...Είχε τροχαίο η γατούλα μας.

Χαίρομαι που η Μίτσυ τα κατάφερε. Περαστικά της !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ χάρηκα!!! Τι καλά νέα!!! Γρήγορη ανάρωση σας εύχομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, βάχ... :/: αυτή η αναμονή μέχρι να πάμε να την δούμε με αρρωσταίνει!!! ΘΕΛΩ να φύγω ΤΩΡΑ!!! Να παμε να την δούμε και να την φωνάζω με όλα τα παρατσούκλια που της έχω κολλήσει για να μην τα ξεχνάει. Ματάκια μου, Μπουμπούκα μου, Ομορφούλα μου... Αν και της αρέσει το ονοματάκι της :happy: ...

ο ελληνας αγιος των ζωων ειναι οαγιος μαμμας κ γιορταζει στης 4 του σεπτεμβρη νομιζω

Καλημέρα κι από εμενα και περαστικά στη μικρούλα!!!!
Τι έπαθε η καημενουλα........
Να πανε όλα καλα και να γινει καλα συντομα!!! Φανταζομαι τη φρικη θα επαθες.....
Ο βλαχόπουλος ειναι ο γιατρος που εκανε κ στον δικο μου την επέμβαση στο πόδι. Οταν εχουν δουλεια δεν απαντανε και το πρωι δεν ανοιγουν πάντα. Πρεπει κανεις να επιμεινει.
Αλλά αφου βρεθηκε λύση...... όλα καλα. Αντε, να περασει η ωρα να τη δειτε.....
Περαστικά της
:) :) :)

Οταν εχουν δουλεια δεν απαντανε και το πρωι δεν ανοιγουν πάντα. Πρεπει κανεις να επιμεινει.
Πρεπει να ειμαι τυχερη! Ο δικος μου απαντα αμεσως οταν δει κληση:) .
Ασχετο: Xριστίνα to μαιλ σου το κοιτας ποτέ?

Ευτυχώς άνοιξα και είδα καλά νέα!Μπράβο σας!:up: :up: :up:
Περαστικά στην γατούλα, γρήγορα και ανώδυνα.
Αγια είναι η αγάπη που προσφέρουμε στα ζώα.....η ταχύτητα με την οποία τρέχουμε για να τα βοηθήσουμε και ο κτηνίατρος που έβγαλε τα ματάκια του διαβάζοντας στο πανεπιστήμιο!:)

Χμ.... εχουμε μια κακη σχέση.
:redface: :redface: :redface:
Βασικα το εχω αλλάξει γιατι δεν θυμομουν τον κωδικο μου.
Θα το αλλαξω κ στο προφίλ μου τωρα....
Ηταν κατι σημαντικο?

Αγια είναι η αγάπη που προσφέρουμε στα ζώα...η ταχύτητα με την οποία τρέχουμε για να τα βοηθήσουμε και ο κτηνίατρος που έβγαλε τα ματάκια του διαβάζοντας στο πανεπιστήμιο!:)
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη! :up: Να προσθέσω και το κουράγιο της γατούλας που τα κατάφερε, τραυματισμένη, να φτάσει μέχρι το σπίτι της...

Ωχ, τώρα τα διάβασα όλα για το ψιψινέλι σου, περαστικά σου εύχομαι και νασαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλά, στο λέω και απο πρώτο χέρι του είχαμε το ίδιο ατύχημα με τον Ρούπι μας πρίν απο κάτι μηνες.......κάταγμα ισχύου + λεκάνης και σπάσιμο κάτω γνάθου..........μην ανησυχείς καθόλου, τα γατουλίνια έχουν μια σπάνια καταπληκτική ευχέρεια να ξεπερνούν ότι τούς συμβαίνει.....:) φαντάσου ότι ο δικός μου, εγχειρισμένος μόλις 2 εβδομάδες, ούτε να ανέβει και να κατέει απο την καρέκλα δεν μπορούσα....αλλά "κατάφερε" μια χαρά την Μπλάκυ και μας αμόλησε 4 γατούνια!!!!!!!!!!!!!:lol: καταλαβαίνεις........ολά καλά θα πάνε, θα δείς.......περαστικούλια!!!!!!!

Kαι πάλι σας ευχαριστω ολους για τα καλά σας λόγια και τις ευχές
σας. :)

Απλά ελπίζω και στην συνέχεια να πάνε όλα καλά , γιατι η ανάρρωση προφανώς μόλις αρχισε. Εχω ανησυχήσει από το γεγονός ότι τα σπασίματα είναι πολύ κοντά στην άρθρωση (ελπίζουμε όχι μέσα) και ελπίζω να μην πάθει κάποια αγκύλωση εκεί, και δεν μπορεί να ανοιγοκλείνει το στόμα της, και έτσι τραβήξει και άλλη ταλαιπωρία με νέες επεμβάσεις κλπ.:(

Ας ελπίσουμε απλά να πάνε όλα καλά στην συνέχεια.

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη! :up: Να προσθέσω και το κουράγιο της γατούλας που τα κατάφερε, τραυματισμένη, να φτάσει μέχρι το σπίτι της...

Αχ, βαχ... Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ μας συγκίνησε αυτό το κατόρθωμα της :cry: ... Πάλεψε πολύ για να έρθει κοντά μας. Δεν έχω ακούσει για άλλες περιπτώσεις σαν της Μίτσυς.

Myrtos: Εννοείται! Θα την βοηθήσουμε με όλη μας την δύναμη! Δεν είμαστε σαν εκείνους που μας είπαν το εξής: "εάν η Μιτσυ δεν έχει το κουράγιο να τρωει, θα πρέπει να της κάνουμε ευθανασία". ΔΥΟ γνωστοί μου, :mad: μου το είπανε δεν τους ξαναμίλησα! Εάν είναι δυνατόν! Ψυχούλα είναι! Χτυπάω συνεχεία ξύλο από την ώρα που μου το είπανε.

Ladycat: Σε ευχαριστούμε παρά πολύ!!! Είσαι παρά πολύ καλή!!!

Niaou - Aretha - felix - BokSurat: Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν :) Συμφωνώ ότι η αγάπη είναι δυνατή! Της έχω δώσει τόση αγάπη που την έχει φοβηθεί :) σαν ένα 5χρονο παιδάκι που τρέχει να κρυφτεί από τις αγκαλιές μιας χοντρής θειας :lol: αχ, μου λείπουν τα φιλάκια που μου έδινε στο σαγόνι μου από την ευχαρίστηση για κάτι που της έδωσα ή της έκανα. Βεβαίως και εγώ της δίνω φιλάκια στο κουτελακι της.

Vana Palafa: Χε, χε, χε... μου έδωσες πολλές ελπίδες. Εύχομαι, το γατουλινι μας, να μπορέσει να ξανακάνει αυτά που αγαπούσε τώρα πια υπό την επίβλεψη μας. Το κάλο είναι ότι είναι μικρή ακόμα (σχεδόν 1ος έτους είναι) και θα δέσουν καλά τα κοκάλα.

Συγνώμη εάν ξέχασα κάποιον!!! :redface: Έχω τόσα πολλά στο μικρό μυαλουδάκι μου που δεν προλαβαίνω τίποτα. Εκτός από την δουλεία, απασχολώ το μυαλό μου με ευχάριστες σκέψεις μέχρι να παμε να επισκεφτούμε την γατούλα μας.

Την Δευτέρα το βράδυ κατά τις 21:00 που γυρίσαμε στο σπίτι, λείπαμε 4 ώρες από το σπίτι. Την φωνάζουμε, να έρθει για να μπει στο σπίτι μας. Να φαμε και να κοιμηθούμε. Δεν εμφανίστηκε, την περιμέναμε όπως πάντα να γυρίσει για μαμ και για νανάκια...
Εγώ ήμουν στο μπάνιο και έβαζα πλυντήριο. Άκουει ο άνδρας μου το νιαούρισμα της που ήταν και παραπονιάρικο... Συνήθως έρχεται από την βεράντα μας, αυτή τη φόρα ήρθε σέρνοντας από την πόρτα της κουζίνας, ξάπλωσε στο χαλάκι και με φώναξε ο άντρας μου λέγοντας μου "είναι χτυπημένη", τρελάθηκα και πήγα γρήγορα κοντά της... τι βλέπω... :cry: τα ποδαράκια της μέσα στο αίμα, προφανώς από την εξάρθρωση που είχε στον κάτω γνάθο :sick: .
Η γλυκούλα μας, ήρθε μέχρι την πόρτα μας... αχ, βαχ... με πιάνουν τα κλάματα στην σκέψη αυτής της εικόνας... Μας έδειξε πόσο πολύ μας αγαπάει και μας εμπιστεύεται.
Αμέσως, μπήκαμε στο site του νοσοκομείου ζωών Πικερμίου και τηλεφωνήσαμε για εφημερεύον κτηνιατρείο. Μας είπαν να την παμε σε κτηνιατρική κλινική που εφημέρευε στο Χαλάνδρι του Ιγνάτιου Λιαπή. Ντυθήκαμε γρήγορα - γρήγορα, και έσπευσα να βάλω την Mici μας στο κουτί της, αλλά είχε μπει ήδη μόνη της, ένιωθε ασφαλής εκεί. Το κλείσαμε και γραμμή για την κλινική.
Σε κάποια φάση στο αυτοκίνητο δεν ένιωθα την ανάσα της... έβαλα το χέρι μου μέσα, για να δω πως είναι τα μάτια της, τότε άρχισε να ξανανασαινει.
Φτάσαμε και η βοηθός την εξέτασε, της πήρε θερμοκρασία και ήταν πολύ χαμηλή. Την έβαλε σε θερμοκοιτίδα με όρο για να αναπληρώσει τα υγρά της, της έκαναν υπερηχογράφημα για να δει εάν είναι καλά στο διάφραγμα της και στην κοιλιακή της περιοχή. Πεντακάθαρη. Έβαλε ευτυχώς όλο το βράδυ στην θερμοκοιτίδα.
Την επόμενη το πρωί (Τρίτη), την πήραμε και την πήγαμε σε έναν ορθοπεδικό γναθοχειρουργό τον Δανούρδη Τάσο... Την αφήσαμε για να την εγχειρήσουν.
Μας πήρε τηλέφωνο νωρίς το απόγευμα και μας είπε ότι δεν μπορεί να την αναλάβει :mad: επειδή θα έφευγε για συνέδριο στην Αγγλία και ότι θα μας έστελνε σε άλλον κτηνίατρο.
Πριν φύγουμε για να την πάρουμε από εκεί. Πήραμε τηλέφωνο την δικιά μας κτηνίατρο μήπως ήξερε κάποιον να μας πει και μας είπε για κάποιον στην Ν. Σμύρνη κάποιον κ. Βλαχόπουλο που είναι κορυφή σε αυτά αλλά δυστυχώς δεν τον βρήκαμε.
Πήραμε τηλέφωνο και τον Αίλουρο μήπως μπορούσε να μας βοηθήσει, αλλά δυστυχώς και αυτός τα ίδια.
Έτσι την πήραμε από εκεί και την πήγαμε σε έναν άλλον τον Απόστολο Κέστη που έχει ένα φιλοζωικο κτηνιατρείο στο Χαλάνδρι για να την βάλουν σε νάρθηκα. Δυστυχώς δεν μπορούσε να την ξανα ναρκωσει. Επειδή πριν την είχαν ναρκωμένη για να βγάλουν τις ακτινογραφίες.
Σήμερα (Τετάρτη) θα την βάλουν στον νάρθηκα... εύχομαι να πανε όλα καλά με αυτή την θεραπεία και να μην χρειαστεί χειρουργείο. Αν χρειαστεί, θα πρέπει να ψάξουμε για καλό γναθοχειρουργό. Σε αυτόν που πήγα αρχικά, δεν θέλω να ξανάπαω... Δεν μου άρεσε καθόλου και ας ήταν κορυφή... με το έτσι μας είπε και τα έξοδα του χειρουργείου...
Βέβαια και στους δυο πρώτους κτηνίατρους πληρώσαμε πολλά για ακτινογραφίες και θεραπεία, αλλά δεν μας νοιάζει το πόσο... αρκεί η μικρούλα μας να είναι καλά...
Υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσει να ξανακουνησει το σαγόνι της :( και θα την ταΐζουμε εμείς :(.
Τι είναι αυτό το πράγμα γιορτιαρες μέρες; Έτσι στα καλά καθούμενα τρέχει ο κόσμος όταν βρίσκει ερημιά;;; :mad: Η Mici, πάντα πρόσεχε στον δρόμο. Φαίνεται, ότι ο μ*ς έτρεχε πολύ και δεν πρόλαβε να περάσει απέναντι :(.
Ευχηθείτε μας, καλή τύχη... θα μας χρειαστεί μπόλικη... ... ... ... ... ...

πολύ κρίμα, σίγουρα θα έτρεχε ο οδηγός-δολοφόνος, αλλά και αυτές οι χαζές διασχίζουν το δρόμο με ανοησία:(
Περαστικά στο γατούλη σου:(

πολύ κρίμα, σίγουρα θα έτρεχε ο οδηγός-δολοφόνος, αλλά και αυτές οι χαζές διασχίζουν το δρόμο με ανοησία:(

Δεν νομίζω οτι υπάρχουν χαζές γάτες...απλά η φύση δεν προνόησε για να τις μάθει να αντιμετωπίζουν όλα αυτά που ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει (και φυσικά έχει καταπατήσει την φύση η οποία ανήκει σε όλους)
Όταν το περιβάλλον είναι τόσο εχθρικό για τα ζώα μέσα στην πόλη δεν έχει να κάνει με εξυπνάδα αλλα με τύχη (ή ατυχία)
Έχω 4 γάτες.Η μία μιλάει.Και όταν λέω μιλάει, καταλαβαίνετε όλοι στην υπέροχη γατοσελίδα μας, τι εννοώ.
Αν λοιπόν έβαζα αυτήν την γάτα να διασχίσει τον δρόμο, είμαι σίγουρη οτι δεν θα κοίταζε εαν περναει η δεν περνάει ο "γρήγορος" με το φτιαγμένο παλιοσαράβαλό του με τις extra power εξατμίσεις και τις γυφτο-αεροτομές που χ.....κε εαν σκωτόσει ζώο.

Οχι οχι οχι:mad:
δεν είναι χαζές.Πραγματικά πειράχτηκα.:down:

Περαστικά στη γατούλα σου,εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά,γιατί είναι πολύ άσχημο να τα βλέπεις τρομαγμένα και ανήμπορα..Μακάρι να μη χρειαστεί επέμβαση..Ό,τι κι αν γίνει πάντως καλό κουράγιο και σε σένα και να έχεις δύναμη.

Οχι οχι οχι:mad:
δεν είναι χαζές.Πραγματικά πειράχτηκα.:down:

Συμφωνώ μαζί σου. Δεν υπάρχουν χαζές γάτες. Είναι πανέξυπνες και πονηρές. Υπάρχουν γάτες που καταλαβαίνουν τους κίνδυνους. Όπως και η δίκια μου και δυστυχώς στάθηκε ατυχή.
Υπάρχουν περιπτώσεις που η γάτα σαστίζει και δεν συγκεντρώνεται σε αυτό που πρέπει να προσέξει. Όπως π.χ. στα βεγγαλικά, που ενώ ξέρουν ότι υπάρχει κίνδυνος στον δρόμο, θα πεταχτούν χωρίς να προσέξουν. Στους μεγάλους και διπλούς δρόμους επίσης είναι επικίνδυνα.

Σε λίγο θα έρθει ο Βαγγέλης να με πάρει για να πάμε στην Μίτσυ μας... Ανυπομονώ!!!
Όταν γυρίσουμε, θα προσπαθήσω να μπω να σας πω τις λεπτομέρειες που θα μας πει ο γιατρός.
Τα λέμε!

μπραβο! ολα καλα!! σιδερενια και περαστικα να ειναι η γλυκουλα!:up: :kiss: :kiss:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back