ το κιλό. Μια καλή τροφή από πετ σοπ κάνει 12-15 το δίκιλο, οπότε δεν είναι μεγάλη η διαφορά.
Πες στον μπαμπά σου ότι αν κάνει σκόντο στην τροφή, ο Έντυ θα παρουσιάσει άλλα προβλήματα μετά. Αν μπορείς να του ο εξηγήσεις, βέβαια - ξέρω πώς είναι αυτά...:redface:

το ξερω βρε ruko:),αλλα απο το τιποτα....γι αυτο προτεινα τουλαχιστον αυτο...

Πες στον μπαμπά σου ότι αν κάνει σκόντο στην τροφή, ο Έντυ θα παρουσιάσει άλλα προβλήματα μετά. Αν μπορείς να του ο εξηγήσεις, βέβαια - ξέρω πώς είναι αυτά...:redface:
Ένα επιχείρημα που ίσως δουλέψει είναι ότι τα λεφτά που θα κοστίσει η θεραπεία του γάτου σε περίπτωση που αρρωστήσει θα είναι πολλαπλάσια από την μικρή διαφορά που έχει στην τιμή η σωστή τροφή.

ασε που το χειροτερο ειναι να φραξει η κυστη και αν δεν κανει τσισα 12 ωρες να πεθανει !!

Είναι βάσιμο επιχείρημα και άλλωστε ο Έντυ δεν είναι και στα πρώτα του νιάτα, απ' όσο θυμάμαι. Τρώει κονσέρβα; Γιατί αν τρώει, μάλλον θα είναι εντάξει με μια φτηνότερη ξηρά τροφή για στειρωμένα.:hmm:

καλα το πολυ πολθ να την πληρωμη ο παππους μου την τροφη:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back