Είναι υποτονικό το γατάκι μου...

lili.

Δραστήριο μέλος

Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα.
καλησπερα παιδια! η χιονατη μου (το αδεσποτακι που εχω μεγαλωσει απο 2 ημερων και τωρα κοντευει 4 μηνων) απο το πρωι ειναι υποτονικη. ειναι το πιο ζωηρο μου γατακι γενικα αλλα σημερα δεν κανει τιποτα απολυτως. ολη την ωρα κοιμαται. εστειλα ηδη μηνυμα στην κτηνιατρο να ερθει αυριο (αν μπορει η κοπελα). καθεται διπλα μου και κοιμαται ολη την ωρα. οταν γυρισα απο την δουλεια ηταν κατω απο παπλωματα και κοιμοταν. φοβαμαι πολυ. το 1ο της εμβολιο το εχει κανει και την αποπαρασιτωση φυσικα που επιβαλλεται ως τωρα. δεν ξερω τι φταιει διοτι μου φαινεται πολυ ξαφνικο και αδικαιολογητο. :(
και δεν θελω να μου παθει τιποτα, θα τρελαθω!:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ειναι υποτονικο το γατακι μου...

Εμενα ειναι ετσι δυο μερες τωρα ο Κοναν, το εχει ξαναπαθει πολλες φορες οταν εχει πολυ κρυο ή πολυ ζεστη. Βαριεται κιολας γιατι εχω και κλειστα τελειως και δεν μπορει να βγει στο μπαλκονι. Φαγητο εφαγε lili μου; Το τριχωμα της το πλενει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ειναι υποτονικο το γατακι μου...

ΜΉπως είναι και από το κρύο; Έχει βγάλει έντονο σήμερα... Να μην είναι τίποτα θα ευχηθώ!

!εχω και το μιμικακι μου μαζι με την χιονατη και δεν ξερω ποια απο τις δυο εχει φαει. οση ωρα ειναι διπλα μου και την επιτηρω δεν το εχει πλυνει το τριχωματακι της. ξερετε τι πιστευω? τα αφηνω μεσα στο δωματιο με ζεστη ωστε να μην κρυωνουν , μηπως μαστουρωσε απο την πολυ ζεστη? τωρα την εχω φερει στο αλλο δωματιο μονη της μαζι μου ωστε να μην εχει τοσο υψηλη θερμοκρασια μπας και δω να παιρνει τα πανω της.. σας ευχαριστω κοριτσια που μου απαντησατε! :)

Παντως μην ανησυχεις, μεχρι αυριο που θα ερθει η κτηνιατρος δεν νομιζω να παθει τιποτα ακομα κι αν υποθεσουμε πως εχει κατι παθολογικο, που δεν το νομιζω.:)

απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι! :)

μολις της εδωσα 50μλ γαλατακι! για να θυμηθουμε τα παλια :)...το ηπιε αλλα οχι με πολυ ορεξη!

Σιγουρεψου οτι θα πιει νερακι, το φαγητο δεν ειναι τοσο σημαντικο για τοσο μικρο χρονικο διαστημα. Να παρακολουθησεις επισης αν παει κανονικα στην αμμο της και αν πλενεται, γατακι που δεν πλενεται, δεν νοιωθει καλα. Χαιδεθε την κιολα για λιγη ωρα να δεις αν ρονρονιζει, οταν ειναι αρρωστα δεν το κανουν αυτο, βεβαια δεν το κανουν κι οταν δεν εχουν ορεξη για χαδια.:/:

ειχε ενα απο τα γατακια μου χλαμυδια. δεν ξερω πως ειλικρινα απο την στιγμη που δεν βγαινουν καθολου εξω. λετε να κολλησε? τα χλαμυδια ειναι θανατηφορα? πφφφφ δεν θα μπορεσω να κοιμηθω. επισης δεν γουργουριζει, ουτε γλειφεται! ηταν και ματιασμενη, την ξεματιασε η μαμα μου!

Μπορει τοτε να ηταν και απο το ματι, σε κανει χαλια το ατιμο. Δεν νομιζω πως ειναι θανατηφορο αν δει το γατακι κτηνιατρος συντομα, θα το ψαξω και θα σου πω.
Να lili δες εδω. https://www.ailouros.gr/Γιατρός/ΣυνήθειςΝόσοι/Λοιμώδη/tabid/132/Default.aspx

Τελευταία επεξεργασία:
σε ευχαριστω bessy μου. τα διαβαζω και οντως ειναι πολυ κατατοπιστικα. τα κυρια συμπτωματα της χιονατης ειναι καταπτωση και δυσκολια στην αναπνοη...περιμενω να περασουν οι ωρες να την δει γιατρος!

Έχουμε κανένα νέο;
Την είδε ο γιατρός τη μικρή σου, σου είπε τι συμβαίνει;

Η γιατρός θα μπορέσει να έρθει μετα το απογευματακι. Θα σας ενημερώσω όταν έχω νεα. Πάντως δυστυχώς ούτε εχει φάει καθόλου ούτε νερό εχει πιει. Με το ζόρι πήγε και έκανε τσισακια στην άμμο της!

Θα γίνει καλά! Γιατί να σου πάθει κάτι; Ό,τι κι αν είναι θα το διορθώσετε... Στέλνουμε, εγώ κι η Μισιρλού, όλη μας τη θετική ενέργεια.

Μα τι έπαθε η μικρούλα??Θα την δει η κτηνίατρος και δεν θα είναι κάτι.
Για χλαμυδια δεν έχουν συμπτώματα ανάλογα με αυτά της ρινοτραχείτιδας?Δηλαδή βράσιμο, φτέρνισμα και δάκρυα στα ματάκια?

Μην αγχωνεσαι lili μου, οταν τα γατακια ειναι αρρωστα δεν τρωνε και νερακι πινουν ελαχιστο οταν πινουν. Μπορει να εχει πυρετο η καημενουλα, κατσε να την δει η κτηνιατρος να δουμε τι θα πει. Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κατι κακο, μια φορα ο Κοναν μου οταν ηταν μικρος ειχε ενα προβλημα με τη μυτουλα του, ματωνε το δερμα της μυτης και συγχρονως εκανε και πυρετο. Δυο μερες δεν εφαγε και δεν ηπιε τιποτα, τελικα οταν πηγαμε κτηνιατρο μας ειπε οτι ειναι αυτοανοσο, εδωσε συμπτωματικη θεραπεια και σε λιγες μερες ηταν μια χαρα.

Μην αγχώνεσαι, να δεις που όλα θα πάνε καλά. :)
Ίσως είναι κάποιο κρύωμα και για αυτόν το λόγο να είναι υποτονική.

σας ευχαριστω απιστευτα ολους για την υποστηριξη. ηρθε η κοπελιτσα σπιτι ευτυχως και το γατουλινι μου εχει πυρετο 40.6 και ακροαστικα :( .. του χορηγησε ενεσιμη αντιβιωση σε μικρη δοση βεβαια γιατι ειναι δεν ειναι 1 κιλο. και απο αυριο το πρωι θα του χορηγησω και γω αντιβιωσουλα σιροπακι. ελπιζω να πανε ολα καλα.! η θετικη σας ενεργεια ειχε καλο αποτελεσμα πιστευω!

Ε οπωσδήποτε θα πάνε όλα καλά! Με τόση αγάπη, φροντίδα κι αγωνία; Μακάρι όλα τα γατουλίνια να έχουν τέτοια τύχη! :) :)

Ολα θα πανε μια χαρα, αφου τωρα επιληφθηκε του θεματος η κτηνιατρος μη φοβασαι τιποτα. Να δεις που θα εχει διαφορα απο αποψε κιολας, θα δρασει η ενεσιμη. Θα παρει και την αντιβιωσουλα που θα της δωσεις και θα γινει περδικι η μικρουλα σου.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back