...Είχε τροχαίο η γατούλα μας.

περαστικα ευχομαι κι εγω στην Μιτσι,ευχομαι ολα να πανε καλα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aχ, περαστικα σας!
Τον Κεστη τον ξερω και εγω, ειναι οντως πολυ καλος κτηνιατρος!

Περιμενουμε νεα σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γατουλινι μας είναι ακόμα στο χειρουργείο :cry: περιμένουμε με αγωνιά να μας πάρει τηλέφωνο ο κ. Κέστης...

Καλή τύχη Mici...:cry:
Εύχομαι να πάνε όλα καλά...:cry:

:/: Περαστικα στην γατουλα σας,πιστευω πως ολα θα πανε καλα και σιγουρα θα μπορεσει να φαει μονη της παλι, αρκει να την προσεξει ο κτηνιατρος που θα την αναβαλει.

και απο μας καλη τυχη και περαστικα!Ολα να πανε κατ'ευχην!κουραγιο να κανεις για την γατούλα σου!

Όπως ήμουν ερχομένη στο σπίτι μου, κάνω ένα ψι, ψι, ψι, Μίτσυ εντελώς ασυναίσθητα. Τώρα εγώ ή η Μιτσυ έχουμε πάθει σοκ.

Σκέφτηκα αυτό που λένε ότι οι γατούλες είναι επτάψυχες. Ποσό πολύ αλήθεια είναι... Κατάβαλε όλη της την δύναμη πάρα το σοκ και το κάταγμα που έχει υποστεί να έρθει μέχρι την πόρτα μας.

Αχ, βαχ... ο άνδρας μου, παίρνει κάθε μια ώρα τηλέφωνο στο κτηνιατρείο και πάντα απαντάει τηλεφωνητής με το έξης μήνυμα: «Βρισκόμαστε στο χειρουργείο». Πονάει πολύ να ακούς τέτοιο μήνυμα ενώ ξέρεις ότι είναι η γατούλα μας μέσα...
Θα πάει ο άνδρας μου μετά από την δουλειά από εκεί να δει τι γίνεται...

Κοιτάζω τα αγαπημένα της μέρη... όπως ο χνουδωτός σκύλος που έχουμε πάνω στο σκαμπό. Τον έχει μαδήσει με τις μαλάξεις που του έχει κάνει. Το αυτοσχέδιο κρεβατάκι που της έχω φτιάξει για να κοιμάται μαζί μας στην κρεβατοκάμαρα για να μην την ρίχνουμε κάτω όταν κοιμόταν πάνω στο κρεβάτι μας. Τα έχει αγαπήσει...

Θυμήθηκα, όταν την βρήκαμε... Δεν έτρωγε τίποτα, ήταν τόσο αδυναμουλι που με το ζόρι κατάφερα να την μπουκώσω. Νόμιζα ότι θα έφευγε με τόσο ζόρι που είχε υποστεί στο φαγητό, έρχονταν μαζί μου όπου και να πήγαινα. Θυμάμαι, μια τόσο δα [] σταλίτσα να κάθεται δίπλα μου μαλάζοντας το πάτωμα όταν άπλωνα τα ρούχα και περίμενε υπομονετικά για να τελειώσω.

Τι άλλο να πω... Πάω να σιδερώσω για να ξεχαστώ... Όταν θα έχω νεότερα θα μπω να σας γράψω. Προς το παρόν, καλή της τύχη...

:cry: :cry: ολα θα πανε καλα....

Μην ανησυχείς:) Θα πάνε όλα καλά:)
Έχει την αγάπη σου κι αυτό της δίνει δύναμη:)
Είμαστε όλοι μαζί σου:)

:cry: Ολόψυχα της στέλνω και εγώ τις καλύτερες ευχές για να πάνε όλα καλά Καλό κουραγιο σε εσας για την συνέχεια.θα θέλει πολυ φροντιδα.

Ελένη-Βαγγέλη κανένα νέο από τη Μίτση?:confused:

Ωχ τώρα το είδα....περαστικά στην γατούλα και καλύτερα να την κρατήσετε μέσα γιατί οι άνθρωποι είναι τρελλοι.Τα πατάνε επίτηδες πολλές φορες:(
Περιμένουμε νεα με αγωνία.

αχ μακρι να γινει το μιτσακι καλα μεσα απο την καρδια μου το λεω αυτο οτι κ αν χρειαστειτε θα ειμαστε διπλα σας

Αχ γιατί δεν έχουμε νέο ακόμη για τη γατούλα;;;;;

Καλημέρα και πιστεύω πως σήμερα θα είναι μια ωραία μέρα για όλους μας...

Χτες κατά τις 21:30 μας πήρε τηλέφωνο ο κ. Κέστης και μας είπε ότι είναι αρκετά αισιόδοξος :up: και μας ζήτησε συγνώμη που άργησε να μας ειδοποιήσει, αλλά είχε κάποιο χειρότερο περιστατικό και έδωσε προτεραιότητα σε αυτό και μετά ανάλαβε την Mici μας...
Της ίσιωσε όσο μπορούσε το σαγόνι της και τώρα την έχουν με όρο. Θα την δούμε επιτέλους σήμερα το απόγευμα. Για να μας δείξει πως να την ταΐζουμε μέσω του καθετήρα που της έχουν βάλει. Αχ, μας λείπει πολύ:/:! Τις πρώτες μέρες θα την κρατήσουμε στο σπίτι μας για να την φροντίζουμε και μετά βλέπουμε στην πορεία πως θα εξελιχθεί η θεραπεία της με τον νάρθηκα.
Είμαστε όλοι αισιόδοξοι :). Θα σας πω νεότερα το απόγευμα που θα παμε να την επισκεφτούμε. Συγνώμη, που άργησα τόσο πολύ να σας πω νεοτέρα. Αλλά ήμασταν σε μια φάση που ηρεμούσαμε και δεν θέλαμε να κάνουμε οτιδήποτε άλλο.

Άραγε, υπάρχει κανένας άγιος προστάτης ζωών;;;

Καλή μας συνεχεία... :up:

Είδες Ελένη;:)
Στα είπα εγώ! Δεν υπάρχει άγιος, η αγάπη τα κάνει όλα! Σε αγαπάει την αγαπάς και η αγάπη σας της έδωσε την δύναμη να τα καταφέρει:) Μπράβο της και μπράβο σας!:) Ελπίζω να γίνει τελείως καλά:)

Μπράβοοοοο!! Τα κατάφερε η Μίτση! Πολύ καλά νέα! :up:
Καλό κουράγιο τώρα για τη δύσκολη περίοδο της ανάρρωσης... Σας είπε ο γιατρός για πόσο καιρό θα τρώει από τον καθετήρα;

Mici ευχομαι κι εγω καλή ανάρωση! Πολυ στενοχωρήθηκα.:(
Ο Δανούρδης ευτυχώς που έτυχε να πηγαίνει ταξίδι. Κάποτε πήγαινα κι εγω εκει γιατί είναι πολύ κοντά μου. Πανάκριβος αλλά οχι καλός.

Σας ευχαριστούμε Ο Λ Ο Υ Σ :) που ήσασταν στην σκέψη μας και μας δώσατε δύναμη.

Ναι, η αγάπη τα νικάει όλα ;)! Ελπίζω να το πιστεύει αυτό και η Μιτσυ όταν θα την ξαναεχουμε κοντά μας.

Πάντως ο γιατρός φάνηκε ικανοποιημένος και αισιόδοξος χτες. Σήμερα θα τη δούμε και από κοντά και θα μιλήσουμε και από κοντά με τον γιατρό. Τότε θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες, για το πόσο καιρό θα μείνει με τον νάρθηκα και πόσο καιρό θα τρωει μέσω του καθετήρα.

Όσο για τον κ. Δανούρδη πάντως, όταν την είδε την Μιτσυ είπε ότι θα προσπαθήσει να κάνει τα καλύτερα. Αλλά τελικά φάνηκε να διστάζει όταν την πήραμε για να την παμε στον κ. Κέστη. Ναι είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ. Παρ' όλα αυτά να είναι καλά που μας είπε να την παμε σε εκείνον. Και θα ζητήσουμε να την αναλάβει από εδώ και προς ο κ. Κεστης.

Ματς Μουτς!!! :redface: :rolleyes: :happy:

Όμορφα νέα, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στην μικρούλα σας. Πολλά συγχαρητήρια σε εσένα και στον άνδρα σου για την άμεση επέμβασή σας, και το κουράγιο σας. :)

(ο άγιος των ζώων είναι καθολικός και λέγετε άγιος Φραγκίσκος). Η αγάπη σας και η θέλησή σας να την έχετε κοντά σας όμως, σε συνδυασμό με τον κτηνίατρο που έκανε σωστά την δουλειά του ήταν αυτό που την κράτησε την μικρούλα, και όχι ο άγιος, Να το θυμάσαι πάντα αυτό. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back