drusilia
Διάσημο μέλος
Μην το αφήσεις πάντως. Όντως ο κύνδυνος είναι μεγάλος και ένας γνωστός μου μου είπε ότι αναγκάστηκε τελικά να κάνει ευθανασία στο γάτο του, που ήταν και αρκετά νεαρός, γιατί είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αλλά και πέρα απο αυτό η ποιότητα του φαγητού είναι πολύ σημαντική και γλυτώνεις και το γατάκι σου από άλλα προβλήματα υγείας.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
υπαρχει και για στειρωμενους με 2 ευρω το κιλο,ειναι χυμα,αν δεν μπορειτε να παρετε την καλυτερη τουλαχιστον παρτε την χυμα αλλα για στειρωμενους.
Ναι, αλλά η πολύ φτηνή είναι χάλια. Είναι όλο υδατάνθρακες. Ξέρει κανείς πόσο κάνουν οι τροφές από σούπερ μάρκετ; Αν θυμάμαι καλά είναι 6-7 ευρώ το κιλό. Μια καλή τροφή από πετ σοπ κάνει 12-15 το δίκιλο, οπότε δεν είναι μεγάλη η διαφορά.
Πες στον μπαμπά σου ότι αν κάνει σκόντο στην τροφή, ο Έντυ θα παρουσιάσει άλλα προβλήματα μετά. Αν μπορείς να του ο εξηγήσεις, βέβαια - ξέρω πώς είναι αυτά...

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
,αλλα απο το τιποτα....γι αυτο προτεινα τουλαχιστον αυτο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ένα επιχείρημα που ίσως δουλέψει είναι ότι τα λεφτά που θα κοστίσει η θεραπεία του γάτου σε περίπτωση που αρρωστήσει θα είναι πολλαπλάσια από την μικρή διαφορά που έχει στην τιμή η σωστή τροφή.Πες στον μπαμπά σου ότι αν κάνει σκόντο στην τροφή, ο Έντυ θα παρουσιάσει άλλα προβλήματα μετά. Αν μπορείς να του ο εξηγήσεις, βέβαια - ξέρω πώς είναι αυτά...![]()
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool