Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.532 μηνύματα. Χθες στις 16:31 Ο Scandal έγραψε: #1 Χθες στις 16:31 Ένα hot θέμα γενικά. Δυστυχώς δεν φεύγουν όλα τα ζωάκια μπαμ και κάτω, πολλές φορές στα τελευταία τους μπορεί να περάσουν δύσκολα. Οι περισσότεροι, σύμφωνα με δική μου παρατήρηση, είναι υπέρ της ευθανασίας. Ωστόσο υπάρχουν και ιδιοκτήτες που δεν αντέχουν το βάρος "να το κάνουν αυτό στο ζώο τους". Τι λέτε; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.802 μηνύματα. Χθες στις 17:43 Η Πουπουλίνα: #2 Χθες στις 17:43 Ξεκαθαρα ΥΠΕΡ.Βασικα ειναι η υστατη πραξη αγαοης για το ζωακι μας. Μιλαμε παντα για ευθανασια οταν δεν υπαρχει επιστριφη για το ζωακι μας και εχει αρχισει να υποφερει. Κια στον μπουκακο και στην πουπυ μου εκανα ευθανασια.Την πουπυ σ επολυ σωστη στιγμη.Για τον μπουκακο ου μετανιωσα που μαλλον αργησα να την κανω..αφου ηφη υοεφερε με πονους στο κεφαλακι του και μουγκριζε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.371 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η amarelia έγραψε: #3 Χθες στις 21:24 Φυσικά υπέρ και θα παλέψω με όλα τα δυνατά μέσα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ποιοτικής τους ζωής. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα γίνω ράκος ψυχολογικά. Το κάναμε πρόσφατα για γάτα στο ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον και κάναμε πόσο καιρό να το ξεπεράσουμε, οχι να το κάνω στα δικά μου παιδιά. Εκεί θα διαλυθώ πλήρως. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα hot θέμα γενικά. Δυστυχώς δεν φεύγουν όλα τα ζωάκια μπαμ και κάτω, πολλές φορές στα τελευταία τους μπορεί να περάσουν δύσκολα. Οι περισσότεροι, σύμφωνα με δική μου παρατήρηση, είναι υπέρ της ευθανασίας. Ωστόσο υπάρχουν και ιδιοκτήτες που δεν αντέχουν το βάρος "να το κάνουν αυτό στο ζώο τους". Τι λέτε;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.802 μηνύματα. Χθες στις 17:43 Η Πουπουλίνα: #2 Χθες στις 17:43 Ξεκαθαρα ΥΠΕΡ.Βασικα ειναι η υστατη πραξη αγαοης για το ζωακι μας. Μιλαμε παντα για ευθανασια οταν δεν υπαρχει επιστριφη για το ζωακι μας και εχει αρχισει να υποφερει. Κια στον μπουκακο και στην πουπυ μου εκανα ευθανασια.Την πουπυ σ επολυ σωστη στιγμη.Για τον μπουκακο ου μετανιωσα που μαλλον αργησα να την κανω..αφου ηφη υοεφερε με πονους στο κεφαλακι του και μουγκριζε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.371 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η amarelia έγραψε: #3 Χθες στις 21:24 Φυσικά υπέρ και θα παλέψω με όλα τα δυνατά μέσα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ποιοτικής τους ζωής. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα γίνω ράκος ψυχολογικά. Το κάναμε πρόσφατα για γάτα στο ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον και κάναμε πόσο καιρό να το ξεπεράσουμε, οχι να το κάνω στα δικά μου παιδιά. Εκεί θα διαλυθώ πλήρως. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ξεκαθαρα ΥΠΕΡ.Βασικα ειναι η υστατη πραξη αγαοης για το ζωακι μας. Μιλαμε παντα για ευθανασια οταν δεν υπαρχει επιστριφη για το ζωακι μας και εχει αρχισει να υποφερει. Κια στον μπουκακο και στην πουπυ μου εκανα ευθανασια.Την πουπυ σ επολυ σωστη στιγμη.Για τον μπουκακο ου μετανιωσα που μαλλον αργησα να την κανω..αφου ηφη υοεφερε με πονους στο κεφαλακι του και μουγκριζε.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.371 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η amarelia έγραψε: #3 Χθες στις 21:24 Φυσικά υπέρ και θα παλέψω με όλα τα δυνατά μέσα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ποιοτικής τους ζωής. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα γίνω ράκος ψυχολογικά. Το κάναμε πρόσφατα για γάτα στο ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον και κάναμε πόσο καιρό να το ξεπεράσουμε, οχι να το κάνω στα δικά μου παιδιά. Εκεί θα διαλυθώ πλήρως.
Φυσικά υπέρ και θα παλέψω με όλα τα δυνατά μέσα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ποιοτικής τους ζωής. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα γίνω ράκος ψυχολογικά. Το κάναμε πρόσφατα για γάτα στο ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον και κάναμε πόσο καιρό να το ξεπεράσουμε, οχι να το κάνω στα δικά μου παιδιά. Εκεί θα διαλυθώ πλήρως.