Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.534 μηνύματα. Δευτέρα στις 16:31 Ο Scandal έγραψε: #1 Δευτέρα στις 16:31 Ένα hot θέμα γενικά. Δυστυχώς δεν φεύγουν όλα τα ζωάκια μπαμ και κάτω, πολλές φορές στα τελευταία τους μπορεί να περάσουν δύσκολα. Οι περισσότεροι, σύμφωνα με δική μου παρατήρηση, είναι υπέρ της ευθανασίας. Ωστόσο υπάρχουν και ιδιοκτήτες που δεν αντέχουν το βάρος "να το κάνουν αυτό στο ζώο τους". Τι λέτε; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.810 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:43 Η Πουπουλίνα: #2 Δευτέρα στις 17:43 Ξεκαθαρα ΥΠΕΡ.Βασικα ειναι η υστατη πραξη αγαοης για το ζωακι μας. Μιλαμε παντα για ευθανασια οταν δεν υπαρχει επιστριφη για το ζωακι μας και εχει αρχισει να υποφερει. Κια στον μπουκακο και στην πουπυ μου εκανα ευθανασια.Την πουπυ σ επολυ σωστη στιγμη.Για τον μπουκακο ου μετανιωσα που μαλλον αργησα να την κανω..αφου ηφη υοεφερε με πονους στο κεφαλακι του και μουγκριζε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.388 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:24 Η amarelia έγραψε: #3 Δευτέρα στις 21:24 Φυσικά υπέρ και θα παλέψω με όλα τα δυνατά μέσα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ποιοτικής τους ζωής. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα γίνω ράκος ψυχολογικά. Το κάναμε πρόσφατα για γάτα στο ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον και κάναμε πόσο καιρό να το ξεπεράσουμε, οχι να το κάνω στα δικά μου παιδιά. Εκεί θα διαλυθώ πλήρως. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.207 μηνύματα. Χθες στις 15:00 Η Grand Duchess: #4 Χθες στις 15:00 Υπέρ εφόσον και μόνο το ζώο υποφέρει και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα θεραπείας (και όχι την βαρβαρότητα των kill shelters στις Ηπα όπου αν δεν υιοθετεί σε ένα μήνα, το σκοτώνουν). Αλλά φαντάζομαι είναι πολύ επίπονο για τον κηδεμόνα, μαχαίρι στην καρδιά. Ίσως να τους δίνει παρηγοριά η σκέψη ότι πλέον δεν υποφέρει πια το ζωάκι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.936 μηνύματα. 3 λεπτά πριν Η Joji έγραψε: #5 3 λεπτά πριν Υπέρ και εγώ. Να πω βέβαια ότι το πιο βασικό είναι να είμαστε μαζί τους στις τελευταίες στιγμές. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν βάζεις το δικό σου comfort από πάνω. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτά. Να πεθάνουν στα χέρια μας. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα hot θέμα γενικά. Δυστυχώς δεν φεύγουν όλα τα ζωάκια μπαμ και κάτω, πολλές φορές στα τελευταία τους μπορεί να περάσουν δύσκολα. Οι περισσότεροι, σύμφωνα με δική μου παρατήρηση, είναι υπέρ της ευθανασίας. Ωστόσο υπάρχουν και ιδιοκτήτες που δεν αντέχουν το βάρος "να το κάνουν αυτό στο ζώο τους". Τι λέτε;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.810 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:43 Η Πουπουλίνα: #2 Δευτέρα στις 17:43 Ξεκαθαρα ΥΠΕΡ.Βασικα ειναι η υστατη πραξη αγαοης για το ζωακι μας. Μιλαμε παντα για ευθανασια οταν δεν υπαρχει επιστριφη για το ζωακι μας και εχει αρχισει να υποφερει. Κια στον μπουκακο και στην πουπυ μου εκανα ευθανασια.Την πουπυ σ επολυ σωστη στιγμη.Για τον μπουκακο ου μετανιωσα που μαλλον αργησα να την κανω..αφου ηφη υοεφερε με πονους στο κεφαλακι του και μουγκριζε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.388 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:24 Η amarelia έγραψε: #3 Δευτέρα στις 21:24 Φυσικά υπέρ και θα παλέψω με όλα τα δυνατά μέσα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ποιοτικής τους ζωής. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα γίνω ράκος ψυχολογικά. Το κάναμε πρόσφατα για γάτα στο ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον και κάναμε πόσο καιρό να το ξεπεράσουμε, οχι να το κάνω στα δικά μου παιδιά. Εκεί θα διαλυθώ πλήρως. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.207 μηνύματα. Χθες στις 15:00 Η Grand Duchess: #4 Χθες στις 15:00 Υπέρ εφόσον και μόνο το ζώο υποφέρει και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα θεραπείας (και όχι την βαρβαρότητα των kill shelters στις Ηπα όπου αν δεν υιοθετεί σε ένα μήνα, το σκοτώνουν). Αλλά φαντάζομαι είναι πολύ επίπονο για τον κηδεμόνα, μαχαίρι στην καρδιά. Ίσως να τους δίνει παρηγοριά η σκέψη ότι πλέον δεν υποφέρει πια το ζωάκι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.936 μηνύματα. 3 λεπτά πριν Η Joji έγραψε: #5 3 λεπτά πριν Υπέρ και εγώ. Να πω βέβαια ότι το πιο βασικό είναι να είμαστε μαζί τους στις τελευταίες στιγμές. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν βάζεις το δικό σου comfort από πάνω. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτά. Να πεθάνουν στα χέρια μας. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξεκαθαρα ΥΠΕΡ.Βασικα ειναι η υστατη πραξη αγαοης για το ζωακι μας. Μιλαμε παντα για ευθανασια οταν δεν υπαρχει επιστριφη για το ζωακι μας και εχει αρχισει να υποφερει. Κια στον μπουκακο και στην πουπυ μου εκανα ευθανασια.Την πουπυ σ επολυ σωστη στιγμη.Για τον μπουκακο ου μετανιωσα που μαλλον αργησα να την κανω..αφου ηφη υοεφερε με πονους στο κεφαλακι του και μουγκριζε.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.388 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:24 Η amarelia έγραψε: #3 Δευτέρα στις 21:24 Φυσικά υπέρ και θα παλέψω με όλα τα δυνατά μέσα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ποιοτικής τους ζωής. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα γίνω ράκος ψυχολογικά. Το κάναμε πρόσφατα για γάτα στο ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον και κάναμε πόσο καιρό να το ξεπεράσουμε, οχι να το κάνω στα δικά μου παιδιά. Εκεί θα διαλυθώ πλήρως. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.207 μηνύματα. Χθες στις 15:00 Η Grand Duchess: #4 Χθες στις 15:00 Υπέρ εφόσον και μόνο το ζώο υποφέρει και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα θεραπείας (και όχι την βαρβαρότητα των kill shelters στις Ηπα όπου αν δεν υιοθετεί σε ένα μήνα, το σκοτώνουν). Αλλά φαντάζομαι είναι πολύ επίπονο για τον κηδεμόνα, μαχαίρι στην καρδιά. Ίσως να τους δίνει παρηγοριά η σκέψη ότι πλέον δεν υποφέρει πια το ζωάκι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.936 μηνύματα. 3 λεπτά πριν Η Joji έγραψε: #5 3 λεπτά πριν Υπέρ και εγώ. Να πω βέβαια ότι το πιο βασικό είναι να είμαστε μαζί τους στις τελευταίες στιγμές. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν βάζεις το δικό σου comfort από πάνω. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτά. Να πεθάνουν στα χέρια μας. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φυσικά υπέρ και θα παλέψω με όλα τα δυνατά μέσα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ποιοτικής τους ζωής. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα γίνω ράκος ψυχολογικά. Το κάναμε πρόσφατα για γάτα στο ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον και κάναμε πόσο καιρό να το ξεπεράσουμε, οχι να το κάνω στα δικά μου παιδιά. Εκεί θα διαλυθώ πλήρως.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.207 μηνύματα. Χθες στις 15:00 Η Grand Duchess: #4 Χθες στις 15:00 Υπέρ εφόσον και μόνο το ζώο υποφέρει και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα θεραπείας (και όχι την βαρβαρότητα των kill shelters στις Ηπα όπου αν δεν υιοθετεί σε ένα μήνα, το σκοτώνουν). Αλλά φαντάζομαι είναι πολύ επίπονο για τον κηδεμόνα, μαχαίρι στην καρδιά. Ίσως να τους δίνει παρηγοριά η σκέψη ότι πλέον δεν υποφέρει πια το ζωάκι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.936 μηνύματα. 3 λεπτά πριν Η Joji έγραψε: #5 3 λεπτά πριν Υπέρ και εγώ. Να πω βέβαια ότι το πιο βασικό είναι να είμαστε μαζί τους στις τελευταίες στιγμές. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν βάζεις το δικό σου comfort από πάνω. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτά. Να πεθάνουν στα χέρια μας. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Υπέρ εφόσον και μόνο το ζώο υποφέρει και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα θεραπείας (και όχι την βαρβαρότητα των kill shelters στις Ηπα όπου αν δεν υιοθετεί σε ένα μήνα, το σκοτώνουν). Αλλά φαντάζομαι είναι πολύ επίπονο για τον κηδεμόνα, μαχαίρι στην καρδιά. Ίσως να τους δίνει παρηγοριά η σκέψη ότι πλέον δεν υποφέρει πια το ζωάκι.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.936 μηνύματα. 3 λεπτά πριν Η Joji έγραψε: #5 3 λεπτά πριν Υπέρ και εγώ. Να πω βέβαια ότι το πιο βασικό είναι να είμαστε μαζί τους στις τελευταίες στιγμές. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν βάζεις το δικό σου comfort από πάνω. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτά. Να πεθάνουν στα χέρια μας.
Υπέρ και εγώ. Να πω βέβαια ότι το πιο βασικό είναι να είμαστε μαζί τους στις τελευταίες στιγμές. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν βάζεις το δικό σου comfort από πάνω. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτά. Να πεθάνουν στα χέρια μας.